Drecun: Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM

Drecun: Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM

Dnevnik četvrtak, 8. novembar 2018.
BEOGRAD: Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači najavu da "ta formacija ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na severu Kosova".
Drecun je za Radio Beograd 1 rekao da se to najavljuje upravo preko strukture kopnene vojske, ali je podsetio i da u sadašnjim planovima kosovskih bezbednosnih snaga postoji jedna brigada koja je namenjena za brza reagovanja i... »

"Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM"

Vesti online četvrtak, 8. novembar 2018.
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači najavu da "ta formacija ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na severu Kosova".
Drecun je za Radio Beograd 1 rekao da se to najavljuje upravo preko strukture kopnene vojske, ali je podsetio i da u sadašnjim planovima kosovskih bezbednosnih snaga postoji jedna brigada koja je namenjena za brza reagovanja i... »

Drecun: Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM

Večernje novosti četvrtak, 8. novembar 2018.
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju podsetio i da u sadašnjim planovima kosovskih bezbednosnih snaga postoji jedna brigada koja je namenjena za brza reagovanja
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači... »

Drecun: Jasno je da će kosovsa vojska krenuti na sever KiM

Blic četvrtak, 8. novembar 2018.
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači najavu da "ta formacija ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na... »

Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu

RTS četvrtak, 8. novembar 2018.
RTS: Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu
Premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj poručio je da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.
Haradinaj je za TV Klan rekao da će kosovska vojska izgledati kao i svaka druga vojska sveta. "Naša vojska će imati tri puka, to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu... »

Drecun o navodima Haradinaja: Maksimalno ugrožavanje bezbednosti Srba

RTS četvrtak, 8. novembar 2018.
RTS: Drecun o navodima Haradinaja: Maksimalno ugrožavanje bezbednosti Srba
Reagujući na navode Ramuša Haradinaja o puku kosovske vojske na severu pokrajine, predsednik parlamentarnog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je da ta formacija već izgleda da u samom nastanku ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na severu Kosova.
Drecun je u izjavi za Radio Beograd 1 rekao da se to najavljuje i preko strukture takozvane kopnene vojske koja će imati tri puka za takozvano reagovanje. Kako je upozorio, samo u sadašnjim planovima takozvanih kosovskih... »

Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu

RTV četvrtak, 8. novembar 2018.
RTV: Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu
KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik vlade Privremenih institucija samouprave u Prištini, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas za TV Klan da će tzv. vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.
On je, govoreći o tome, izneo i neke detalje o tome kako će izgledati tzv. kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka, to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno... »

"Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu"

Mondo četvrtak, 8. novembar 2018.
Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas za TV Klan da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razsmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija On je, govoreći o tome, izneo i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka, to jest,... »

Haradinaj: Vojska Kosova će imati tri puka, od toga jedan na severu

Novi magazin četvrtak, 8. novembar 2018.
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje.
"Naša vojska će imati tri puka, odnosno postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu i jedan razmešten prema severu. Sever je treći po redu. Naša armija će imati i komandni vod.... »

Vojska Kosova će imati puk na severu

Politika četvrtak, 8. novembar 2018.
Priština - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje. „Naša vojska će imati tri puka, odnosno postojaće tri kopnena... »

Haradinaj otkriva kako će izgledati vojska Kosova

Vesti online četvrtak, 8. novembar 2018.
Premijer takozvane Republike Kosovo Ramuš Haradinaj govorio je o formiranju Vojske Kosova, rekavši da će vojska biti formirana ovog meseca. On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska.
- Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu i jedan... »

Haradinaj otkrio detalje: Vojska će imati tri puka

B92 četvrtak, 8. novembar 2018.
B92: Haradinaj otkrio detalje: Vojska će imati tri puka
Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj objasnio da će "vojska Kosova izgledati kao vojska", da će imati tri puka i da će biti formirana za mesec dana.
"Vojska Kosova cĚ�e izgledati kao vojska. BicĚ�e kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska cĚ�e imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija", rekao je on na TV Kljan Kosova. "Jedan cĚ�e biti smešten u... »

Haradinaj: "Vojska" tzv. Kosova će imati tri puka, od toga jedan na severu

Večernje novosti četvrtak, 8. novembar 2018.
Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage tzv. Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje
Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u tzv. Oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu... »

Provokacije: Haradinaj hoće vojsku i na severu Kosova

Blic četvrtak, 8. novembar 2018.
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj hoće da vojska Kosova, koju Priština poslednjih mesec dana pokušava da progura na mala vrata i zaobiđe srpsku zajednicu, funkcioniše i na severu pokrajine. Haradinaj je praktično potvrdio dosadašnje informacije prema kojima bi vojska trebalo da bude formirana 28.... »

Skandalozno, nova provokacija! Haradinaj hoće vojsku i na severu Kosova!

Kurir četvrtak, 8. novembar 2018.
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će Vojska Kosova biti formirana ovog meseca, da će jedan puk biti u severnom delu teritorije i da neće imati podmornicu. On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i... »

Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, neće imati podmornicu

N1 Info četvrtak, 8. novembar 2018.
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će Vojska Kosova biti formirana ovog meseca, da će jedan puk biti u severnom delu teritorije i da neće imati podmornicu.
On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka,... »

Haradinaj otkrio opasne planove: Jedan puk vojske biće na severu Kosova

Telegraf četvrtak, 8. novembar 2018.
Nova provokacija!
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj govorio je o formiranju " Vojske Kosova", rekavši da će se vojska formirati ovog meseca. On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati "kosovska vojska", preneo je "Zeri". - Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao... »
©2018 Netmark d.o.o.