Povezane vesti

Predsednik SANU najavio ostavku: "Otvaram politički prostor da na moje mesto dođe čovek kome ćete više verovati"

Predsednik SANU najavio ostavku: "Otvaram politički prostor da na moje mesto dođe čovek kome ćete više verovati"

Blic 08.11.2018
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić najavio je da će danas ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini u toj instituciji. - Smatram da ste mi ovim izborom poslali jasnu poruku. U toku… »
“Novosti” saznaju: Kostić ponudio ostavku i šokirao akademike

“Novosti” saznaju: Kostić ponudio ostavku i šokirao akademike

Večernje novosti 08.11.2018
Prvi čovek Akademije, saznajemo, nezadovoljan što nije podržano više kandidata. Izborna skupština u SANU, na kojoj su izglasani novi dopisni i redovni članovi, dobila neočekivan epilog. PREDSEDNIK Srpske akademije nauka i umetnosti akademik… »
Vladimir Kostić ponudio ostavku na mesto predsednika SANU

Vladimir Kostić ponudio ostavku na mesto predsednika SANU

Radio 021 08.11.2018
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti, Vladimir Kostić, najavio je da će sutra ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini te institucije. "Smatram da ste mi ovim izborom poslali jasnu poruku. U toku… »
Vladimir Kostić najavio da će sutra ponuditi ostavku na mesto predsednika SANU

Vladimir Kostić najavio da će sutra ponuditi ostavku na mesto predsednika SANU

Nova ekonomija 08.11.2018
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić najavio je da će sutra ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini te institucije. Prethodno je Izborna skupština SANU izabrala 16 redovnih i 14… »

Vesti dana »