Povezane vesti
Skat na Beogradskoj NATO nedelji: Srbija i Alijansa imaju iste ciljeve
Radio 021 08.11.2018
NATO i Srbija imaju iste strateške ciljeve i možemo da radimo zajedno kao partneri, izjavio ambasador SAD Kajl Skat na 6. Beogradskoj NATO nedelji. "Srbija nije članica NATO i ne želi da to postane, ali mi smo ovde iz dva razloga i to da postignemo… »
Skat: Srbija i NATO imaju zajednički strateški cilj
N1 Info 08.11.2018
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat izjavio je da Srbija i NATO imaju zajednički strateški cilj - ujedinjenu i slobodnu Evropu u kojoj vlada mir. "Možemo raditi zajedno kao partneri kako bi postigli ove ciljeve", rekao je Skat na Šestoj beogradskoj NATO… »
Skat: NATO i Srbija imaju iste strateške ciljeve
Dnevnik 08.11.2018
BEOGRAD: NATO i Srbija imaju iste strateške ciljeve, Evropu koja je ujedinjena, slobodna i u miru i možemo da radimo zajedno kao partneri da postignemo te ciljeve, kazao je danas ambasador SAD Kajl Skat obraćajući se na otvaranju 6. Beogradske NATO… »
Skot: Srbija i NATO imaju zajednički cilj - ujedinjenjena i slobodna Evropa u kojoj vlada mir
Novi magazin 08.11.2018
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da Srbija i NATO imaju zajednički strateški cilj - ujedinjenju i slobodnu Evropu u kojoj vlada mir. "Možemo raditi zajedno kao partneri kako bi postigli ove ciljeve", rekao je Skot na Šestoj… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana