Povezane vesti

Ministar kulture stigao na protest u narodnom pozorištu: Pravimo plan i donećemo rešenje! (kurir TV)

Kurir četvrtak, 8. novembar 2018.
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević došao je na protest glumaca u Narodno pozorište u Beogradu koji traže smenu upravnika Dejana Savića. On je okupljenima rekao da će zajedno sa premijerkom Srbije Anom Brnabić pronaći rešenje za tekuće probleme. "Vode se razgovori s premijerkom.... »

Vukosavljević: Sa predsednicom Vlade rešavamo krizu u pozorištu

Dnevnik četvrtak, 8. novembar 2018.
BEOGRAD: Interes Ministarstva kulture i informisanja jeste da jedna od najvažnijih ustanova kulture stabilno preživi krizu u kojoj se nalazi, kazao je večeras ministar Vladan Vukosavljević u Narodnom pozorištu gde je sindikat Singlus počeo jednosatni štrajk upozorenja kojim traži hitnu i neopozivu ostavku upravnika Dejana Savića.
Više od polovine ansambla Drame Narodnog pozorišta našlo se večeras u foajeu ispred scene "Raša Plaović". Vukosavljević je naglasio da se s predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić vode intezivni razgovori i analizira... »

Jednočasovni štrajk u Narodnom pozorištu

RTS četvrtak, 8. novembar 2018.
RTS: Jednočasovni štrajk u Narodnom pozorištu
U Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni "Raša Plaović" održan je jednočasovni štrajk upozorenja, a predstava "Važno je zvati se Ernest" kasnila je 15 minuta. Štrajku je prisustvovao i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević koji je tom prilikom rekao da je interes minsistarstva da jedna od najvažnijih ustanova kulture stabilno preživi krizu u kojoj se nalazi.
Više od polovine ansambla Drame Narodnog pozorišta našlo se u foajeu ispred scene "Raša Plaović", a, kako kažu, želeli su da pre početka predstave upoznaju publiku sa situacijom u kojoj se nalaze. Istakli su da ne žele da se... »

Protest glumaca Narodnog pozorišta, pojavio se i ministar kulture VIDEO

B92 četvrtak, 8. novembar 2018.
B92: Protest glumaca Narodnog pozorišta, pojavio se i ministar kulture VIDEO
Deo ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu stupio je večaras u štrajk. Ranije su već najavili da će danas u 19:45 sati da obustave rad na sat vremena. Na njihovom skupu pojavio se i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević.
Ministar je rekao povodom aktuelnih dešavanja u Narodnom pozorištu da Ministarstvo kulture i Vlada intenzivno razgovaraju, ali da još ne mogu da kažu koji je plan za rešenje problema. Vukosavljević je istakao da Ministarstvo i... »

Štrajk u Narodnom pozorištu, bio prisutan i ministar

N1 Info četvrtak, 8. novembar 2018.
Ministar kulture i informisanja Srbije, Vladan Vukosavljević je u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde su glumci u štrajku upozorenja, rekao da je još "rano za donošenje bilo kakvih radikalnih odluka".
Vukosavljević je rekao da Ministarstvo kulture i premijerka Ana Brnabić, s velikom pažnjom prate stanje u Narodnom pozorištu i prave plan kako bi se donela odluka koja je u najboljem interesu te ustanove kulture. Upitan zašto... »

Ministar došao na štrajk glumaca u Narodnom pozorištu u Beogradu: Rano je za radikalne odluke

Beta četvrtak, 8. novembar 2018.
Ministar kulture i informisanja Srbije, Vladan Vukosavljević, došao je večeras u Narodno pozorište u Beogradu gde su glumci u štrajku upozorenja i rekao da je još "rano za donošenje bilo kakvih radikalnih odluka". Vukosavljević je rekao da Ministarstvo kulture i premijerka Ana Brnabić, s velikom... »
©2019 Netmark d.o.o.