Povezane vesti
Moja ćerka je mrtva spasla 4 života: Roditelji Sofije, koju je jedna pogrešna odluka odvela u smrt, donirali njene organe
Kurir 08.11.2018
Potresno Odmah su urađene transplantacije bolesnim ljudima. Nemam dovoljno reči kojima bih apelovao na mlade da ne uzimaju drogu, kaže Boris Siljanski, otac devojčice umrle od ekstazija. Posle smrti moje ćerke Sofije, njene organe smo donirali. Odmah… »
Lekari su plakali kada je umrla! Roditelji devojčice koja je preminula zbog ekstazija doneli odluku vrednu divljenja!
Kurir 08.11.2018
Porodica S. S. (15), tinejdžerke koja je preminula nakon što je na kućnoj žurci u Aranđelovcu konzumirala "ekstazi", odlučila je da donira njene organe. - Lekari su se danima borili za njen život. Nažalost, nisu uspeli da je spasu. Kada je moja… »
Vesti dana »

Studentski protest u Novom Pazaru "Sloboda vlada čaršijom"; biciklisti nastavljaju put ka Strazburu, krenuli ka Ulmu
RTS pre 26 minutajoš 15 povezanih

BLOG Posle incidenta, protest u Novom Pazaru se vratio planiranom programu, biciklisti ispraćeni ka Ulmu uz „Tamo daleko“
N1 Info pre 26 minutajoš 32 povezane

(Video) Nikola Jokić posle podviga: "Nisam to uspeo da uradim do sada"
Dnevnik pre 3 satajoš 28 povezanih

Poznato da li je Kodi teže povređen: Crvena zvezda zna stepen povrede plejmejkera!
Hot sport pre 1 satjoš 26 povezanih

FOTO: Autobusi za prevoz na miting u Beogradu parkirani na keju
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih