Повезане вести
Кристијано Роналдо: Манчестер није имао среће, јер се и срећа заслужује!
Хот спорт 08.11.2018
Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо рекао је да његова екипа није искористила бројне шансе у утакмици против Манчестер јунајтеда који, како је оценио,“није урадио ништа да победи“. Јунајтед је синоћ у Торину после преокрета… »
Мурињо о свом гесту: Дошао сам само да радим свој посао, а они су ме све време вређали
Хот спорт 08.11.2018
Португалски стратег објаснио је потез са синоћне утакмице против Јувентуса у Торину. Бивши тренер нероазура је био тема свих спортских медија након гестикулације навијачима Јувентуса. Мурињо је код аутогола Алекса Сандра након… »
Шта је Мурињо рекао на полувремену, изгледа да нисмо гледали исту утакмицу?
Спортске.нет 08.11.2018
Португалац има своје виђење меча у Торину. Јучерашњи дан у Лиги шампиона обележио је сусрет Јувентуса и Манчестер јунајтеда у којем су Енглези славили са 2:1 након великог преокрета. Велику буру подигао је Жозе Мурињо који је… »
О овоме се говори и данас: Да вас чујем сада!?
Мондо 08.11.2018
"Дивни Италијани су ме вређали свих 90 минута", рекао је Жозе Мурињо после још једне представе која ће се памтити и препричавати. "Дивни Италијани су ме вређали свих 90 минута", хладнокрвно је Жозе Мурињо објаснио због чега је… »
Мурињо о навијачима у Торину: Вређали су моју породицу и Интер
Вечерње новости 08.11.2018
Вређали су ме 90 минута, а дошао сам само да урадим посао најбоље што могу. Ништа више - рекао је после тријумфа над Јувентусом стратег Манчестер јунајтеда. Менаџер Манчестер Јунајтед Жозе Мурињо прозивање навијача Јувентуса… »
Вести дана »
ТСЦ бољи од Спартака, реми Радника и Младости, Чукарички славио у Нишу
РТВ пре 10 минутајош 29 повезаних
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 1 сатјош 47 повезаних
Плануле улазнице за "вечити дерби": Партизан распродао Београдску арену, клуб се хитно огласио
Мондо пре 40 минутајош 67 повезаних
Међународна агенција за атомску енергију: Нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима након земљотреса
Еуроневс пре 1 сатјош 25 повезаних