Vremenska prognoza - 10. novembar

Vremenska prognoza - 10. novembar

RTS pre 4 dana
RTS: Vremenska prognoza - 10. novembar
Tokom dana umereno oblačno, ali suvo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 15 do 19 stepeni.
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 09.11.2018. Petak Ujutro ponegde po kotlinama, rečnim dolinama i visoravnima magla. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni,... »

Sutra pretežno sunčano, do 19 stepeni

Novi magazin pre 6 dana
U većem delu Srbije sutra će tokom dana biti pretežno sunčano vreme, saopštio je RHMZ.
Ujutru po kotlinama i rečnim dolinama magla. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od minus dva do sedam, a najviša dnevna od 15 do 19. U Beogradu pretežno sunčano vreme. Vetar slab i umeren, jugoistočni.... »

I danas relativno toplo

Dnevnik pre 6 dana
Pred nama je još jedan relativno topao dan...
NOVI SAD: Pretežno sunčano i relativno toplo. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 17 stepeni. VOJVODINA: Pretežno sunčano i relativno toplo. Vetar slab do umeren jugoistočni, u južnom Banatu umeren i slabiji nego... »

U Srbiji danas pretežno sunčano, temperatura do 20

Novi magazin pre 6 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Tokom jutra po kotlinama i rečnim dolinama magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od minus jedan do osam, a najviša od 15 do 20. U Beogradu danas sunčano uz umeren... »

Sunčani petak pred nama: Širom Srbije toplo i vetrovito, i do 20 stepeni

Kurir pre 6 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Tokom jutra po kotlinama i rečnim dolinama magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od minus jedan do osam, a najviša od 15 do 20. U... »

Lep i sunčan dan

Mondo pre 6 dana
U Srbiji će danas ujutru po kotlinama, rečnim dolinama i visoravnima biti magle, uglavnom na zapadu i jugu Srbije, a u toku dana biće pretežno sunčano.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Najniža temperatura od -1 do 8 C, a najviša od 15 do 20 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će biti sunčano. Najniža temperatura oko 7 C, najviša oko 18... »

Pretežno sunčano, temperatura do 20 stepeni

N1 Info pre 6 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Tokom jutra po kotlinama i rečnim dolinama magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od minus jedan do osam, a najviša od 15 do 20. U Beogradu danas sunčano uz umeren... »

Danas pretežno sunčano, temperatura do 20 stepeni

Blic pre 6 dana
U Srbiji će ujutru po kotlinama, rečnim dolinama i visoravnima biti magle, uglavnom na zapadu i jugu Srbije, a u toku dana biće pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, uveče i u toku noći u donjem Podunavlju povremeno jak. Najniža temperatura od -1 do 8 C, a najviša od 15 do 20... »

Sunčano, do 20 stepeni

B92 pre 6 dana
B92: Sunčano, do 20 stepeni
U većem delu Srbije će tokom dana biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Ujutru po kotlinama i rečnim dolinama magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od minus jedan do osam, a najviša od 15 do 20. U Beogradu sunčano uz umeren jugoistočni... »

U Srbiji sutra pretežno sunčano, temperatura do 20

Večernje novosti pre 7 dana
U većem delu Srbije sutra će tokom dana biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)
U većem delu Srbije sutra će tokom dana biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Ujutru po kotlinama i rečnim dolinama magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. Duvaće slab i umeren... »
©2018 Netmark d.o.o.