Povezane vesti

Ministar kulture stigao na protest u narodnom pozorištu: Pravimo plan i donećemo rešenje! (kurir TV)

Kurir 08.11.2018
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević došao je na protest glumaca u Narodno pozorište u Beogradu koji traže smenu upravnika Dejana Savića. On je okupljenima rekao da će zajedno sa premijerkom Srbije Anom Brnabić pronaći rešenje za… »

Protest glumaca Narodnog pozorišta, pojavio se i ministar kulture VIDEO

B92 08.11.2018
Deo ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu stupio je večaras u štrajk. Ranije su već najavili da će danas u 19:45 sati da obustave rad na sat vremena. Na njihovom skupu pojavio se i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević. Ministar je… »

Vukosavljević: Sa predsednicom Vlade rešavamo krizu u pozorištu

Dnevnik 08.11.2018
BEOGRAD: Interes Ministarstva kulture i informisanja jeste da jedna od najvažnijih ustanova kulture stabilno preživi krizu u kojoj se nalazi, kazao je večeras ministar Vladan Vukosavljević u Narodnom pozorištu gde je sindikat Singlus počeo… »

Jednočasovni štrajk u Narodnom pozorištu

RTS 08.11.2018
U Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni "Raša Plaović" održan je jednočasovni štrajk upozorenja, a predstava "Važno je zvati se Ernest" kasnila je 15 minuta. Štrajku je prisustvovao i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević koji je… »

Ministar došao na štrajk glumaca u Narodnom pozorištu u Beogradu: Rano je za radikalne odluke

Beta 08.11.2018
Ministar kulture i informisanja Srbije, Vladan Vukosavljević, došao je večeras u Narodno pozorište u Beogradu gde su glumci u štrajku upozorenja i rekao da je još "rano za donošenje bilo kakvih radikalnih odluka". Vukosavljević je rekao da… »

Štrajk u Narodnom pozorištu, bio prisutan i ministar

N1 Info 08.11.2018
Ministar kulture i informisanja Srbije, Vladan Vukosavljević je u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde su glumci u štrajku upozorenja, rekao da je još "rano za donošenje bilo kakvih radikalnih odluka". Vukosavljević je rekao da Ministarstvo kulture i… »

Vesti dana »