Povezane vesti

Kristijano Ronaldo: Mančester nije imao sreće, jer se i sreća zaslužuje!

Kristijano Ronaldo: Mančester nije imao sreće, jer se i sreća zaslužuje!

Hot sport 08.11.2018
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da njegova ekipa nije iskoristila brojne šanse u utakmici protiv Mančester junajteda koji, kako je ocenio,“nije uradio ništa da pobedi“. Junajted je sinoć u Torinu posle preokreta pobedio Juventus sa… »
Murinjo o svom gestu: Došao sam samo da radim svoj posao, a oni su me sve vreme vređali

Murinjo o svom gestu: Došao sam samo da radim svoj posao, a oni su me sve vreme vređali

Hot sport 08.11.2018
Portugalski strateg objasnio je potez sa sinoćne utakmice protiv Juventusa u Torinu. Bivši trener neroazura je bio tema svih sportskih medija nakon gestikulacije navijačima Juventusa. Murinjo je kod autogola Aleksa Sandra nakon slobodnog udarca Huana… »
Šta je Murinjo rekao na poluvremenu, izgleda da nismo gledali istu utakmicu?

Šta je Murinjo rekao na poluvremenu, izgleda da nismo gledali istu utakmicu?

Sportske.net 08.11.2018
Portugalac ima svoje viđenje meča u Torinu. Jučerašnji dan u Ligi šampiona obeležio je susret Juventusa i Mančester junajteda u kojem su Englezi slavili sa 2:1 nakon velikog preokreta. Veliku buru podigao je Žoze Murinjo koji je odgovorio na… »
O ovome se govori i danas: Da vas čujem sada!?

O ovome se govori i danas: Da vas čujem sada!?

Mondo 08.11.2018
"Divni Italijani su me vređali svih 90 minuta", rekao je Žoze Murinjo posle još jedne predstave koja će se pamtiti i prepričavati. "Divni Italijani su me vređali svih 90 minuta", hladnokrvno je Žoze Murinjo objasnio zbog čega je u sredu uveče u… »
Murinjo o navijačima u Torinu: Vređali su moju porodicu i Inter

Murinjo o navijačima u Torinu: Vređali su moju porodicu i Inter

Večernje novosti 08.11.2018
Vređali su me 90 minuta, a došao sam samo da uradim posao najbolje što mogu. Ništa više - rekao je posle trijumfa nad Juventusom strateg Mančester junajteda. Menadžer Mančester Junajted Žoze Murinjo prozivanje navijača Juventusa, posle velikog… »

Vesti dana »