Povezane vesti
Suđenje Todoriću moglo bi da traje godinama
RTV 09.11.2018
ZAGREB - Iako optužnica protiv osnivača Agrokora, Ivice Todorića, njegovog sina i ostalih saradnika još nije podignuta, već se sada zna da će biti teška oko milijardu kuna te da bi suđenje moglo trajati godinama, piše hrvatski Dnevnik. "Ni mi ne možemo… »
Optužnica još nije Ni podignuta: Suđenje Todoriću moglo bi da potraje godinama
Kurir 09.11.2018
ZAGREB - Iako optužnica protiv osnivača Agrokora, Ivice Todorića, njegovog sina i ostalih saradnika još nije podignuta, već se sada zna da će biti teška oko milijardu kuna i da bi suđenje moglo da potraje godinama. "Ni mi ne možemo mnogo toga da… »
Optužnica protiv Ivice Todorića još nije podignuta, a mediji predviđaju da bi njegovo suđenje moglo da traje godinama
Telegraf 09.11.2018
Bivši vlasnik Agrokora, dvojica njegovih sinova, ali i najbliži saradnici, našli su se pod istragom. Iako optužnica protiv osnivača Agrokora, Ivice Todorića, njegovog sina i ostalih saradnika još nije podignuta, već se sada zna da će biti teška oko… »
Hrvatska čeka suđenje veka: Suđenje Todoriću trajaće godinama
Srbija danas 09.11.2018
Iako optužnica protiv osnivača Agrokora, Ivice Todorića, njegovog sina i ostalih saradnika još nije podignuta, već se sada zna da će biti teška oko milijardu kuna te da bi suđenje moglo trajati godinama, piše hrvatski Dnevnik. - Ni mi ne možemo puno toga… »
Vesti dana »
Vučić na sastanku sa azerbejdžanskim privrednicima: Razgovarao sa predstavnicima najvećih kompanija
Blic pre 25 minutajoš 40 povezanih
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 25 minutajoš 32 povezane
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 25 minutajoš 82 povezane
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih