Повезане вести

Вербални сукоб са Бјорном Кујперсом: Нејмар тражи казну за судију – ‘Рекао ми је нешто што не би смео!’

Вербални сукоб са Бјорном Кујперсом: Нејмар тражи казну за судију – ‘Рекао ми је нешто што не би смео!’

Хот спорт 07.11.2018
Фудбалер Пари Сен Жермена Нејмар затражио је да судија утакмице са Наполијем буде кажњен, пошто је показао непоштовање у разговору са бразилским играчем. Пари Сен Жермен одиграо је синоћ у Напуљу нерешено 1:1, у четвртом колу… »
Цео свет мисли да се провукао, ПСЖ тражи алиби у судијама?! Нејмар бљује по Кујперсу: Не поштује ме

Цео свет мисли да се провукао, ПСЖ тражи алиби у судијама?! Нејмар бљује по Кујперсу: Не поштује ме

Моззарт спорт 07.11.2018
Свеци не могу да пресале испуштену победу у Напуљу. Општи утисак: требало би у Пари Сен Жермену да буду срећни што су из Напуља понели и тај један бод. Да је било фудбалске правде Наполи би победио, пошто је у већем делу… »
Нејмар - Опет кукњава на судије...

Нејмар - Опет кукњава на судије...

Спортске.нет 07.11.2018
Бразилац тражи казну за угледног европског судију. ПСЖ је синоћ освојио бод на гостовању у Напуљу, водили су Парижани након првог полувремена голом Берната, али је у наставку коначних 1:1 поставио Инсиње. Нејмар је наравно… »

Вести дана »