Povezane vesti
Mile Kekin: Kao da se vodimo onim pametniji popušta, pa su na vrh došle budale
Radio 021 08.11.2018
Hrvatski muzičar, frontmen grupe Hladno pivo, Mile Kekin danas u Beogradu promoviše svoj solo album "Kuća bez krova". "Dok sam snimao album nisam razmišljao o tome kako će ga ljudi prihvatiti. Mislio sam da će album dobro proći, ali moram priznati nisam… »
Kekin: Mladi ne biraju "naši-vaši", nego Irsku i Nemačku
N1 Info 08.11.2018
Hrvatski muzičar, frontmen grupe Hladno Pivo, Mile Kekin u Beogradu promoviše svoj solo album "Kuća bez krova". "Dok sam snimao album nisam razmišljao o tome kako će ga ljudi prihvatiti. Mislio sam da će album dobro proći, ali moram priznati nisam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona studenata i građana stigla na Novo groblje: Rektor Đokić položio venac VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 13 povezanih
UŽIVO Iran otvorio Ormuz za humanitarnu pomoć; Arakči: Obezbediti uslove za konačan kraj rata
Sputnik pre 46 minutajoš 46 povezanih
U Lučanima poplavljeno stotine hektara poljoprivrednog zemljišta, otvoreno nekoliko klizišta
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Partizan ponovo strepi od Čukaričkog, a Marko Jakšić ima jednu poruku: Ne idemo tamo da se branimo, imamo najveća čekivanja!
Hot sport pre 11 minutajoš 38 povezanih
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih