Povezane vesti
"Gledao sam ga u oči dok je ubijao": Mladić snimio masakr u klubu u Kaliforniji (uznemirujući video)
Blic 09.11.2018
Dalas Nep bio je svedok pucnjave koja se desila u sredu uveče u klubu u Tauzend Ouksu u Kaliforniji, u kojoj je nastradalo ukupno 13 osoba. On je uspeo i da snimi napadača. Na mutnom snimku se vidi figura napadača, koji je kasnije identifikovan kao Ijan… »
Snimio krvavi pir u Kaliforniji: Gledao sam ga u oči dok je ubijao moje prijatelje! (uznemirujući video)
Kurir 09.11.2018
Dalas Nep video je svojim očima pokolj u kafiću u Tauzen Ouksu u Kaliforniji, a uspeo je i da snimi napadača. Snimak pokazuje kafić u kome je ubica Ijan Dejvid Long otvorio vatru i ubio 12 ljudi. U pozadini se vidi maglovita figura kako ispaljuje metke… »
Vesti dana »
(Mapa) Kada zver poleti, treba joj 3 minuta do udara! Tvrđava SAD će biti prva meta, napad se očekuje u svakom trenutku: "Sprečite ih"
Blic pre 40 minutajoš 38 povezanih
"Recite Danskoj..." Udarna poruka Trampa NATO-u samo nekoliko sati pred sastanak o Grenlandu!
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
"Mrzitelji Srbije stižu u Beograd": Kakve posledice mogu građani da očekuju od odnosa vlasti prema EU?
Radio 021 pre 50 minutajoš 23 povezane
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 6 satijoš 4 povezane
Pregovori o Grenlandu u Beloj kući: Šefovi diplomatija Kopenhagena i Nuka danas popodne u Vašingtonu sa američkim sagovornicima
Večernje novosti pre 4 satijoš 29 povezanih