Povezane vesti
Genijalni Štimac: Molba Zvezdi i ‘otvorena pretnja’ Nejmaru! (foto)
Hot sport 08.11.2018
Vladimir Štimac još jednom je dokazao koliko voli Crvenu zvezdu, usput propisno nasmejavši sve koji bivšeg košarkaša crveno-belih prate na Tviteru. On je fudbalsku sekciju svog bivšeg kluba zamolio da ga registruju za meč Lige šampiona protiv… »
Štimac poručio zvezdi: Registrujte me da igram protiv PSŽ, dajte mi Nejmara
Večernje novosti 08.11.2018
Ima da mu startujem sa dve, ima da leti dva metra od zemlje. Crveni da dobijem a sve drugo će biti istorija - napisao je srspski košarkaš kroz šalu na svom Tviter nalogu. Srpski košarkaš Vladimir Štimac oduševljen je pobedom fudbalera Crvene… »
Još uvek ne može da dođe sebi: Štimac ima genijalnu ideju za PSŽ
Vesti online 08.11.2018
Senzacionalan trijumf fudbalera Crvene zvezde protiv Liverpula bacio je u euforiju sve navijače srpskog prvaka. Jedan od onih koji "ne može da dođe sebi" od slavlja jeste košarkaš Vladimir Štimac, igrač Turk Telekoma. Ipak, uprkos tome što nije u… »
Štimac moli Zvezdu: "Licencirajte me da mu startujem sa dve!"
Sportske.net 08.11.2018
Srpski košarkaš Vladimir Štimac imao je posebnu molbu za FK Crvena zvezda pre završnicu grupne faze Lige šampiona. Srpskog reprezentativca očito je uhvatila euforija nakon trijumfa nad Liverpulom, a na osnovu onoga što je napisao na Tviteru, reklo… »
Vesti dana »
Potrebne hitne donacije studentima PMF-a u Kragujevcu: Jod, hidrogen, zavoji i flasteri za kolege
Radio 021 pre 5 satijoš 33 povezane
Deo maltera u školi u Pećincima pao na dve devojčice, upućene u Tiršovu
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO „Došlo je Sretenje, a kada će ispunjenje?“: Hiljade ljudi dočekalo studente ta Trgu slobode u Kragujevcu
Nova pre 29 minutajoš 33 povezane
Ministarstvo prosvete razrešilo direktora Vazduhoplovne akademije
Insajder pre 4 satijoš 10 povezanih
Večiti derbi u FINALU Kupa: Partizan razbio Megu, za trofej sa Crvenom zvezdom (foto)
Večernje novosti pre 35 minutajoš 32 povezane