Povezane vesti

Stradao u požaru u selu kod Vranja

Stradao u požaru u selu kod Vranja

Jug press 07.11.2018
VRANJE Tridesetosmogodišnji muškarac I.S. stradao je u požaru u selu Donje Trebešinje, potvrđeno je u Policijskoj upravi Vranje. Nastradali muškarac bio je sam u kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutru. Do požara je došlo u… »
Još uvek se ne zna uzrok požara u Trebešinju

Još uvek se ne zna uzrok požara u Trebešinju

OK radio 07.11.2018
U Donjem Trebešinju kod Vranja u noći između utorka i srede u požaru je izgoreo muškarac I.S. (37), a za sada još uvek nije poznato šta je izazvalo vatru. Iz Policijske uprave Vranje su potvrdili da je slučaj prijavljen oko 7:15 ujutru. Po… »
Tragedija: Živ izgoreo u Donjem Trebešinju

Tragedija: Živ izgoreo u Donjem Trebešinju

OK radio 07.11.2018
U noći između utorka i srede, u Donjem Trebešinju kod Vranja u požaru je smrtno stradao I.S. (37). Prema još uvek nezvaničnim podacima, I.S. je bio sam u kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutro. Policijska uprava u Vranju se… »
Izgoreo muškarac u Vranju: Požar buknuo tokom noći, ugljenisano telo pronađeno tek ujutro

Izgoreo muškarac u Vranju: Požar buknuo tokom noći, ugljenisano telo pronađeno tek ujutro

Telegraf 07.11.2018
Ne zna se šta je uzrok požara. U Donjem Trebešinju kod Vranja u požaru je u noći između utorka i srede smrtno stradao I. S. (37). Prema još uvek nezvaničnim podacima, I. S. je bio sam u kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutro… »
Svedočenje o stradanju juga Srbije u Velikom ratu

Svedočenje o stradanju juga Srbije u Velikom ratu

OK radio 07.11.2018
Povodom stogodišnjice oslobođenja Vranja u Prvom svetskom ratu i Dana primirja, u Galeriji Narodnog muzeja, u petak, 9. novembra, biće otvorena izložba pod nazivom "Slike iz života pod okupacijom - život i stradanje stanovništva juga Srbije u… »

Vesti dana »