Povezane vesti
Verbalni sukob sa Bjornom Kujpersom: Nejmar traži kaznu za sudiju – ‘Rekao mi je nešto što ne bi smeo!’
Hot sport 07.11.2018
Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar zatražio je da sudija utakmice sa Napolijem bude kažnjen, pošto je pokazao nepoštovanje u razgovoru sa brazilskim igračem. Pari Sen Žermen odigrao je sinoć u Napulju nerešeno 1:1, u četvrtom kolu Grupe C u Ligi šampiona… »
Ceo svet misli da se provukao, PSŽ traži alibi u sudijama?! Nejmar bljuje po Kujpersu: Ne poštuje me
Mozzart sport 07.11.2018
Sveci ne mogu da presale ispuštenu pobedu u Napulju. Opšti utisak: trebalo bi u Pari Sen Žermenu da budu srećni što su iz Napulja poneli i taj jedan bod. Da je bilo fudbalske pravde Napoli bi pobedio, pošto je u većem delu utakmice bio mnogo bolji tim na… »
Nejmar - Opet kuknjava na sudije...
Sportske.net 07.11.2018
Brazilac traži kaznu za uglednog evropskog sudiju. PSŽ je sinoć osvojio bod na gostovanju u Napulju, vodili su Parižani nakon prvog poluvremena golom Bernata, ali je u nastavku konačnih 1:1 postavio Insinje. Nejmar je naravno odigrao ceo meč za "Svece"… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio napad na Iran, objavio video od osam minuta (VIDEO)
Danas pre 2 minutajoš 46 povezanih
"Igramo za 10 dana i Nikola će uraditi isto": Trener Denvera objasnio zašto je Jokić sam krenuo na petoricu
Mondo pre 11 minutajoš 40 povezanih
Izrael napao Iran! Prema zvaničnom saopštenju izraelskog Ministarstva odbrane, akcija je preduzeta kao "preventivni korak"
Večernje novosti pre 22 minutajoš 10 povezanih