Povezane vesti

Kritična evropska gostovanja: Zvezda tri najlošije utakmice u sezoni odigrala na strani u Evrokupu

Kritična evropska gostovanja: Zvezda tri najlošije utakmice u sezoni odigrala na strani u Evrokupu

Večernje novosti 08.11.2018
Drugi poraz u grupi od Ulma nije poljuljao poziciju u A grupi jer je Monako izgubio od Breše. Francuski tim naredne nedelje gostuje u Beogradu. TRI najlošije utakmice Crvene zvezde u sezoni - tri gostovanja u Evrokupu. U Monaku se nekako provukla… »
Milan Tomić: Moji igrači nisu mogli da urade ono što sam tražio

Milan Tomić: Moji igrači nisu mogli da urade ono što sam tražio

Hot sport 08.11.2018
Trener košarkaša Crvene zvezde nakon drugog poraza njegove ekipe u Evrokupu, ovog puta od Ulma, izjavio je da igači nisu radili ono što je od njih traženo. Ulm je savladao srpskog šampiona ubedljivim rezultatom 95:80 u šestom kolu drugog po… »
Tomić: Igrači nisu uradili ono što sam tražio

Tomić: Igrači nisu uradili ono što sam tražio

N1 Info 08.11.2018
Trener Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je posle poraza od Ulma da igrači nisu uspeli da ispoštuju dogovor iz svlačionice. Ulm je slavio protiv srpskog šampiona 95:80 u šestom kolu Evrokupa i naneo mu drugi poraz u tom takmičenju. "Od starta je… »
Tomić: Kada primite 25 poena iz kontranapada ne možete da pobedite utakmicu

Tomić: Kada primite 25 poena iz kontranapada ne možete da pobedite utakmicu

Mozzart sport 08.11.2018
"Taktički smo pripremali neke stvari, kako bismo sačuvali neke igrače poput Patrika Milera, ali moji igrači nisu uradili ono što sam tražio od njih", kaže strateg crveno-belih. Trener Crvene zvezde Milan Tomić smatra da njegova ekipa nije dobro… »
Tomić: Od početka utakmice nismo bili spremni

Tomić: Od početka utakmice nismo bili spremni

Večernje novosti 07.11.2018
Mnogo izbuljenih lopte, mnogo kontri Ulma, kada iz njih primite 25 poena ne možete da dobijete ovakav meč - kaže trener Zvezde. Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa od početka večerašnje utakmice protiv Ulma nije… »
Bledo izdanje u Nemačkoj: Zvezda nemoćna u Ulmu

Bledo izdanje u Nemačkoj: Zvezda nemoćna u Ulmu

Večernje novosti 07.11.2018
Zvezda je upisala drugi poraz u Evrokupu, dok Ulm sada ima skor od tri pobede i tri poraza. Dobrić jedini raspoložen u srpskom timu. DRUGI poraz Crvene zvezde u sezoni, kao i prvi, došao je na gostovanju u Evrokupu. Znatno ubedljivije nego u Breši… »

Vesti dana »