Povezane vesti
Ljajić: Od Šešeljevog napada nemate odbranu, razmišljao sam o izlasku iz Vlade Srbije
Beta 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za… »
Ljajić: Razmišljao sam o izlasku iz Vlade, umoran sam od učešća u vlasti
Radio sto plus 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za novi… »
Ljajić: Razmišljao sam o izlasku iz Vlade Srbije
N1 Info 07.11.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je posle optužbi lidera radikala Vojislava Šešelja da je deo organizovane kriminalne grupe, razmišljao o izlasku iz Vlade Srbije. Navodeći da od takvog napada "nemate odbranu", Ljajić je za… »
Vesti dana »
Protest advokata ispred RTS-a: Traže pravovremeno, a ne "selektivno" izveštavanje
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih
Održan protest poljoprivrednika u Bogatiću, imali i građanski plenum o studentima i litijumu
Danas pre 6 satijoš 32 povezane
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp uveo sankcije sudu u hagu: Evo zbog čega se odlučio na ovoj potez
Blic pre 6 satijoš 34 povezane