Povezane vesti
Predsednik SANU najavio ostavku: "Otvaram politički prostor da na moje mesto dođe čovek kome ćete više verovati"
Blic 08.11.2018
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić najavio je da će danas ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini u toj instituciji. - Smatram da ste mi ovim izborom poslali jasnu poruku. U toku… »
“Novosti” saznaju: Kostić ponudio ostavku i šokirao akademike
Večernje novosti 08.11.2018
Prvi čovek Akademije, saznajemo, nezadovoljan što nije podržano više kandidata. Izborna skupština u SANU, na kojoj su izglasani novi dopisni i redovni članovi, dobila neočekivan epilog. PREDSEDNIK Srpske akademije nauka i umetnosti akademik… »
Vladimir Kostić ponudio ostavku na mesto predsednika SANU
Radio 021 08.11.2018
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti, Vladimir Kostić, najavio je da će sutra ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini te institucije. "Smatram da ste mi ovim izborom poslali jasnu poruku. U toku… »
Vladimir Kostić najavio da će sutra ponuditi ostavku na mesto predsednika SANU
Nova ekonomija 08.11.2018
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić najavio je da će sutra ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini te institucije. Prethodno je Izborna skupština SANU izabrala 16 redovnih i 14… »
Vesti dana »
Pad nadstrešnice: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Nova ekonomija pre 2 satajoš 10 povezanih
Uživo Svet drhti od Trampovih tarifa, Meksiko dobio rok od mesec dana, EU i Srbija na klackalici
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić uputio poziv za sredu: Napominje 111. član Ustava Republike Srbije - odmah dobio obaveštenje da "odgovor stiže sutra"!
Pravda pre 38 minutajoš 28 povezanih