Povezane vesti

Sutrašnja vremenska prognoza (10. novembar 2018. godine): I dalje sunčano i toplo za ovo doba godine (video)

Telegraf petak, 9. novembar 2018.
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. U Srbiji u subotu jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i maglovito, a ponegde i sa slabim mrazom. Tokom... »

Nakon hladnog jutra sledi otopljenje

iKragujevac petak, 9. novembar 2018.
U Srbiji jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i maglovito, dok se tokom dana očekuje sunčano, ali i malo svežije u odnosu na prethodne dane. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 9°C, maksimalna dnevna od 12 do 18°C.
U Kragujevcu nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i svežije u odnosu na prethodne dane. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna... »

Sunčano, do 20 stepeni

Glas Zapadne Srbije petak, 9. novembar 2018.
U većem delu Srbije će tokom dana biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Ujutru po kotlinama i rečnim dolinama magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od minus jedan do osam, a najviša od 15 do 20. U... »

Temperatura ovog jutra ide u minus, strpite se do podneva kada će biti mnogo toplije

Telegraf petak, 9. novembar 2018.
Temperature će tokom dana i dalje biti iznad proseka
U Srbiji jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i maglovito, dok se tokom dana očekuje sunčano, ali i malo svežije u odnosu na prethodne dane. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 9°C, maksimalna dnevna od 12 do 18°C. U Timočkoj... »
©2019 Netmark d.o.o.