Повезане вести
"Ја Хитлер? А мени хитлеровци побили целу фамилију!" Вучић прокоментарисао скандалозну карикатуру која је разбеснела Србију…
Србија данас 09.11.2018
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас, коментаришући насловну страну сутрашњег "Данаса" на којој је на карикатури доведен у везу с нацистичким вођом Адолфом Хитлером, да то говори о степену слобода у Србији, али и… »
Петровић о карикатури: Изгледа не разликују Хитлера и Вучића
Н1 Инфо 09.11.2018
На данашњу насловницу листа Данас, на којој је карикатура на којој Адолф Хитлер и шеф његове нацистичке пропаганде Јозеф Гебелс држе у наручју посланике Српске напредне странке Александра Мартиновића и Владимира Орлића… »
Орлић и Марковић реаговали на бруталне нападе на Вучића: Народ штеточине и лопове које председника не ваде из прљавих уста…
Србија данас 09.11.2018
Народни посланици у Скупштини Србије Владимир Орлић и Александар Марковић реаговали су поводом текста који је објавио Данас под насловом “Кроз уста Мартиновића говори председник Вучић”. Владимир Орлић каже да је након тога што су… »
Јованов о бруталном нападу на Вучића: Само безумници могу са Хитлером да пореде човека коме су хитлеровци побили скоро целу…
Србија данас 09.11.2018
Реакција на брутални напад усмерен на председника Србије Александра Вучића. Дневни лист Данас објавио је текст под насловом "Кроз уста Мартиновића говори председник Вучић" у ком су опозициони политичари на челу са Драганом… »
Кроз Мартиновића говори Вучић
Данас 09.11.2018
Не јењавају реакције на клевете које у Скупштини Србије на рачун Данаса изговарају напредњаци Клевете које су шеф посланичке групе СНС-а Александар Мартиновић и његов заменик Владимир Орлић изговорили на рачун Данаса, не… »
Ја Хитлер, а мени хитлеровци побили целу фамилију? Вучић: Та насловна страна говори о слободи и демократији у Србији
Телеграф 09.11.2018
- Пошто то сумњам да би то у некој другој земљи могло да се догоди. А ја сам на то поносан. Честитам им на томе. Чак не мислим ни да их тужим - рекао је Вучић. Коментаришући насловну страну листа "Данас", на којој је на… »
Вести дана »
На данашњи дан, 4. мај: Почињено масовно убиство у Дубони и Малом Орашју, преминуо Јосип Броз Тито...
Н1 Инфо пре 5 минутајош 2 повезане
Дан када је Југославија стала – годишњица смрти доживотног председника СФРЈ Јосипа Броза Тита
РТС пре 5 минутајош 1 повезана
Мали о стопираним средствима ЕУ: Ја у буџету не рачунам на то, ако се деси - деси се
Нова пре 6 сатијош 1 повезана