Todorić ostaje u pritvoru, odbrana najavila žalbu

Todorić ostaje u zatvoru

Večernje novosti četvrtak, 8. novembar 2018.
Osnivač hrvatske kompanije Agrokor Ivica Todorić, kojem je u četvrtak održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda
Osnivač hrvatske kompanije Agrokor Ivica Todorić, kojem je u četvrtak održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda. Njemu je ukinut prvobitno... »

Todorić ostaje u pritvoru, odbrana najavila žalbu

N1 Info četvrtak, 8. novembar 2018.
Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora osumnjičen za izvlačenje više od milijardu kuna iz svoje nekadašnje kompanije, ostaje u istražnom zatvoru u koji je smešten nakon sinoćnjeg izručenja Hrvatskoj, odlučio je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda.
"Nije određen pritvor zbog uticaja na svedoke, međutim, određen je zbog zbog opasnosti od bekstva. Ponudili smo kauciju, sve uslove pod kojima je on bio pušten u Engleskoj - identičnu kauciju, sve mere opreza. Ali, zaključili smo... »

Todoriću ostaje u zatvoru

Vesti online četvrtak, 8. novembar 2018.
Osnivač hrvatske kompanije "Agrokor" Ivica Todorić, kojem je danas održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda.
Njemu je ukinut prvobitno određen pritvor po osnovi uticaja na svedoke, ali je određen istražni zatvor po osnovi opasnosti od mogućnosti bekstva, prenosi Index.hr. Todorićevi advokati ponudili su kauciju od 118.000 funti, ali o... »

Todorić se brani sa slobode?

Dojče vele četvrtak, 8. novembar 2018.
Ivica Todorić je u istražnom zatvoru u Zagrebu, odakle bi, u zavisnosti od toga kako sud odluči, mogao uskoro i da izađe, Ipak ništa neće sprečiti prelazak njegove bivše kompanije u ruke poverilaca.
Gotovo tačno godinu dana nakon što se predao engleskoj policiji i počeo borbu protiv izručenja Hrvatskoj, Ivica Todorić, nekadašnji neprikosnoveni gazda Agrokora, čovek koji je držao u šaci velik deo hrvatske privrede, prespavao... »

Todoriću određen istražni pritvor

Sputnik četvrtak, 8. novembar 2018.
Osnivač „Agrokora“ Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.
Todorić i 15 njegovih saradnika se terete za finansijske malverzacije i da su iz „Agrokora“ izvukli 1,4 milijarde kuna. On je, kako su preneli hrvatski mediji, sinoć po dolasku iz Londona odmah prebačen u pritvorsku jedinicu... »

Todorić bi mogao već danas na slobodu: Čeka se ispitivanje poslednjeg svedoka!

Kurir četvrtak, 8. novembar 2018.
Posle godinu dana Ivica Todorić vratio se iz Engleske u Hrvatsku. Prenoćio je u istražnom zatvoru u Remetincu zbog sumnje da je iz Agrokora izvukao više od milijardu kuna (oko 130 miliona evra).
U četvrtak ga očekuje ispitivanje na istražnom sudu. Todorić je najavio i da će se žaliti na odluku o pritvoru, a ako sud uvaži njegovu žalbu, mogao bi da se brani sa slobode. Podsetimo, iako je u aferi Agrokor ukupno 15... »

Todoriću određen istražni pritvor

RTV četvrtak, 8. novembar 2018.
RTV: Todoriću određen istražni pritvor
ZAGREB - Osnivač Agrokora, Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.
Todorić i 15 njegovih saradnika se terete za finansijske malverzacije i da su iz Agrokora izvukli 1,4 milijarde kuna. On je, kako su preneli hrvatski mediji, sinoć po dolasku iz Londona odmah prebačen u pritvorsku jedinicu... »

Todorić noć proveo u zatvoru

B92 četvrtak, 8. novembar 2018.
B92: Todorić noć proveo u zatvoru
Zagreb -- Osnivač Agrokora, Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.
Todorić i 15 njegovih saradnika se terete za finansijske malverzacije i da su iz Agrokora izvukli 1,4 milijarde kuna. On je, kako su preneli hrvatski mediji, sinoć po dolasku iz Londona odmah prebačen u pritvorsku jedinicu... »

