Повезане вести
Ђоковићу, чувај се! Сународник и будући комшија има велике планове!
Спортске.нет 09.11.2018
Велики планови Филипа Крајиновића за 2019. годину. Уговор са новим тренером је потписан, следи селидба у Монте Карло, а онда и напад на прво место на АТП ранг листи. Српски тенисер Филип Крајиновић рекао је данас да у 2018… »
Има новог тренера и велике планове: Циљ врх АТП листе
Мондо 09.11.2018
Српски тенисер Филип Крајиновић почиње сарадњу са Томасом Јохансоном и сели се у Монте Карло. "Нескромно ћу рећи да ми је циљ прво место на светској листи", поручио је. Филип Крајиновић у финишу прошле сезоне направио је… »
Филип Крајиновић: Селим се у Монте Карло, циљ ми је позиција број ‘један’!
Хот спорт 09.11.2018
Метеорски успони, велике победе, штоф за сам светски врх, али и повреде, операције, кризе… све ово је до сада обележило још увек младу каријеру Дејвис куп репрезентативца Србије Филипа Крајиновића. Долазио је до врха, падао на… »
Крајиновић се сели у Монако и тврди: Циљ је број 1
Моззарт спорт 09.11.2018
Амбициозно, да ли и реално? Таленат у тонама, али тело никако не успева да испрати ритам. Каријера Филипа Крајиновића не одвија се баш онако како је желео. Прошле сезоне финале Мастерса у Паризу и 33. место на АТП листи, данас… »
Крајиновић: „Селим се у Монте Карло, циљ је „број 1“
Данас 09.11.2018
Крајиновић почење сарадњу са Томасом Јохансоном Метеорски успони, велике победе, штоф за сам светски врх, али и повреде, операције, кризе… све ово је до сада обележило још увек младу каријеру Дејвис куп репрезентативца Србије… »
Вести дана »
Бивши министар пољопривреде: „Ненормално је да литар млека у продавници кошта као пет код произвођача“
Данас пре 4 сатијош 36 повезаних
Гламочић са представницима ЕК: Очекујем позитиван одговор за увођење прелевмана за млеко у праху
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 39 повезаних
Данка Нешовић, бивша директорка Пете београдске гимназије, прелази у Министарство просвете као помоћник министра
Блиц пре 10 сатијош 10 повезаних
ПОЛУВРЕМЕ - Рововска битка у "Арени", Звезда у финишу направила разлику
Спортске.нет пре 22 минутајош 104 повезане