Povezane vesti

Antiću kazna od 15 meseci van fudbala, Dinamu 600.000 dinara

Dnevnik petak, 9. novembar 2018.
BEOGRAD: Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić suspendovan je sa 15 meseci van fudbala zbog neprimerenih izjava, povlačenja ekipe sa terena na gostovanju Radniku u Surdulici, isključenja na istoj utakmici i vređanja sudija, prenosi Sportski žurnal.
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sve okolnosti uzeli su u obzir i drastično sankcionisali Antića, kome je ovog treća kazna, dok će Dinamo morati da plati 600.000 dinara uz uslovno oduzimanje tri boda. Ako Dinamo u... »

Povukao tim sa terena u Surdulici, FSS ga suspendovao 15 meseci

B92 petak, 9. novembar 2018.
B92: Povukao tim sa terena u Surdulici, FSS ga suspendovao 15 meseci
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) suspendovala je trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića na 15 meseci.
Kako prenosi "Sportski žurnal", trener Vranjanaca je kažnjen zbog neprimerenih izjava, povlačenja ekipa sa terena na gostovanju Radniku u Surdulici, isključenja na utakmici i vređanja sudija. Osim Antića, FSS je drakonski kaznio... »

Žestoka kazna: Antić izbačen iz fudbala do februara 2020. godine, Vranjancima preti oduzimanje bodova!

Sportski žurnal petak, 9. novembar 2018.
Vranjanci sankcionisani i sa 600.000 dinara i oduzimanjem tri boda uslovno na godinu dana
Dragan Antić, predsednik i trener Dinama iz Vranja, u narednih 15 meseci neće moći da radi u srpskom fudbalu, tako je na jučerašnjem sastanku odlučila Disciplinska komisija FSS. Prvi čovek Vranjanaca sankcionisan je zbog kako se... »

Draganu Antiću „Recku“ 15 meseci zabrane rada u fudbalu i 600 hiljada dinara kazne

Danas petak, 9. novembar 2018.
Disciplinska Komisija FSS nemilosrdna prema ispadima trenera i predsednika Dinama Na popodnevnoj sednici Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) izrekla je predsedniku i treneru Dinama Draganu Antiću „Recku“ kaznu od 15 meseci zabrane rada u fudbalu, zbog svih ispada koje je učinio u prethodnih petnaest kola prvenstva.
Klub je odlukom FSS uslovno kažnjen oduzimanjem tri boda ukoliko se ponovi incident sa povlačenjem ekipe u narednih godinu dana“, potvrđeno je večeras dopisniku Danasa u Vranju iz FSS. Antić je kažnjen zbog dva pokušaja... »
©2019 Netmark d.o.o.