Povezane vesti

DSS: Vučića obavezuje Ustav; SNS: Vratite se na dremku

B92 09.11.2018
Predstavnici DSS i Državotvornog pokreta Srbije okupili su se ispred Predsedništva Srbije, povodom najave odlaska predsednika Aleksandra Vučića u Pariz. Oni su to učinili kako bi ga, kako su naveli, podsetili na Ustav Srbije, preambulu o Kosovu i… »

Đurić: Jeremić će ući u enciklopedije kao kreator diplomatije autodestrukcije

Večernje novosti 09.11.2018
Jeremić bi trebalo da građanima objasni zašto je bio ključni saučesnik u izmeštanju dijaloga o Kosovu i Metohiji iz Ujedinjenih nacija na teren Evropske unije, rekao je Đurić. Vuk Jeremić će ući u enciklopedije kao kreator diplomatije… »

DSS ispred Predsedništva da podseti Vučića na Ustav

N1 Info 09.11.2018
Predstavnici Demokratske stranke Srbije (DSS) i Državotvornog pokreta Srbije okupili su se ispred Predsedništva Srbije, povodom najave odlaska predsednika Aleksandra Vučića u Pariz, kako bi ga, kako su naveli, podsetili na Ustav Srbije, preambulu o… »

Đurić: Jeremić kreator diplomatije autodestrukcije

Danas 09.11.2018
Vuk Jeremić će ući u enciklopedije kao kreator diplomatije autodestrukcije i on čini sve da Srbija više nikada ni u čemu ne pobedi, izjavio je Marko Đurić, potpredsednik GO Srpske napredne stranke. Podsetimo, predsednik Narodne stranke Vuk… »

Jeremić: Tači ne bi bio ni pozvan...; Đurić: Mržnja

B92 09.11.2018
Srpski državni vrh je mogao da spreči da se Kosovo pojavi u protokolu obeležavanja stote godišnjice kraja Prvog svetskog rata da je bio ozbiljan u toj nameri. To je rekao predsednik Narodne stranke i bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić… »

DSS upozorava Vučića pre Pariza:Bilo bi bolje da se ne desi ono što se najavljuje

RTV 09.11.2018
BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije upozorila je danas predsednika države Aleksandra Vučića, pred njegov odlazak u Pariz na obeležavanje 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, da ga Ustav obavezuje na to da je Kosovo neotuđiv deo Srbije i da… »

DSS poručuje Vučiću da ga Ustav obavezuje da nema razgraničenja

Novi magazin 09.11.2018
Predstavnici Demokratske stranke Srbije i Državotvornog pokreta Srbije okupili su se danas ispred Predsedništva Srbije, povodom najave odlaska predsednika Aleksandra Vučića u Pariz, kako bi ga, kako su naveli, podsetili na Ustav Srbije, preambulu o… »

Jeremić: Državni vrh mogao da spreči da se Kosovo pojavi u Parizu

Beta 09.11.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da je srpski državni vrh mogao da spreči da se Kosovo pojavi u protokolu obeležavanja stote godišnjice završetka Prvog svetskog rata samo da je bio ozbiljan u toj nameri. "Srbija možda ne bi… »

Jeremić: "Performans" Vučića i Tačija u Parizu

RTV 09.11.2018
BEOGRAD - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da državni vrh Srbije zastava Kosova u Notr-Damu "preterano ne pogađa" i da predstavnik Kosova ne bi ni bio pozvan na ceremoniju obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata da… »

Jeremić: Zastava Kosova ih ne pogađa

Danas 09.11.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da državni vrh Srbije zastava Kosova u Notr-Damu „preterano ne pogađa“. Rekao je i da predstavnik Kosova ne bi ni bio pozvan na ceremoniju obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata… »

Jeremić: Srpska diplomatija u službi režimskih tabloida

Novi magazin 09.11.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da je srpski državni vrh mogao da spreči da se Kosovo pojavi u protokolu obeležavanja stote godišnjice završetka Prvog svetskog rata samo da je bio ozbiljan u toj nameri. "Srbija možda ne bi… »

Vesti dana »