Повезане вести

Лалатовић: Одговарам само Богу и Тончеву! Као чаробњак из Оза сам успео да покренем Раднички

Лалатовић: Одговарам само Богу и Тончеву! Као чаробњак из Оза сам успео да покренем Раднички

Моззарт спорт 08.11.2018
“Да ли је нормално носити мајицу кратких рукава у новембру? Па могу и ја да будем болестан. Зар ви мислите да би мене господин Тончев трпео, а да ја тек тако не дођем на утакмицу. Ја сам у суботу био на инфузији”. У премијерној… »
Са Лалатовићем су конференције увек занимљиве, ево шта је рекао пред дуел са бившим клубом

Са Лалатовићем су конференције увек занимљиве, ево шта је рекао пред дуел са бившим клубом

Спортске.нет 08.11.2018
Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић рекао је данас да ће предстојећи меч против Пролетера бити најтеже гостовање за његову екипу од почетка сезоне, али је истакао да је убедјен да ће се, и поред великих кадровских… »
Лалатовић за хотспорт: Медији нека хвале моје играче, уместо да мене куде

Лалатовић за хотспорт: Медији нека хвале моје играче, уместо да мене куде

Хот спорт 08.11.2018
Фудбалери Радничког гостују Пролетеру у Новом Саду. Раднички се налази на другом месту на табели, а иако су резултати клуба најбољи у историји, клуб не добија заслужену медијску пажњу, истиче тренер Радничког Ненад Лалатовић… »
Лалатовић: За своје поступке одговарам само Богу и Тончеву

Лалатовић: За своје поступке одговарам само Богу и Тончеву

Вечерње новости 08.11.2018
Против Бачке сам био болестан, на инфузији, уредно сам се јавио челницима клуба. Мени је драго што ће сви наредни тренери Радничког јурити моје рекорде - рекао је Лалатовић. Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић уочи… »

Вести дана »