Bivši svetski as novi je trener Filipa Krajinovića

Bivši svetski as novi je trener Filipa Krajinovića

Vesti online petak, 9. novembar 2018.
Filip Krajinović je pre godinu dana plasmanom u finale Mastersa u Parizu stigao do 33. mesta, ali ju je završio kao 34, mada je u aprilu i maju ove godine bio 26.
To mu je trenutno najbolji plasman u karijeri, međutim, zbog gubitka 600 poena u Parizu ove jeseni, pao je na 93. mesto. Sa novim trenerom Tomasom Johansonom želi da ostvari sve ciljeve. - Ni to nije tako strašno, s obzirom... »

Krajinović angažovao Johansona: Cilj svetski broj jedan

Dnevnik petak, 9. novembar 2018.
BEOGRAD: Srpski teniser Filip Krajinović kaže da mu ova sezona nije donela očekivani uspon i rezultate, ali u narednoj najavio napad na sam vrh ATP liste.
Godinu, u kojoj je imao velike ambicije posle finala Mastersa u Parizu, krenuo je sa 26. pozicije, ali su povrede i slabe partije doprinele da je završi tek kao 93. na ATP listi. "Ni to nije tako strašno, s obzirom koliko sam... »

Đokoviću, čuvaj se! Sunarodnik i budući komšija ima velike planove!

Sportske.net petak, 9. novembar 2018.
Veliki planovi Filipa Krajinovića za 2019. godinu. Ugovor sa novim trenerom je potpisan, sledi selidba u Monte Karlo, a onda i napad na prvo mesto na ATP rang listi.
Srpski teniser Filip Krajinović rekao je danas da u 2018. godini nije ostvario željene rezultate i da je na osnovu toga odlučio da se preseli u Monte Karlo kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu u kojoj želi da napadne... »

Krajinović: Sa Johansonom u Top 10, pa do vrha ATP liste

B92 petak, 9. novembar 2018.
B92: Krajinović: Sa Johansonom u Top 10, pa do vrha ATP liste
Srpski teniser Filip Krajinović ima velike ambicije za 2019. Iako je godinu završava kao 93. na svetskoj listi, on veruje da može da stigne do samog vrha.
Filip je pre godinu dana plasmanom u finale Mastersa u Parizu stigao do 33. mesta, 2017. je završio kao 34, a u aprilu i maju ove godine bio je 26. To mu je trenutno najbolji plasman u karijeri, međutim, zbog gubitka 600 poena u... »

Ima novog trenera i velike planove: Cilj vrh ATP liste

Mondo petak, 9. novembar 2018.
Srpski teniser Filip Krajinović počinje saradnju sa Tomasom Johansonom i seli se u Monte Karlo. "Neskromno ću reći da mi je cilj prvo mesto na svetskoj listi", poručio je
Filip Krajinović u finišu prošle sezone napravio je senzacionalni rezultat, kada je igrao finale mastersa u Parizu i stigao do najbolje pozicije na ATP listi - 33. mesta. Ovu godinu završava na 93. mestu, iako je u 2018. imao... »

Krajinović se seli u Monte Karlo i kreće po prvo mesto: Znam da to što sam sebi postavio kao cilj nije nemoguća misija

Večernje novosti petak, 9. novembar 2018.
Vreme je za novo poglavlje, kako u životu, tako i karijeri. Bila je ovo izuzetno teška godina za mene na profesionalnom planu – rekao je srpski teniser
Srpski teniser Filip Krajinović rekao je danas da u 2018. godini nije ostvario željene rezultate i da je na osnovu toga odlučio da se preseli u Monte Karlo kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu u kojoj želi da napadne... »

Krajinović: Moj cilj je, neskromno ću reći, prvo mesto

Novi magazin petak, 9. novembar 2018.
Srpski teniser Filip Krajinović rekao je danas da u 2018. godini nije ostvario željene rezultate i da je na osnovu toga odlučio da se preseli u Monte Karlo kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu u kojoj želi da napadne sam vrh ATP rang-liste.
"Vreme je za novo poglavlje, kako u životu, tako i karijeri. Bila je ovo izuzetno teška godina za mene na profesionalnom planu. Ništa nije bilo onako kako sam zamislio i želeo. Još prepun emocija iz Pariza, spreman da preletim... »

Filip Krajinović: Selim se u Monte Karlo, cilj mi je pozicija broj ‘jedan’!

Hot sport petak, 9. novembar 2018.
Meteorski usponi, velike pobede, štof za sam svetski vrh, ali i povrede, operacije, krize… sve ovo je do sada obeležilo još uvek mladu karijeru Dejvis kup reprezentativca Srbije Filipa Krajinovića. Dolazio je do vrha, padao na dno, ali uvek se vraćao, na samo njemu svojstven način, a to mogu samo... »

Krajinović: Selim se u Monte Karlo, cilj je prvo mesto

Beta petak, 9. novembar 2018.
Srpski teniser Filip Krajinović rekao je danas da u 2018. godini nije ostvario željene rezultate i da je na osnovu toga odlučio da se preseli u Monte Karlo kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu u kojoj želi da napadne sam vrh ATP rang-liste. "Vreme je za novo poglavlje, kako u životu,... »

Krajinović: „Selim se u Monte Karlo, cilj je „broj 1“

Danas petak, 9. novembar 2018.
Krajinović počenje saradnju sa Tomasom Johansonom Meteorski usponi, velike pobede, štof za sam svetski vrh, ali i povrede, operacije, krize… sve ovo je do sada obeležilo još uvek mladu karijeru Dejvis kup reprezentativca Srbije Filipa Krajinovića.
Dolazio je do vrha, padao na dno, ali uvek se vraćao, na samo njemu svojstven način, a to mogu samo vanserijski talenti kakav je Krajinović. Nenadani heroj – ove dve reči najbolje odslikavaju Filipa, koji je i kao junior znao da... »

Krajinović se seli u Monako i tvrdi: Cilj je broj 1

Mozzart sport petak, 9. novembar 2018.
Ambiciozno, da li i realno?
Talenat u tonama, ali telo nikako ne uspeva da isprati ritam. Karijera Filipa Krajinovića ne odvija se baš onako kako je želeo. Prošle sezone finale Mastersa u Parizu i 33. mesto na ATP listi, danas tek 93. pozicija na ATP listi. I sam kaže, ni to nije toliko loše s... »

Putin: Srbija strateški partner, poštujemo kurs ka EU

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Dačić: Zamolio sam NATO da dolaze redovnim avio linijama

Večernje novosti  pre 5 sati  još 4 povezane

Vremeplov: Umro Jovan Cvijić

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.