Повезане вести

Милојевић: Играли смо срцем

Милојевић: Играли смо срцем

Бета 06.11.2018
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над Ливерпулом у Лиги шампиона да је његова екипа играла срцем и додао да је то највећа победа у његовој каријери. "Мислим да је ово дивно вече за нас… »
Милоје: "Ово само Звезда може!"

Милоје: "Ово само Звезда може!"

Спортске.нет 06.11.2018
Пресрећан је био тренер Звезде после утакмице са Ливерпулом. Блистао је Владан Милојевић после историјске победе Црвене звезде над Ливерпулом, а победу је посветио свим навијачима. "Дивно вече за нас, мислим да смо стварно… »
Милојевић блиста: У овом тренутку играју велики буџети, али ми смо вечерас исписали историју!

Милојевић блиста: У овом тренутку играју велики буџети, али ми смо вечерас исписали историју!

Хот спорт 06.11.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић поручио је да би сви навијачи требало да уживају у овом великом успеху. – Једно дивно вецче за нас, мислим да смо одиграли добру и квалитетну утакмицу. Знали смо ко је Ливерпул и они ће се… »
Милојевић: Бориће се Ливерпул за освајање Лиге шампиона!

Милојевић: Бориће се Ливерпул за освајање Лиге шампиона!

Спортски журнал 06.11.2018
Владан Милојевић је донео навијачима Црвене звзеде још једну велику радост. Владан Милојевић је у тренерску биографију уписао да је направио победничку тактику против Јиргена Клопа и екипе која је прошле сезоне стигла до финала… »
Милојевић: Ово само Звезда може, Бог наградио играче

Милојевић: Ово само Звезда може, Бог наградио играче

Н1 Инфо 06.11.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић имао је много разлога за задовољство после победе над Ливерпулом (2:0) у 4. колу групне фазе Лиге шампиона. "Дивно вече за нас. Мислим да смо одиграли добро и квалитетно. Знали смо против… »
Милојевићева серија које треба и Ливерпул да се плаши!

Милојевићева серија које треба и Ливерпул да се плаши!

Спортске.нет 06.11.2018
Владан Милојевић важи за једног од најбољих тренера на Балкану ако погледамо резултате у последњих годину и по дана. Црвена звезда је направила прави потез када је у јуну 2017. године као шефа стручног штаба поставила Владана… »

Вести дана »