Повезане вести
Крстајић објавио списак играча, Фејса и Јовић повратници у репрезентацију
Радио 021 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић објавио је списак играча који су позвани да наступају за национални тим у мечевима против Црне Горе и Литваније у Лиги нација. Репрезентативни дрес ће обући нападач… »
Крстајић: Звао бих Настасића, али је рекао да неће да игра за Србију док сам ја селектор!
Телеграф 06.11.2018
Поменуо је селектор Орлова и Луку Миливојевића. Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић каже да није злопамтило и сујета и да, без обзира на изјаве Матије Настасића и Луке Миливојевића, нема проблем да их поново… »
Видео: Матића подржавам, све што каже - каже из срца!
Мондо 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић о једном о најважнијих играча за српски тим и његовој одлуци да не носи цвет мака на мечу британске лиге. Немања Матић је поново на списку националног тима за мечеве у… »
Крстајић: Потпуно подржавам Матића
Вечерње новости 06.11.2018
Играч Манчестер јунајтеда је такав човек, увек све каже из срца и душе. Црна Гора у Београду 17. новембра. СЕЛЕКТОР Младен Крстајић је данас саопштио списак од чак 26 фудбалера који ће бити кандидати за утакмице у којима наша… »
Крстајић о повратку Фејсе, о Настасићу и Миливојевићу...
Политика 06.11.2018
Селектор Србије Младен Крстајић рекао је данас да је фудбалер Бенфике Љубомир Фејса заслужио да буде део националног тима и истакао да није злопамтило и да врата репрезентације нису затворена за Матију Настасића и Луку… »
Немања Милетић: Посебна част, други позив је знак да сам задобио поверење – моје је да га оправдам
Хот спорт 06.11.2018
После позива и дебитантских минута у Букурешту, Немања Милетић је поново уврштен у најбољи тим наше земље. Младен Крстајић је Милетића позвао и за дуеле са Литванијом и Црном Гором које чекају нашу репрезентацију овог месеца… »
Милетић: Драго ми је да сам задобио поверење селектора
Вечерње новости 06.11.2018
Посебна је част за сваког играча када током своје каријере може да понесе дрес репрезентације. Други пут сам позван и на мени је да то вратим на прави начин - рекао је фудбалер Партизана. Фудбалер Партизана Немања Р. Милетић… »
Крстајић о матићу и настасићу: Селектор открио када би могли да уследе позиви за двојац
Хот спорт 06.11.2018
У Спортском центру Фудбалског савеза Србије је данас селектор нашег националног тима објавио списак за наредне репрезентативне мечеве. На стадиону ‘Рајко Митић’ ће у оквиру Лиге нација Србија 17. новембра дочекати Црну Гору, а… »
Крстајић објаснио зашто 26 играча, послао поруку Матији и Луки!
Спортске.нет 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић објаснио је зашто је за предстојеће мечеве позвао 26 играча и упутио јасну поруку Матији Настасићу и Луки Миливојевићу. На списку селектора Младена Крстајића за мечеве са… »
'Нема' дебитовао у Букурешту, какву ће улогу имати у Београду?
Спортске.нет 06.11.2018
Дефанзивац фудбалског клуба Партизан поново се нашао на списку селектора Србије Младена Крстајића. Хоће ли добити прве минуте у репрезентацији на домаћем терену? Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио… »
Крстајићев списак: Повратак Љубомира Фејсе!
Мондо 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио списак за мечеве у Лиги нација против Црне Горе (17. новембра) и Литваније (20. новембра). Изненађење на списку Младена Крстајића! Нисмо очекивали, реално, да на… »
Крстајићев списак: Вратио се Фејса!
Моззарт спорт 06.11.2018
А ту је и Лука Јовић. Лука Јовић се некако и очекивао, али селектор Србије Младен Крстајић изненадио је - овог пута чак позитивно - тиме што је на списак играча за утакмице са Црном Гором и Литванијом у Лиги нација после… »
Крстајић објавио списак, повратак заборављеног!
Спортске.нет 06.11.2018
Младен Крстајић се одлучио да позове у тим и играча кога одавно није било у редовима нашег националног тима. Младен Крстајић је објавио списак играча на које рачуна за мечеве против репрезентација Црне Горе и Литваније у оквиру… »
Крстајић: Настасић и Лука? Србија изнад свега
Н1 Инфо 06.11.2018
Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић поновио је да врата државног тима нису затворена за Матију Настасића и Луку Миливојевића. Крстајић је у уторак објавио списак играча за последње две утакмице групне фазе Лиге… »
Матић и Фејса поново у тиму Србије пред мечеве са Црном Гором и Литванијом
Данас 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио је данас списак играча на које рачуна за мечеве у Лиги нација против Црне Горе и Литваније, који су на програму 17. и 20. новембра. После краће паузе због повреде… »
Крстајић објавио списак: Настасић не жели да игра док сам ја селектор (ФОТО)
Вести онлине 06.11.2018
Селектор репрезентације Србије објавио је списак фудбалера за мечеве са Црном Гором и Литванијом у Лиги нација. На питање да ли рачуна и прати игре Настасића и Миливојевића, Крстајић је изјавио: - Мени је жао што је Настасић… »
Крстајић објавио списак: Велики повратак у репрезентацију искусног везисте! Ту је и Јовић!
Хот спорт 06.11.2018
Селектор Младен Крстајић одабрао је играче на које ће рачунати за преостала два меча у Лиги нација. Орлови ће 17. новембра дочекати Црну Гору на стадиону ‘Рајко Митић’, а 20. Литванију у Хумској. Највеће изненађење на списку… »
Крстајић вратио Фејсу, на списку Јовић, Матић...
Н1 Инфо 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић објавио је списак за наредне две утакмице Лиге нација које Србија игра у Београду против Црне Горе односно Литваније. Највећа промена на списку репрезентације Србије је име… »
Вести дана »
Путин: Амерички план за Украјину може послужити као основа за коначно решење сукоба
Бета пре 1 сатјош 45 повезаних
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Бета пре 2 сатајош 25 повезаних
Трамп: Рок је до четвртка да Украјина прихвати мировни споразум; Зеленски: Ризикујемо губитак достојанства или кључног партнера
РТС пре 55 минутајош 82 повезане