Povezane vesti
Florida: Metlom i usisivačem na naoružanog napadača
Radio 021 06.11.2018
Džoš Kvik objašnjava kako je savladao naoružanog napadača u Talahasiju. Getty Images Policija nastavlja istragu o napadu Čovek koji je savladao napadača na školu joge na Floridi služeći se jedinim oružjem koje mu je bilo pri ruci - metlom i ususivačem -… »
Južne vesti 06.11.2018
Getty Images Policija nastavlja istragu o napadu Čovek koji je savladao napadača na školu joge na Floridi služeći se jedinim oružjem koje mu je bilo pri ruci - metlom i ususivačem - proglašen je za heroja. „Skočio sam čim sam uočio priliku", rekao je… »
Danas 06.11.2018
Čovek koji je savladao napadača na školu joge na Floridi služeći se jedinim oružjem koje mu je bilo pri ruci – metlom i ususivačem – proglašen je za heroja. „Skočio sam čim sam uočio priliku“, rekao je Džoš Kvik za televiziju ABC. Kazao je da je… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana