Повезане вести

Крстајић објавио списак играча, Фејса и Јовић повратници у репрезентацију

Крстајић објавио списак играча, Фејса и Јовић повратници у репрезентацију

Радио 021 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић објавио је списак играча који су позвани да наступају за национални тим у мечевима против Црне Горе и Литваније у Лиги нација. Репрезентативни дрес ће обући нападач… »
Крстајић: Звао бих Настасића, али је рекао да неће да игра за Србију док сам ја селектор!

Крстајић: Звао бих Настасића, али је рекао да неће да игра за Србију док сам ја селектор!

Телеграф 06.11.2018
Поменуо је селектор Орлова и Луку Миливојевића. Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић каже да није злопамтило и сујета и да, без обзира на изјаве Матије Настасића и Луке Миливојевића, нема проблем да их поново… »
Видео: Матића подржавам, све што каже - каже из срца!

Видео: Матића подржавам, све што каже - каже из срца!

Мондо 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић о једном о најважнијих играча за српски тим и његовој одлуци да не носи цвет мака на мечу британске лиге. Немања Матић је поново на списку националног тима за мечеве у… »
Крстајић: Потпуно подржавам Матића

Крстајић: Потпуно подржавам Матића

Вечерње новости 06.11.2018
Играч Манчестер јунајтеда је такав човек, увек све каже из срца и душе. Црна Гора у Београду 17. новембра. СЕЛЕКТОР Младен Крстајић је данас саопштио списак од чак 26 фудбалера који ће бити кандидати за утакмице у којима наша… »
Крстајић о повратку Фејсе, о Настасићу и Миливојевићу...

Крстајић о повратку Фејсе, о Настасићу и Миливојевићу...

Политика 06.11.2018
Селектор Србије Младен Крстајић рекао је данас да је фудбалер Бенфике Љубомир Фејса заслужио да буде део националног тима и истакао да није злопамтило и да врата репрезентације нису затворена за Матију Настасића и Луку… »
Немања Милетић: Посебна част, други позив је знак да сам задобио поверење – моје је да га оправдам

Немања Милетић: Посебна част, други позив је знак да сам задобио поверење – моје је да га оправдам

Хот спорт 06.11.2018
После позива и дебитантских минута у Букурешту, Немања Милетић је поново уврштен у најбољи тим наше земље. Младен Крстајић је Милетића позвао и за дуеле са Литванијом и Црном Гором које чекају нашу репрезентацију овог месеца… »
Милетић: Драго ми је да сам задобио поверење селектора

Милетић: Драго ми је да сам задобио поверење селектора

Вечерње новости 06.11.2018
Посебна је част за сваког играча када током своје каријере може да понесе дрес репрезентације. Други пут сам позван и на мени је да то вратим на прави начин - рекао је фудбалер Партизана. Фудбалер Партизана Немања Р. Милетић… »
Крстајић о матићу и настасићу: Селектор открио када би могли да уследе позиви за двојац

Крстајић о матићу и настасићу: Селектор открио када би могли да уследе позиви за двојац

Хот спорт 06.11.2018
У Спортском центру Фудбалског савеза Србије је данас селектор нашег националног тима објавио списак за наредне репрезентативне мечеве. На стадиону ‘Рајко Митић’ ће у оквиру Лиге нација Србија 17. новембра дочекати Црну Гору, а… »
Крстајић објаснио зашто 26 играча, послао поруку Матији и Луки!

Крстајић објаснио зашто 26 играча, послао поруку Матији и Луки!

Спортске.нет 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић објаснио је зашто је за предстојеће мечеве позвао 26 играча и упутио јасну поруку Матији Настасићу и Луки Миливојевићу. На списку селектора Младена Крстајића за мечеве са… »
'Нема' дебитовао у Букурешту, какву ће улогу имати у Београду?

'Нема' дебитовао у Букурешту, какву ће улогу имати у Београду?

Спортске.нет 06.11.2018
Дефанзивац фудбалског клуба Партизан поново се нашао на списку селектора Србије Младена Крстајића. Хоће ли добити прве минуте у репрезентацији на домаћем терену? Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио… »
Крстајићев списак: Повратак Љубомира Фејсе!

Крстајићев списак: Повратак Љубомира Фејсе!

Мондо 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио списак за мечеве у Лиги нација против Црне Горе (17. новембра) и Литваније (20. новембра). Изненађење на списку Младена Крстајића! Нисмо очекивали, реално, да на… »
Крстајићев списак: Вратио се Фејса!

Крстајићев списак: Вратио се Фејса!

Моззарт спорт 06.11.2018
А ту је и Лука Јовић. Лука Јовић се некако и очекивао, али селектор Србије Младен Крстајић изненадио је - овог пута чак позитивно - тиме што је на списак играча за утакмице са Црном Гором и Литванијом у Лиги нација после… »
Крстајић објавио списак, повратак заборављеног!

Крстајић објавио списак, повратак заборављеног!

Спортске.нет 06.11.2018
Младен Крстајић се одлучио да позове у тим и играча кога одавно није било у редовима нашег националног тима. Младен Крстајић је објавио списак играча на које рачуна за мечеве против репрезентација Црне Горе и Литваније у оквиру… »
Крстајић: Настасић и Лука? Србија изнад свега

Крстајић: Настасић и Лука? Србија изнад свега

Н1 Инфо 06.11.2018
Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић поновио је да врата државног тима нису затворена за Матију Настасића и Луку Миливојевића. Крстајић је у уторак објавио списак играча за последње две утакмице групне фазе Лиге… »
Матић и Фејса поново у тиму Србије пред мечеве са Црном Гором и Литванијом

Матић и Фејса поново у тиму Србије пред мечеве са Црном Гором и Литванијом

Данас 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио је данас списак играча на које рачуна за мечеве у Лиги нација против Црне Горе и Литваније, који су на програму 17. и 20. новембра. После краће паузе због повреде… »
Крстајић објавио списак: Настасић не жели да игра док сам ја селектор (ФОТО)

Крстајић објавио списак: Настасић не жели да игра док сам ја селектор (ФОТО)

Вести онлине 06.11.2018
Селектор репрезентације Србије објавио је списак фудбалера за мечеве са Црном Гором и Литванијом у Лиги нација. На питање да ли рачуна и прати игре Настасића и Миливојевића, Крстајић је изјавио: - Мени је жао што је Настасић… »
Крстајић објавио списак: Велики повратак у репрезентацију искусног везисте! Ту је и Јовић!

Крстајић објавио списак: Велики повратак у репрезентацију искусног везисте! Ту је и Јовић!

Хот спорт 06.11.2018
Селектор Младен Крстајић одабрао је играче на које ће рачунати за преостала два меча у Лиги нација. Орлови ће 17. новембра дочекати Црну Гору на стадиону ‘Рајко Митић’, а 20. Литванију у Хумској. Највеће изненађење на списку… »
Крстајић вратио Фејсу, на списку Јовић, Матић...

Крстајић вратио Фејсу, на списку Јовић, Матић...

Н1 Инфо 06.11.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић објавио је списак за наредне две утакмице Лиге нација које Србија игра у Београду против Црне Горе односно Литваније. Највећа промена на списку репрезентације Србије је име… »

Вести дана »