Повезане вести

Страдао у пожару у селу код Врања

Страдао у пожару у селу код Врања

Југ пресс 07.11.2018
ВРАЊЕ Тридесетосмогодишњи мушкарац И.С. страдао је у пожару у селу Доње Требешиње, потврђено је у Полицијској управи Врање. Настрадали мушкарац био је сам у кући и његово угљенисао тело је пронађено у среду ујутру. До… »
Још увек се не зна узрок пожара у Требешињу

Још увек се не зна узрок пожара у Требешињу

ОК радио 07.11.2018
У Доњем Требешињу код Врања у ноћи између уторка и среде у пожару је изгорео мушкарац И.С. (37), а за сада још увек није познато шта је изазвало ватру. Из Полицијске управе Врање су потврдили да је случај пријављен око 7:15… »
Трагедија: Жив изгорео у Доњем Требешињу

Трагедија: Жив изгорео у Доњем Требешињу

ОК радио 07.11.2018
У ноћи између уторка и среде, у Доњем Требешињу код Врања у пожару је смртно страдао И.С. (37). Према још увек незваничним подацима, И.С. је био сам у кући и његово угљенисао тело је пронађено у среду ујутро. Полицијска… »
Изгорео мушкарац у Врању: Пожар букнуо током ноћи, угљенисано тело пронађено тек ујутро

Изгорео мушкарац у Врању: Пожар букнуо током ноћи, угљенисано тело пронађено тек ујутро

Телеграф 07.11.2018
Не зна се шта је узрок пожара. У Доњем Требешињу код Врања у пожару је у ноћи између уторка и среде смртно страдао И. С. (37). Према још увек незваничним подацима, И. С. је био сам у кући и његово угљенисао тело је пронађено… »
Сведочење о страдању југа Србије у Великом рату

Сведочење о страдању југа Србије у Великом рату

ОК радио 07.11.2018
Поводом стогодишњице ослобођења Врања у Првом светском рату и Дана примирја, у Галерији Народног музеја, у петак, 9. новембра, биће отворена изложба под називом "Слике из живота под окупацијом - живот и страдање становништва… »

Вести дана »