Povezane vesti

Dačić: Oni očekuju da Srbija pod pritiskom pristane na ultimatum

Politika petak, 9. novembar 2018.
Priština ne želi dijalog, već očekuje da Srbija pod pritiskom pristane na nešto o čemu se neće pregovarati, nešto što će biti ultimatum, izjavio je sinoć ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. On je gostujući na RTS-u rekao da je taktika Prištine da se situacija „zaoštri”, kako bi se... »

Dačić: Prljava igra, Priština želi ultimatum

B92 petak, 9. novembar 2018.
B92: Dačić: Prljava igra, Priština želi ultimatum
Beograd -- Priština ne želi dijalog, već očekuje da Srbija pod pritiskom pristane na nešto o čemu se neće pregovarati, nešto što će biti ultimatum, kaže Dačić.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je sinoć, gostujući na RTS-u, rekao da je taktika Prištine da se situacija "zaoštri", kako bi se iznudila neka odluka, poput vizne liberalizacije sa EU. "Oni računaju da trguju s tim.... »

Dačić: Priština minira dijalog

Danas petak, 9. novembar 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je u četvrtak da Priština svojim potezima i odlukama minira dijalog sa Beogradom, da je to njihova taktika i ocenio da to nisu dečje, već podle igre koje opasno prete celom regionu.
Ivica Dačić je, gostujući u Dnevniku RTS, istakao da je bilo logično očekivati da se, uprkos odluci Prištine da poveća tarife za 10 odsto na robu iz Srbije, predsednik Vučić odazove pozivu za dijalog u Briselu, jer je taj... »

Dačić o pregovorima u Briselu: Očekuju da Srbija pod pritiskom pristane na ultimatum

Blic petak, 9. novembar 2018.
Priština ne želi dijalog, već očekuje da Srbija pod pritiskom pristane na nešto o čemu se neće pregovarati, nešto što će biti ultimatum, izjavio je večeras ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. On je gostujući na RTS-u rekao da je taktika Prištine da se situacija "zaoštri", kako bi se... »

Dačić o dijalogu sa prištinom: Oni očekuju da Srbija pod pritiskom pristane na ultimatum

Večernje novosti petak, 9. novembar 2018.
Priština ne želi dijalog, već očekuje da Srbija pod pritiskom pristane na nešto o čemu se neće pregovarati, nešto što će biti ultimatum, izjavio je u četvrtak uveče ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić
BEOGRAD - Priština ne želi dijalog, već očekuje da Srbija pod pritiskom pristane na nešto o čemu se neće pregovarati, nešto što će biti ultimatum, izjavio je u četvrtak uveče ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. On je... »
©2018 Netmark d.o.o.