Povezane vesti
Krstajić objavio spisak igrača, Fejsa i Jović povratnici u reprezentaciju
Radio 021 06.11.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je spisak igrača koji su pozvani da nastupaju za nacionalni tim u mečevima protiv Crne Gore i Litvanije u Ligi nacija. Reprezentativni dres će obući napadač Ajntrahta Luka Jović, koji… »
Krstajić: Zvao bih Nastasića, ali je rekao da neće da igra za Srbiju dok sam ja selektor!
Telegraf 06.11.2018
Pomenuo je selektor Orlova i Luku Milivojevića. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kaže da nije zlopamtilo i sujeta i da, bez obzira na izjave Matije Nastasića i Luke Milivojevića, nema problem da ih ponovo pozove u nacionalni… »
Video: Matića podržavam, sve što kaže - kaže iz srca!
Mondo 06.11.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić o jednom o najvažnijih igrača za srpski tim i njegovoj odluci da ne nosi cvet maka na meču britanske lige. Nemanja Matić je ponovo na spisku nacionalnog tima za mečeve u Ligi nacija protiv… »
Krstajić: Potpuno podržavam Matića
Večernje novosti 06.11.2018
Igrač Mančester junajteda je takav čovek, uvek sve kaže iz srca i duše. Crna Gora u Beogradu 17. novembra. SELEKTOR Mladen Krstajić je danas saopštio spisak od čak 26 fudbalera koji će biti kandidati za utakmice u kojima naša selekcija može da… »
Krstajić o povratku Fejse, o Nastasiću i Milivojeviću...
Politika 06.11.2018
Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je fudbaler Benfike Ljubomir Fejsa zaslužio da bude deo nacionalnog tima i istakao da nije zlopamtilo i da vrata reprezentacije nisu zatvorena za Matiju Nastasića i Luku Milivojevića. „Pozvali smo 26… »
Miletić: Drago mi je da sam zadobio poverenje selektora
Večernje novosti 06.11.2018
Posebna je čast za svakog igrača kada tokom svoje karijere može da ponese dres reprezentacije. Drugi put sam pozvan i na meni je da to vratim na pravi način - rekao je fudbaler Partizana. Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić rekao je danas da mu je… »
Nemanja Miletić: Posebna čast, drugi poziv je znak da sam zadobio poverenje – moje je da ga opravdam
Hot sport 06.11.2018
Posle poziva i debitantskih minuta u Bukureštu, Nemanja Miletić je ponovo uvršten u najbolji tim naše zemlje. Mladen Krstajić je Miletića pozvao i za duele sa Litvanijom i Crnom Gorom koje čekaju našu reprezentaciju ovog meseca. Defanzivac u… »
Krstajić objasnio zašto 26 igrača, poslao poruku Matiji i Luki!
Sportske.net 06.11.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objasnio je zašto je za predstojeće mečeve pozvao 26 igrača i uputio jasnu poruku Matiji Nastasiću i Luki Milivojeviću. Na spisku selektora Mladena Krstajića za mečeve sa Crnom Gorom i… »
Krstajić o matiću i nastasiću: Selektor otkrio kada bi mogli da uslede pozivi za dvojac
Hot sport 06.11.2018
U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije je danas selektor našeg nacionalnog tima objavio spisak za naredne reprezentativne mečeve. Na stadionu ‘Rajko Mitić’ će u okviru Lige nacija Srbija 17. novembra dočekati Crnu Goru, a 20. u Humskoj… »
'Nema' debitovao u Bukureštu, kakvu će ulogu imati u Beogradu?
Sportske.net 06.11.2018
Defanzivac fudbalskog kluba Partizan ponovo se našao na spisku selektora Srbije Mladena Krstajića. Hoće li dobiti prve minute u reprezentaciji na domaćem terenu? Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak… »
Krstajićev spisak: Povratak Ljubomira Fejse!
Mondo 06.11.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio spisak za mečeve u Ligi nacija protiv Crne Gore (17. novembra) i Litvanije (20. novembra). Iznenađenje na spisku Mladena Krstajića! Nismo očekivali, realno, da na spisku za… »
Krstajić objavio spisak, povratak zaboravljenog!
Sportske.net 06.11.2018
Mladen Krstajić se odlučio da pozove u tim i igrača koga odavno nije bilo u redovima našeg nacionalnog tima. Mladen Krstajić je objavio spisak igrača na koje računa za mečeve protiv reprezentacija Crne Gore i Litvanije u okviru Lige nacija. Novo… »
Krstajićev spisak: Vratio se Fejsa!
Mozzart sport 06.11.2018
A tu je i Luka Jović. Luka Jović se nekako i očekivao, ali selektor Srbije Mladen Krstajić iznenadio je - ovog puta čak pozitivno - time što je na spisak igrača za utakmice sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija posle dvogodišnje pauze vratio i… »
Krstajić objavio spisak: Nastasić ne želi da igra dok sam ja selektor (FOTO)
Vesti online 06.11.2018
Selektor reprezentacije Srbije objavio je spisak fudbalera za mečeve sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija. Na pitanje da li računa i prati igre Nastasića i Milivojevića, Krstajić je izjavio: - Meni je žao što je Nastasić rekao da ne želi da… »
Matić i Fejsa ponovo u timu Srbije pred mečeve sa Crnom Gorom i Litvanijom
Danas 06.11.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak igrača na koje računa za mečeve u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije, koji su na programu 17. i 20. novembra. Posle kraće pauze zbog povrede, u nacionalni tim se… »
Krstajić: Nastasić i Luka? Srbija iznad svega
N1 Info 06.11.2018
Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ponovio je da vrata državnog tima nisu zatvorena za Matiju Nastasića i Luku Milivojevića. Krstajić je u utorak objavio spisak igrača za poslednje dve utakmice grupne faze Lige nacija. Na njemu ni ovoga… »
Krstajić objavio spisak: Veliki povratak u reprezentaciju iskusnog veziste! Tu je i Jović!
Hot sport 06.11.2018
Selektor Mladen Krstajić odabrao je igrače na koje će računati za preostala dva meča u Ligi nacija. Orlovi će 17. novembra dočekati Crnu Goru na stadionu ‘Rajko Mitić’, a 20. Litvaniju u Humskoj. Najveće iznenađenje na spisku Mladena… »
Krstajić vratio Fejsu, na spisku Jović, Matić...
N1 Info 06.11.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je spisak za naredne dve utakmice Lige nacija koje Srbija igra u Beogradu protiv Crne Gore odnosno Litvanije. Najveća promena na spisku reprezentacije Srbije je ime Ljubomira Fejse… »
Vesti dana »
Trump uspostavlja pritvorski centar u Guantanamu za 30.000 migranata
Al Jazeera pre 35 minutajoš 2 povezane
Saslušani napadači na studente u Novom Sadu, tužilaštvo traži određivanje pritvora
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Jkp: Naissus: Uzrok neprijatnog mirisa u Nišu bilo lož ulje, voda je ispravna za piće
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana
Unuka Mileta Kitića je najbolja balerina u Evropi! Pevač u "Ceca show" otvorio dušu o ćerki iz prvog braka
Blic pre 1 satjoš 1 povezana