Povezane vesti
Ljajić: Od Šešeljevog napada nemate odbranu, razmišljao sam o izlasku iz Vlade Srbije
Beta 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za novi… »
Ljajić: Razmišljao sam o izlasku iz Vlade, umoran sam od učešća u vlasti
Radio sto plus 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za novi… »
Ljajić: Razmišljao sam o izlasku iz Vlade Srbije
N1 Info 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za… »
Vesti dana »
Drugi grend slem ili prvenac – Zverev i Šelton u velikoj borbi za titulu Ju-Es opena (20.00)
RTS pre 10 minutajoš 6 povezanih
Nemački list: Pretnja EU Srbiji prekidom pregovora neće promeniti stav Beograda
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Proveravali ste birački spisak i nešto se ne slaže? CRTA ukazuje na dva problema sa adresama
Radio 021 pre 25 minutajoš 1 povezana
Zlatnog lava u Veneciji osvojila "Nepoznata žena", filmu o ratu u Gazi specijalna nagrada
Nova pre 7 satijoš 1 povezana