Povezane vesti
Milorad Dodik: Tegeltija će biti moj predlog za predsedavajućeg Saveta ministara BiH
Kurir 09.11.2018
Dosadašnji ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija biće moj predlog za predsedavajućeg Saveta ministara BiH, izjavio je izabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. On je za ATV televiziju rekao da tu funkciju mora da preuzme "osoba… »
Dodik: Tegeltija budući predsedavajući Saveta ministara
RTS 09.11.2018
Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija biće moj predlog za predsedavajućeg Saveta ministara BiH, naveo je novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. Milorad Dodik je za ATV televiziju rekao da tu funkciju mora da preuzme… »
Vesti dana »
"Nova" piše: Oteli tužiocu slučaj gaženja penzionera ispred Pravnog fakulteta da bi ublažili krivično delo
Nova pre 33 minutajoš 53 povezane
Sindikati GSP nakon sastanka sa Vučićem: Biće obustavljen konkurs za javno-privatno partnerstvo sa Strelom (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Skupština Srbije: Poslanici o finansiranju političkih aktivnosti i o Predlogu zakona roditelj-negovatelj
NIN pre 3 satajoš 76 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini! U ruskom napadu na Zaporožje poginula devojka, desetoro povređeno, među njima i dete
Euronews pre 57 minutajoš 59 povezanih