Povezane vesti
Lalatović: Odgovaram samo Bogu i Tončevu! Kao čarobnjak iz Oza sam uspeo da pokrenem Radnički
Mozzart sport 08.11.2018
“Da li je normalno nositi majicu kratkih rukava u novembru? Pa mogu i ja da budem bolestan. Zar vi mislite da bi mene gospodin Tončev trpeo, a da ja tek tako ne dođem na utakmicu. Ja sam u subotu bio na infuziji”. U premijernoj utakmici 16. kola… »
Sa Lalatovićem su konferencije uvek zanimljive, evo šta je rekao pred duel sa bivšim klubom
Sportske.net 08.11.2018
Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je danas da će predstojeći meč protiv Proletera biti najteže gostovanje za njegovu ekipu od početka sezone, ali je istakao da je ubedjen da će se, i pored velikih kadrovskih problema, u Niš vratiti… »
Lalatović za hotsport: Mediji neka hvale moje igrače, umesto da mene kude
Hot sport 08.11.2018
Fudbaleri Radničkog gostuju Proleteru u Novom Sadu. Radnički se nalazi na drugom mestu na tabeli, a iako su rezultati kluba najbolji u istoriji, klub ne dobija zasluženu medijsku pažnju, ističe trener Radničkog Nenad Lalatović. Mnogo pažnje u… »
Lalatović: Za svoje postupke odgovaram samo Bogu i Tončevu
Večernje novosti 08.11.2018
Protiv Bačke sam bio bolestan, na infuziji, uredno sam se javio čelnicima kluba. Meni je drago što će svi naredni treneri Radničkog juriti moje rekorde - rekao je Lalatović. Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović uoči gostovanja Proleteru iz… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 49 minutajoš 42 povezane

"Sreća pa narod ne pati od političke demencije, dobro mu je poznat vaskrsli Obradović" Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika: "Opet bi da slaže, ali pamti Srbija!"
Dnevnik pre 48 minutajoš 15 povezanih

Od zvučnog topa do vorteksa, i nazad: Pet pitanja na koja bi istraga trebalo da odgovori
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih

Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine Pančeva, policija ih sprečava
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih

Letnje računanje vremena počinje 30. marta u 2 sata iza ponoći pomeranjem kazaljki za sat unapred
Beta pre 1 satjoš 21 povezana