Povezane vesti

Održan štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu, Vukosavljević sa glumcima

RTV 08.11.2018
BEOGRAD - Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević pridružio se večeras glumcima Narodnog pozorišta, koji su stupili u štrajk sa zahtevom za smenom upravnika te ustanove kulture Dejana Savića, i rekao da Ministarstvo koje vodi i… »

Štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu, ministar kaže da "prati stanje"

Radio 021 08.11.2018
Sindikat Drame Narodnog pozorišta u Beogradu (Singlus) održao je večeras jednočasovni štrajk upozorenja kao opomenu zbog neuvažavanja zahteva za smenjivanje upravnika Dejana Savića. Zaposleni su se okupili od 19:45 do 20:45 u foajeu Scene "Raša… »

Vukosavljević: Sa predsednicom Vlade rešavamo krizu u Narodnom Pozorištu

Politika 08.11.2018
Interes Ministarstva kulture i informisanja jeste da jedna od najvažnijih ustanova kulture stabilno preživi krizu u kojoj se nalazi, kazao je večeras ministar Vladan Vukosavljević u Narodnom pozorištu gde je sindikat Singlus počeo jednosatni štrajk… »

Glumci Narodnog pozorišta u štrajku upozorenja, došao i ministar kulture

Slobodna Evropa 08.11.2018
Članovi Sindikata glumaca Srbije (SINGLUS) Drame Narodnog pozorišta u Beogradu održali su jednočasovni štrajk upozorenja u četvrtak, kao opomenu zbog neuvažavanja zahteva za smenjivanje upravnika pozorišta Dejana Savića. Zaposleni su se okupili… »

Glumci Narodnog pozorišta večeras počinju štrajk i svi su pozvani

Noizz 08.11.2018
Zaposleni u Narodnom pozorištu koji zahtevaju ostavku upravnika Dejana Savića za večeras najavljuju štrajk upozorenja i pozivaju publiku da dođe na predstavu. Mnogi su možda očekivali potpuni prestanak rada na sat vremena, ali ovaj štrajk… »

Muk na sceni: Večeras štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu

Vesti online 08.11.2018
Odbivši da podnese ostavku, upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu bacio rukavicu u lice zaposlenima koji nedeljama traže njegov odlazak, ali i Vladi Srbije koja ga imenuje na tu funkciju. - Ja ostavku podnositi neću, moj mandat je na raspolaganju… »

Štrajk upozorenja počinje večeras

Politika 08.11.2018
Dejan Savić, upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu, izjavio je juče da će smenjivanje sa te funkcije bez reči prihvatiti, ali da ostavku nema razloga da podnosi. Članovi dramskog sindikata Singlus Narodnog pozorišta u Beogradu juče su u ranim… »

Muk na sceni: Večeras štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu, upravnik Dejan Savić pozvao Vladu da ga smeni

Blic 08.11.2018
Odbivši da podnese ostavku, upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu bacio rukavicu u lice zaposlenima koji nedeljama traže njegov odlazak, ali i Vladi Srbije koja ga imenuje na tu funkciju. - Ja ostavku podnositi neću, moj mandat je na raspolaganju… »

Čeka se rasplet drame, poziv publici da dođe u Narodno pozorište

RTS 08.11.2018
Glumac u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde je za večeras zakazan štrajk upozorenja, Nenad Maričić kaže za RTS da je veliki pritisak svih zaposlenih da se uđe u generalni štrajk, ali da niko ne želi da se to desi. Nenad Maričić je, gostujući u… »

Štrajk upozorenja večeras u Narodnom pozorištu

Danas 08.11.2018
Štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu zakazan je večeras u 19,45 i trajaće 60 minuta, a Sindikat je o tom protestu obavestio Vladu, Ministarstvo kulture, Upravni odbori i upravnika Dejana Savića, od koga se očekuje ostavka. Najavljujući štrajk… »

Ministre, smeni me, neću da podnesem Ostavku: Dejan Savić ne odlazi iz Narodnog pozorišta, a glumci najavljuju štrajk

Kurir 08.11.2018
Glumci Narodnog pozorišta u Beogradu danas stupaju u štrajk, a upravnik Dejan Savić nema nameru da podnese ostavku. U najkraćem, ovo je epilog jučerašnjeg razgovora sukobljenih strana u nacionalnom teatru, a šta će se desiti i hoće li direktor… »

Vesti dana »

SAD pripremaju nove sankcije za Iračane

Večernje novosti pre 6 satijoš 1 povezana

Militanti na severu Kenije ubili osam putnika

Večernje novosti pre 6 satijoš 1 povezana

Melanija Tramp čitala božićnu priču deci u bolnici

Večernje novosti pre 4 satajoš 1 povezana