RIK: Izbori se ponavljaju u Beloj Crkvi i Vršcu

RIK: Izbori se ponavljaju u Beloj Crkvi i Vršcu

B92 pre 4 dana
B92: RIK: Izbori se ponavljaju u Beloj Crkvi i Vršcu
Beograd -- Izbori za Nacionalne savete nacionalnih manjina biće ponovljeni 14. novembra na dva glasačka mesta - u Beloj Crkvi i Vršcu, saopštio RIK.
Na tim mestima poništeni su izbori za članove nacionalnih saveta rumunske i česke manjine, saopštila je Republička izborna komisija. Kako je sinoć saopšteno na sednici RIK-a, ponoviće se glasanje na izborima Nacionalnog saveta... »

Objavljeni konačni rezultati izbora za Savete nacionalnih manjina

Danas pre 5 dana
Republička izborna komisija objavila je večeras konačne rezultate izbora za 16 nacionalnih saveta nacionalnih manjina, dok će rezultati za češku i rumunsku nacionalnu manjinu biti objavljeni posle ponavljanja izbora na dva biračka mesta.
Kada je reč o albanskoj nacionalnoj manjini najviše mandata (šest) dobila je lista „Partija za demokratsko delovanje – Šaip Kmaberi“, četiri mandata dobila je lista „Alternativa za promene – Šćiprim Arifi“, po dva „Demokratska... »

Konačni rezultati: RIK-a Najveću podršku Bošnjaka ima Ugljanin, Albanaca Kamberi

Blic pre 5 dana
Republička izborna komisija (RIK) saopštila je večeras konačne rezultate na izborima za nacionalne savete 16 nacionalnih manjina, koji su održani 4. novembra, dok će za češku i rumunsku manjinu rezultati biti saopšteni posle ponovljenih izbora na dva izborna mesta 14. novembra. Prethodno su na... »
©2018 Netmark d.o.o.