Povezane vesti
"Ja Hitler? A meni hitlerovci pobili celu familiju!" Vučić prokomentarisao skandaloznu karikaturu koja je razbesnela Srbiju…
Srbija danas 09.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, komentarišući naslovnu stranu sutrašnjeg "Danasa" na kojoj je na karikaturi doveden u vezu s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom, da to govori o stepenu sloboda u Srbiji, ali i da njegove… »
Petrović o karikaturi: Izgleda ne razlikuju Hitlera i Vučića
N1 Info 09.11.2018
Na današnju naslovnicu lista Danas, na kojoj je karikatura na kojoj Adolf Hitler i šef njegove nacističke propagande Jozef Gebels drže u naručju poslanike Srpske napredne stranke Aleksandra Martinovića i Vladimira Orlića, reagovalo je Ministarstvo… »
Orlić i Marković reagovali na brutalne napade na Vučića: Narod štetočine i lopove koje predsednika ne vade iz prljavih…
Srbija danas 09.11.2018
Narodni poslanici u Skupštini Srbije Vladimir Orlić i Aleksandar Marković reagovali su povodom teksta koji je objavio Danas pod naslovom “Kroz usta Martinovića govori predsednik Vučić”. Vladimir Orlić kaže da je nakon toga što su Đilasove… »
Jovanov o brutalnom napadu na Vučića: Samo bezumnici mogu sa Hitlerom da porede čoveka kome su hitlerovci pobili skoro celu…
Srbija danas 09.11.2018
Reakcija na brutalni napad usmeren na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Dnevni list Danas objavio je tekst pod naslovom "Kroz usta Martinovića govori predsednik Vučić" u kom su opozicioni političari na čelu sa Draganom Đilasom brutalno napali… »
Kroz Martinovića govori Vučić
Danas 09.11.2018
Ne jenjavaju reakcije na klevete koje u Skupštini Srbije na račun Danasa izgovaraju naprednjaci Klevete koje su šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić izgovorili na račun Danasa, ne prestaju da izazivaju… »
Ja Hitler, a meni hitlerovci pobili celu familiju? Vučić: Ta naslovna strana govori o slobodi i demokratiji u Srbiji
Telegraf 09.11.2018
- Pošto to sumnjam da bi to u nekoj drugoj zemlji moglo da se dogodi. A ja sam na to ponosan. Čestitam im na tome. Čak ne mislim ni da ih tužim - rekao je Vučić. Komentarišući naslovnu stranu lista "Danas", na kojoj je na karikaturi doveden u vezu… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana

FOTO Građani odali poštu ispred OŠ "Sonja Marinković": 16 minuta tišine i poruka zajedništva
Radio 021 pre 45 minutajoš 71 povezana

Građani Niša i studenti spremili doček za naprednjake, ali prilaze blokirala Žandarmerija
Beta pre 39 minutajoš 36 povezanih

Buka ispred MUP na Novom Beogradu, zborovi građana u više gradova (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Za trinaest osoba određen pritvor od 30 dana zbog požara u Kočanima
Al Jazeera pre 2 satajoš 19 povezanih