Povezane vesti
Ljajić: Od Šešeljevog napada nemate odbranu, razmišljao sam o izlasku iz Vlade Srbije
Beta 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za novi… »
Ljajić: Razmišljao sam o izlasku iz Vlade, umoran sam od učešća u vlasti
Radio sto plus 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za novi… »
Ljajić: Razmišljao sam o izlasku iz Vlade Srbije
N1 Info 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za… »
Vesti dana »
Otkriveno ko je bio u stručnom žiriju Srbije na Evroviziji: Evo kako su glasali u polufinalu i finalu - Crnoj Gori 1 poen, a evo kome su dali 12 poena
Blic pre 27 minutajoš 54 povezane
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Hladan i vetrovit dan pred Srbijom: Kiša, olujni udari vetra, na planinama moguć i sneg
Glas juga pre 1 satjoš 19 povezanih
SZO: Međunarodna vanredna situacija zbog ebole u Kongu i Ugandi
Nedeljnik pre 37 minutajoš 13 povezanih
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 17 minutajoš 10 povezanih