Todoriću određen istražni pritvor

RTS četvrtak, 8. novembar 2018.
RTS: Todoriću određen istražni pritvor
Osnivač "Agrokora", Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.
Todorić i 15 njegovih saradnika se terete za finansijske malverzacije i da su iz "Agrokora" izvukli 1,4 milijarde kuna. On je, kako su preneli hrvatski mediji, sinoć po dolasku iz Londona odmah prebačen u pritvorsku jedinicu... »

Ivica Todorić izručen Hrvatskoj

Glas Amerike četvrtak, 8. novembar 2018.
Bivši vlasnik Agrokora i nekada najmoćniji privrednik u Hrvatskoj, Ivica Todorić, izručen je u sredu uveče toj zemlji, godinu dana nakon hapšenja u Londonu, gde je pokušao da se skloni nakon izbijanja afere "Agrokor. Todorić je neposredno po sletanju aviona na zagrebački aerodrom policijskom... »

Ivica Todorić odveden u zatvor

Studio B četvrtak, 8. novembar 2018.
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, neposredno po sletanju aviona na zagrebački aerodrom, odveden je u istražni zatvor u Remetincu.
FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ ZVONIMIR KUHTIC/ Todorić je u sredu uveče izručen Hrvatskoj, godinu dana nakon što je uhapšen u Londonu, u koji je pobegao posle izbijanja afere Agrokor. Hina podseća da je Todoriću pritvor u Remetincu... »

Ivica Todorić proveo noć u zatvoru, danas pred tužiocem: Postupak u Hrvatskoj protiv bivšeg vlasnika Agrokora

Kurir četvrtak, 8. novembar 2018.
Bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić, odveden je u istražni zatvor u Remetincu čim je sleteo na zagrebački aerodrom .
Todorić je u sredu uveče izručen Hrvatskoj, godinu dana pošto je uhapšen u Londonu, u koji je pobegao posle izbijanja afere Agrokor. Hina podseća da je Todoriću pritvor u Remetincu određen u istrazi pokrenutoj zbog sumnji da je... »

Todorićevo prvo jutro u zatvoru: Čeka ga dug i neizvestan proces

Telegraf četvrtak, 8. novembar 2018.
Prema nezvaničnim informacijama, on je smešten u ćeliju sa još jednim zatvorenikom
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić sinoć je nešto pre 22 sata dovezen je do istražnog zatvora u Remetincu koji mu je određen u istrazi pokrenutoj zbog sumnji u izvlačenje više od milijarde kuna iz njegove bivše kompanije.... »

Todorić izručen Hrvatskoj

Danas četvrtak, 8. novembar 2018.
Nekad najmoćniji hrvatski privrednik Ivica Todorić, protiv kojeg je pokrenuta istraga zbog „pribavljanja imovinske koristi“, izručen je Hrvatskoj godinu dana od hapšenja u Londonu, gde se sklonio posle izbijanja afere Agrokor, prenela je Hina.
Avion u kojem se nalazio Todorić u pratnji policije sleteo je na zagrebački aerodrom oko 20.50 časova, a Todorić je po izlasku iz aviona ušao u vozilo policije. Advokat Veljko Miljević izjavio je N1 da postoje velike šanse da... »

Todorić ponižen: Izručen kao najokoreliji kriminalac, suprugu novinari čekali ispred toaleta

Večernje novosti četvrtak, 8. novembar 2018.
Izručenje do juče najmoćnijeg čoveka na Balkanu prošlo kao loše režirana tragikomedija u kojoj se nisu poštovala ljudska prava ni članova Todorićeve porodice
ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA TAČNO u 20,55 sati na zagrebački aerodrom Dr. Franjo Tuđman sleteo je avion na redovnoj liniji iz Londona u kojem je bio Ivica Todorić u pratnji četvero policajaca nakon što su ga britanske vlasti... »

Ivica Todorić izručen Hrvatskoj

Blic četvrtak, 8. novembar 2018.
Nekad najmoćniji hrvatski privrednik Ivica Todorić, protiv kojeg je pokrenuta istraga zbog "pribavljanja imovinske koristi", izručen je Hrvatskoj godinu dana od hapšenja u Londonu, gde se sklonio posle izbijanja afere Agrokor. Avion u kojem se nalazio Todorić u pratnji policije sleteo je na... »
©2018 Netmark d.o.o.