Povezane vesti

AMD predstavio 7nm grafički procesor sa podrškom za PCI Express 4.0

B92 četvrtak, 8. novembar 2018.
B92: AMD predstavio 7nm grafički procesor sa podrškom za PCI Express 4.0
Iz kompanije AMD dolazi GPU za koji se tvrdi da je prvi na svetu koji je proizveden u najnaprednijoj 7 nanometarskoj tehnologiji.
AMD je bio prvi sa 55nm GPU-om, daleke 2007. godine. Potom je usledio prvi 40nm, nakon njega prvi 28nm, zatim prvi 14nm, a danas je kompanija odlučila da predstavi novi "Vega 7nm" GPU. "Vega" prvo dolazi na AMD Radeon Instinct... »

AMD lansirao prvi 7nm GPU na svetu, sa premijernom podrškom za PCI Express 4.0

Personal magazin četvrtak, 8. novembar 2018.
AMD je lansirao prvi GPU na svetu koji je proizveden u najnaprednijoj 7 nanometarskoj tehnologiji. Ovim potezom kompanija nastavlja jedanaest godina dugu pionirsku tradiciju donošenja novih GPU-ova na najnaprednijem tehnološkom…
AMD je lansirao prvi GPU na svetu koji je proizveden u najnaprednijoj 7 nanometarskoj tehnologiji. Ovim potezom kompanija nastavlja jedanaest godina dugu pionirsku tradiciju donošenja novih GPU-ova na najnaprednijem tehnološkom... »

AMD-ov 7nm GPU stiže sa premijernom podrškom za PCI Express 4.0

Benchmark četvrtak, 8. novembar 2018.
Saopštenje za javnost AMD je lansirao prvi GPU na svetu koji je proizveden u najnaprednijoj 7 nanometarskoj tehnologiji. Ovim potezom kompanija nastavlja jedanaest godina dugu pionirsku tradiciju donošenja novih GPU-ova na najnaprednijem tehnološkom procesu proizvodnje. AMD je bio prvi sa 55nm... »

AMD lansirao prvi 7nm GPU na svetu, sa premijernom podrškom za PCI Express 4.0

IT svet četvrtak, 8. novembar 2018.
AMD je lansirao prvi GPU na svetu koji je proizveden u najnaprednijoj 7 nanometarskoj tehnologiji. Ovim potezom kompanija nastavlja jedanaest godina dugu pionirsku tradiciju donošenja novih GPU-ova na najnaprednijem tehnološkom procesu proizvodnje. AMD je bio prvi sa 55nm GPU-om, daleke 2007. Potom... »
©2018 Netmark d.o.o.