Drecun: Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM

Drecun: Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači najavu da "ta formacija ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na severu Kosova".
Drecun je za Radio Beograd 1 rekao da se to najavljuje upravo preko strukture kopnene vojske, ali je podsetio i da u sadašnjim planovima kosovskih bezbednosnih snaga postoji jedna brigada koja je namenjena za brza reagovanja i... »

"Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM"

Vesti online pre 4 dana
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači najavu da "ta formacija ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na severu Kosova".
Drecun je za Radio Beograd 1 rekao da se to najavljuje upravo preko strukture kopnene vojske, ali je podsetio i da u sadašnjim planovima kosovskih bezbednosnih snaga postoji jedna brigada koja je namenjena za brza reagovanja i... »

Drecun: Jasno je da će kosovska vojska krenuti na sever KiM

Večernje novosti pre 4 dana
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju podsetio i da u sadašnjim planovima kosovskih bezbednosnih snaga postoji jedna brigada koja je namenjena za brza reagovanja
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači... »

Drecun: Jasno je da će kosovsa vojska krenuti na sever KiM

Blic pre 4 dana
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je najava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca i da će imati tri puka, od kojih jedan na severu, znači najavu da "ta formacija ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na... »

Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu

RTS pre 4 dana
RTS: Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu
Premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj poručio je da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.
Haradinaj je za TV Klan rekao da će kosovska vojska izgledati kao i svaka druga vojska sveta. "Naša vojska će imati tri puka, to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu... »

Drecun o navodima Haradinaja: Maksimalno ugrožavanje bezbednosti Srba

RTS pre 4 dana
RTS: Drecun o navodima Haradinaja: Maksimalno ugrožavanje bezbednosti Srba
Reagujući na navode Ramuša Haradinaja o puku kosovske vojske na severu pokrajine, predsednik parlamentarnog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je da ta formacija već izgleda da u samom nastanku ima planove za delovanje protiv srpskog naroda na severu Kosova.
Drecun je u izjavi za Radio Beograd 1 rekao da se to najavljuje i preko strukture takozvane kopnene vojske koja će imati tri puka za takozvano reagovanje. Kako je upozorio, samo u sadašnjim planovima takozvanih kosovskih... »

Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu

RTV pre 4 dana
RTV: Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu
KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik vlade Privremenih institucija samouprave u Prištini, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas za TV Klan da će tzv. vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.
On je, govoreći o tome, izneo i neke detalje o tome kako će izgledati tzv. kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka, to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno... »

"Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu"

Mondo pre 4 dana
Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas za TV Klan da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razsmešten prema severnom delu teritorije pokrajine.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija On je, govoreći o tome, izneo i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka, to jest,... »

Haradinaj: Vojska Kosova će imati tri puka, od toga jedan na severu

Novi magazin pre 4 dana
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje.
"Naša vojska će imati tri puka, odnosno postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu i jedan razmešten prema severu. Sever je treći po redu. Naša armija će imati i komandni vod.... »

Vojska Kosova će imati puk na severu

Politika pre 4 dana
Priština - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje. „Naša vojska će imati tri puka, odnosno postojaće tri kopnena... »

Haradinaj otkriva kako će izgledati vojska Kosova

Vesti online pre 4 dana
Premijer takozvane Republike Kosovo Ramuš Haradinaj govorio je o formiranju Vojske Kosova, rekavši da će vojska biti formirana ovog meseca. On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska.
- Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu i jedan... »

Haradinaj otkrio detalje: Vojska će imati tri puka

B92 pre 4 dana
B92: Haradinaj otkrio detalje: Vojska će imati tri puka
Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj objasnio da će "vojska Kosova izgledati kao vojska", da će imati tri puka i da će biti formirana za mesec dana.
"Vojska Kosova cĚ�e izgledati kao vojska. BicĚ�e kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska cĚ�e imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija", rekao je on na TV Kljan Kosova. "Jedan cĚ�e biti smešten u... »

Haradinaj: "Vojska" tzv. Kosova će imati tri puka, od toga jedan na severu

Večernje novosti pre 4 dana
Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u Oružane snage tzv. Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu zemlje
Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se tokom novembra usvojiti zakoni koji omogućavaju transformaciju Bezbednosnih snaga u tzv. Oružane snage Kosova i da će ta vojska imati tri puka, od kojih jedan na severu... »

Provokacije: Haradinaj hoće vojsku i na severu Kosova

Blic pre 4 dana
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj hoće da vojska Kosova, koju Priština poslednjih mesec dana pokušava da progura na mala vrata i zaobiđe srpsku zajednicu, funkcioniše i na severu pokrajine. Haradinaj je praktično potvrdio dosadašnje informacije prema kojima bi vojska trebalo da bude formirana 28.... »

Skandalozno, nova provokacija! Haradinaj hoće vojsku i na severu Kosova!

Kurir pre 4 dana
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će Vojska Kosova biti formirana ovog meseca, da će jedan puk biti u severnom delu teritorije i da neće imati podmornicu. On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i... »

Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, neće imati podmornicu

N1 Info pre 4 dana
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će Vojska Kosova biti formirana ovog meseca, da će jedan puk biti u severnom delu teritorije i da neće imati podmornicu.
On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati kosovska vojska. "Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka,... »

Haradinaj otkrio opasne planove: Jedan puk vojske biće na severu Kosova

Telegraf pre 4 dana
Nova provokacija!
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj govorio je o formiranju " Vojske Kosova", rekavši da će se vojska formirati ovog meseca. On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati "kosovska vojska", preneo je "Zeri". - Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao... »
©2018 Netmark d.o.o.