Povezane vesti
Spisak za odstrel: Mi-6 planirao ubistvo još 30 ljudi posle Đinđića!?
Pravda 07.11.2018
Na osnovu transkripata razgovora koje je objavio Srpski telegraf, a o razgovorima koje su navodno vodili Endru Monkton (Mi-6) sa Dejvidom Blekom može se navodno zaključiti da oni imaju veze sa ubistvom nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, ali tu… »
Spisak za odstrel: Mi-6 planirao ubistvo još 30 ljudi posle Đinđića!? I političare?! Bruji jedno ime
Srbija danas 07.11.2018
Na osnovu transkripata razgovora koje je objavio Srpski telegraf, a o razgovorima koje su navodno vodili Endru Monkton (Mi-6) sa Dejvidom Blekom može se navodno zaključiti da oni imaju veze sa ubistvom nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, ali tu… »
Vesti dana »
„Ćacilend se pretvara u Božićno selo“: Vučić najavio da će sutra uveče početi uklanjanje šatora, saobraćaj kreće od 2. ili 3. januara
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Zelenski će na putu za Floridu posetiti Kanadu, razgovaraće i sa evropskim liderima
NIN pre 37 minutajoš 50 povezanih
"Penzioneri će za 7 dana primiti najveće penzije u istoriji!" Vučić: "Nismo mi prodavali NIS, već su ga oni prodavali, po prvi put imamo stabilnu valutu"
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 3 satajoš 23 povezane