Povezane vesti
Rušenje biste Rade Končara bez epiloga: Policija nemoćna iako je čovek priznao sve
Kurir 09.11.2018
Iako su od rušenja spomenika partizanskom heroju Radi Končaru u Splitu prošla dva dana, policija još uvek nije ispitala čoveka koji je priznao da je srušio bistu. Podsećamo, 65-godišnji Ante Ljubičić je u noći sa srede na četvrtak srušio bistu… »
Vandal iz Splita otvoreno: Mrzim Srbe, partizane i komuniste
RTV 09.11.2018
SPLIT - Muškarac koji je ranije ove sedmice u ranim jutarnjim satima, na splitskoj plaži Bačvice, srušio spomenik narodnom heroju NOB, Radi Končaru, koji ga je tom prilikom priklještio, pa se sa ozbiljnim povredama našao u bolnici, izjavio je da mrzi… »
Srušio bistu Končara: Ma, ni ne poznajem čoveka, popilo se
N1 Info 09.11.2018
Čovek koji je srušio bistu Rada Končara na splitskim Bačvicama i pritom zaradio prelom noge izjavio je da ne voli narodne heroje. "Vikao sam, ljudi su došli u pomoć. Hitna je bila i bili su još neki. Nije se bista mogla dignuti s mene, to je užasno… »
Sramna izjava čoveka koji je srušio spomenik Končaru: Nemam protiv njega ništa, ali ne volim partizane, komuniste i Srbe…
Kurir 09.11.2018
Ante Ljubičić pre dva dana je srušio spomenik Radi Končaru u Splitu, a juče je završio na operacionom stolu. Ljuljao je Ante Končara tamo-amo i u kritičnom trenutku noga mu se našla pod teškom bistom. Nije mu, kaže, bilo lako. "Vika sam, ljudi su došli u… »
Ceo svet se smeje pijanom Hrvatu koji se tukao sa bistom Rada Končara: "Nemam ništa protiv čoveka, ali mrzim komuniste…
Telegraf 09.11.2018
na Fejsbuku se pojavila parodija na taj incident, a snimak "Končar lomi noge" postao je hit. Ante Ljubičić (65) je muškarac koji je juče u 4.20 sati ujutru rušio na Bačvicama spomenik Rada Končara, koji mu je na kraju pao na nogu. Sa teškim povredama… »
"Nemam ništa protiv njega, mrzim Srbe": Sramna izjava Hrvata koji je srušio spomenik Končaru (video)
Srbija danas 09.11.2018
Ante Ljubičić pre dva dana je srušio spomenik Radu Končaru u Splitu, a juče je završio na operacionom stolu. Ljuljao je Ante Končara tamo-amo i u kritičnom trenutku noga mu se našla pod teškom bistom. Nije mu, kaže, bilo lako. - Vika sam, ljudi su došli… »
Vesti dana »
U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih i 309 povređenih, Tramp: Saudijci mogu da se odbrane
NIN pre 1 satjoš 32 povezane
Trump kaže da Ukrajini treba novi lider koji može da postigne dogovor sa Putinom
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 22 povezane
Studenti će se žaliti Upravnom sudu na RIK-ovo odbijanje njihovih prigovora na probleme glasanja u dijaspori
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih
U Sloveniji počelo glasanje na četiri referenduma, prvi test za premijera Janšu
REUC pre 56 minutajoš 12 povezanih