Повезане вести

Кристијано Роналдо: Манчестер није имао среће, јер се и срећа заслужује!

Кристијано Роналдо: Манчестер није имао среће, јер се и срећа заслужује!

Хот спорт 08.11.2018
Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо рекао је да његова екипа није искористила бројне шансе у утакмици против Манчестер јунајтеда који, како је оценио,“није урадио ништа да победи“. Јунајтед је синоћ у Торину после преокрета… »
Мурињо о свом гесту: Дошао сам само да радим свој посао, а они су ме све време вређали

Мурињо о свом гесту: Дошао сам само да радим свој посао, а они су ме све време вређали

Хот спорт 08.11.2018
Португалски стратег објаснио је потез са синоћне утакмице против Јувентуса у Торину. Бивши тренер нероазура је био тема свих спортских медија након гестикулације навијачима Јувентуса. Мурињо је код аутогола Алекса Сандра након… »
Шта је Мурињо рекао на полувремену, изгледа да нисмо гледали исту утакмицу?

Шта је Мурињо рекао на полувремену, изгледа да нисмо гледали исту утакмицу?

Спортске.нет 08.11.2018
Португалац има своје виђење меча у Торину. Јучерашњи дан у Лиги шампиона обележио је сусрет Јувентуса и Манчестер јунајтеда у којем су Енглези славили са 2:1 након великог преокрета. Велику буру подигао је Жозе Мурињо који је… »
О овоме се говори и данас: Да вас чујем сада!?

О овоме се говори и данас: Да вас чујем сада!?

Мондо 08.11.2018
"Дивни Италијани су ме вређали свих 90 минута", рекао је Жозе Мурињо после још једне представе која ће се памтити и препричавати. "Дивни Италијани су ме вређали свих 90 минута", хладнокрвно је Жозе Мурињо објаснио због чега је… »
Мурињо о навијачима у Торину: Вређали су моју породицу и Интер

Мурињо о навијачима у Торину: Вређали су моју породицу и Интер

Вечерње новости 08.11.2018
Вређали су ме 90 минута, а дошао сам само да урадим посао најбоље што могу. Ништа више - рекао је после тријумфа над Јувентусом стратег Манчестер јунајтеда. Менаџер Манчестер Јунајтед Жозе Мурињо прозивање навијача Јувентуса… »

Вести дана »