Povezane vesti
Kija Kockar je operisala rak dojke: Kad se probudila iz anestezije imala je samo jednu želju, a evo kakvi su rezultati biopsije…
Kurir 06.11.2018
Kija Kockar operisana je na Institutu za onkologiju i radiologiju, nakon što je otkriveno da ima tumor na dojci, a danas su stigli prvi rezultati. "Kija se još nalazi na odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju. Sve je okej i dobro joj je. Imala… »
Dala sam sve od sebe, sve što sam imala, trudila se da budem bolja: Kija Kockar operisala tumor na dojci, a evo šta je prvo…
Kurir 06.11.2018
Kija Kockar je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju zbog tumora na dojci koji joj je otkriven nedavno. Pobednica "Zadruge" ovim povodom još uvek nije razgovarala sa pripadnicima sedme sile, budući da se oporavlja od operativnog zahvata, ali… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 19 minutajoš 43 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 39 minutajoš 32 povezane
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 34 minutajoš 20 povezanih