Povezane vesti
Ljajić: Izjave Ugljanina štetne i neprimerene
Beta video 06.11.2018
BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Srbije Rasim Ljajić ocenio je danas da su poruke lidera Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina štetne i neprimerene.Ugljanin je u nedelju, nakon što je njegova lista dobila najviše… »
Ugljanin – Zajedno sa Ljajićevom listom ćemo pobijediti ‘fašističku neman koja se zove Srbija’
Sandžak press 06.11.2018
Zajedno sa listom Vakat je Rasima Ljajića ćemo pobijediti fašističku neman koja se zove Srbija, poručio je Sulejman Ugljanin, nosilac liste „Samoopredeljenje”. – Zadovoljan sam što ćemo sada sa više političkih opcija dijeliti odgovornost i što ćemo… »
Rasim Ljajić gost Dana uživo
N1 Info 06.11.2018
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić biće gost Dana uživo. Šta znači pobeda Sulejmana Ugljanina na izborima za Savet nacionalnih manjina? Kako gleda na rezultat liste "Vakat je" koju je… »
Vesti dana »

BLOG Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta: Mirana Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 3 satajoš 61 povezana

CNN: Cena nafte skočila na najviši nivo od januara zbog eskalacije sukoba između Irana i Izraela
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 5 satijoš 23 povezane

Počasni konzul Nikolić: "Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela"
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih

Jusejn Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 3 minutajoš 70 povezanih