Povezane vesti
Milorad Dodik: Tegeltija će biti moj predlog za predsedavajućeg Saveta ministara BiH
Kurir 09.11.2018
Dosadašnji ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija biće moj predlog za predsedavajućeg Saveta ministara BiH, izjavio je izabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. On je za ATV televiziju rekao da tu funkciju mora da preuzme "osoba… »
Dodik: Tegeltija budući predsedavajući Saveta ministara
RTS 09.11.2018
Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija biće moj predlog za predsedavajućeg Saveta ministara BiH, naveo je novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. Milorad Dodik je za ATV televiziju rekao da tu funkciju mora da preuzme… »
Vesti dana »
Vučić: Još nema novosti iz SAD o NIS-u, sutra veliki sastanak tim povodom; Rafinerija u Pančevu još danas ostaje u fazi tople cirkulacije
RTV pre 42 minutajoš 40 povezanih
NUNS: MUP obesmislio Sporazum za unapređenje bezbednosti novinara
Danas pre 13 minutajoš 13 povezanih
"Najkasnije u roku od godinu dana ćemo imati izbore": Srbija ušla u izbornu godinu, oglasio se Vučić
Mondo pre 32 minutajoš 55 povezanih
U Novom Sadu i Nišu odavanjem pošte stradalima obeleženo 13 meseci od pada nadstrešnice
RTS pre 32 minutajoš 32 povezane
Dan posle izbora Vučić otišao u selo kod Mionice: Optužio opoziciju da su doveli batinaše i tukli ljude po kafanama
Nova pre 1 satjoš 24 povezane