Povezane vesti
Rušenje biste Rade Končara bez epiloga: Policija nemoćna iako je čovek priznao sve
Kurir 09.11.2018
Iako su od rušenja spomenika partizanskom heroju Radi Končaru u Splitu prošla dva dana, policija još uvek nije ispitala čoveka koji je priznao da je srušio bistu. Podsećamo, 65-godišnji Ante Ljubičić je u noći sa srede na četvrtak srušio… »
Vandal iz Splita otvoreno: Mrzim Srbe, partizane i komuniste
RTV 09.11.2018
SPLIT - Muškarac koji je ranije ove sedmice u ranim jutarnjim satima, na splitskoj plaži Bačvice, srušio spomenik narodnom heroju NOB, Radi Končaru, koji ga je tom prilikom priklještio, pa se sa ozbiljnim povredama našao u bolnici, izjavio je da… »
Sramna izjava čoveka koji je srušio spomenik Končaru: Nemam protiv njega ništa, ali ne volim partizane, komuniste i Srbe…
Kurir 09.11.2018
Ante Ljubičić pre dva dana je srušio spomenik Radi Končaru u Splitu, a juče je završio na operacionom stolu. Ljuljao je Ante Končara tamo-amo i u kritičnom trenutku noga mu se našla pod teškom bistom. Nije mu, kaže, bilo lako. "Vika sam, ljudi… »
Srušio bistu Končara: Ma, ni ne poznajem čoveka, popilo se
N1 Info 09.11.2018
Čovek koji je srušio bistu Rada Končara na splitskim Bačvicama i pritom zaradio prelom noge izjavio je da ne voli narodne heroje. "Vikao sam, ljudi su došli u pomoć. Hitna je bila i bili su još neki. Nije se bista mogla dignuti s mene, to je… »
"Nemam ništa protiv njega, mrzim Srbe": Sramna izjava Hrvata koji je srušio spomenik Končaru (video)
Srbija danas 09.11.2018
Ante Ljubičić pre dva dana je srušio spomenik Radu Končaru u Splitu, a juče je završio na operacionom stolu. Ljuljao je Ante Končara tamo-amo i u kritičnom trenutku noga mu se našla pod teškom bistom. Nije mu, kaže, bilo lako. - Vika sam, ljudi… »
Ceo svet se smeje pijanom Hrvatu koji se tukao sa bistom Rada Končara: "Nemam ništa protiv čoveka, ali mrzim komuniste…
Telegraf 09.11.2018
na Fejsbuku se pojavila parodija na taj incident, a snimak "Končar lomi noge" postao je hit. Ante Ljubičić (65) je muškarac koji je juče u 4.20 sati ujutru rušio na Bačvicama spomenik Rada Končara, koji mu je na kraju pao na nogu. Sa teškim… »
Vesti dana »
Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj se izvinila Vučeviću zbog „politizacije učenika“, najavila disciplinske postupke
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Lajčak: Odgovorni za sabotiranje infrastrukture moraju biti pozvani na odgovornost
RTV pre 29 minutajoš 84 povezane
U nedelju u Srbiji oblačno u nižim predelima susnežica a na planinama manji porast snežnog pokrivača
Novi magazin pre 29 minutajoš 13 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih