Povezane vesti
Stradao u požaru u selu kod Vranja
Jug press 07.11.2018
VRANJE Tridesetosmogodišnji muškarac I.S. stradao je u požaru u selu Donje Trebešinje, potvrđeno je u Policijskoj upravi Vranje. Nastradali muškarac bio je sam u kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutru. Do požara je došlo u noći između… »
Još uvek se ne zna uzrok požara u Trebešinju
OK radio 07.11.2018
U Donjem Trebešinju kod Vranja u noći između utorka i srede u požaru je izgoreo muškarac I.S. (37), a za sada još uvek nije poznato šta je izazvalo vatru. Iz Policijske uprave Vranje su potvrdili da je slučaj prijavljen oko 7:15 ujutru. Po ovlašćenju… »
Tragedija: Živ izgoreo u Donjem Trebešinju
OK radio 07.11.2018
U noći između utorka i srede, u Donjem Trebešinju kod Vranja u požaru je smrtno stradao I.S. (37). Prema još uvek nezvaničnim podacima, I.S. je bio sam u kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutro. Policijska uprava u Vranju se još uvek… »
Izgoreo muškarac u Vranju: Požar buknuo tokom noći, ugljenisano telo pronađeno tek ujutro
Telegraf 07.11.2018
Ne zna se šta je uzrok požara. U Donjem Trebešinju kod Vranja u požaru je u noći između utorka i srede smrtno stradao I. S. (37). Prema još uvek nezvaničnim podacima, I. S. je bio sam u kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutro… »
Svedočenje o stradanju juga Srbije u Velikom ratu
OK radio 07.11.2018
Povodom stogodišnjice oslobođenja Vranja u Prvom svetskom ratu i Dana primirja, u Galeriji Narodnog muzeja, u petak, 9. novembra, biće otvorena izložba pod nazivom "Slike iz života pod okupacijom - život i stradanje stanovništva juga Srbije u Velikom… »
Vesti dana »
Novak nije želeo da priča o budućnosti posle eliminacije: "Ono čega ću se najviše sećati jeste..."
Telegraf pre 15 minutajoš 28 povezanih
Njegovo srce je prerano prestalo da kuca: Dragana Lazića smo poslednji put slikali kad je pomagao bratu Darku, njih dvojica su bili nerazdvojni (video)
Blic pre 11 minutajoš 17 povezanih
Rutinska pobeda Denvera protiv Klipersa, Jokićev 25. tripl-dabl u sezoni
RTS pre 16 minutajoš 11 povezanih