Povezane vesti

Verbalni sukob sa Bjornom Kujpersom: Nejmar traži kaznu za sudiju – ‘Rekao mi je nešto što ne bi smeo!’

Verbalni sukob sa Bjornom Kujpersom: Nejmar traži kaznu za sudiju – ‘Rekao mi je nešto što ne bi smeo!’

Hot sport 07.11.2018
Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar zatražio je da sudija utakmice sa Napolijem bude kažnjen, pošto je pokazao nepoštovanje u razgovoru sa brazilskim igračem. Pari Sen Žermen odigrao je sinoć u Napulju nerešeno 1:1, u četvrtom kolu Grupe C u Ligi… »
Ceo svet misli da se provukao, PSŽ traži alibi u sudijama?! Nejmar bljuje po Kujpersu: Ne poštuje me

Ceo svet misli da se provukao, PSŽ traži alibi u sudijama?! Nejmar bljuje po Kujpersu: Ne poštuje me

Mozzart sport 07.11.2018
Sveci ne mogu da presale ispuštenu pobedu u Napulju. Opšti utisak: trebalo bi u Pari Sen Žermenu da budu srećni što su iz Napulja poneli i taj jedan bod. Da je bilo fudbalske pravde Napoli bi pobedio, pošto je u većem delu utakmice bio mnogo bolji… »
Nejmar - Opet kuknjava na sudije...

Nejmar - Opet kuknjava na sudije...

Sportske.net 07.11.2018
Brazilac traži kaznu za uglednog evropskog sudiju. PSŽ je sinoć osvojio bod na gostovanju u Napulju, vodili su Parižani nakon prvog poluvremena golom Bernata, ali je u nastavku konačnih 1:1 postavio Insinje. Nejmar je naravno odigrao ceo meč za… »

Vesti dana »