Повезане вести

Палма се огласио после Бандићеве изјаве

Палма се огласио после Бандићеве изјаве

Спутник 09.11.2018
Председник Јединствене Србије, посланик и председник скупштине Јагодине Драган Марковић Палма каже да не замера градоначелнику Загреба Милану Бандићу, који се извинио хрватској јавности због боравка српског политичара у Загребу… »
Замислите да ја замерам Бандићу што је Готовину прогласио почасним грађанином Загреба: Палма одговорио на медијску хистерију…

Замислите да ја замерам Бандићу што је Готовину прогласио почасним грађанином Загреба: Палма одговорио на медијску хистерију…

Телеграф 09.11.2018
Мени спочитавају што сам био у Аркановој странци, што сам познавао Аркана и што сам у Јагодини примио 75 пензионисаних генерала и адмирала - изјавио је Драган Марковић Палма. Поводом медијске хистерије у хрватским штампаним и… »
Бандић у свим новинама објавио ново извињење због сусрета са Палмом

Спутник 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба Милана Бандића због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера Јединствене… »
Бандић објавио ново извињење због сусрета са Марковићем

Бандић објавио ново извињење због сусрета са Марковићем

РТС 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера Јединствене Србије… »

Телеграф 09.11.2018
Бандић је плаћени оглас објавио у “24сата”, “Вечерњем листу”, “Јутарњем листу” …. У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што… »
Лудилу нема краја: Градоначелник Загреба у свим новинама објавио извињење због Палмине посете, поменуо и Аркана

Лудилу нема краја: Градоначелник Загреба у свим новинама објавио извињење због Палмине посете, поменуо и Аркана

Србија данас 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера Јединствене… »
Бандић у свим загребачким новинама објавио извињење због сусрета са Палмом

Бандић у свим загребачким новинама објавио извињење због сусрета са Палмом

РТВ 09.11.2018
ЗАГРЕБ - У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера… »
Поново се извињава Хрватској јавности: Бандић у свим новинама објавио плаћени оглас због сусрета са Палмом

Поново се извињава Хрватској јавности: Бандић у свим новинама објавио плаћени оглас због сусрета са Палмом

Вечерње новости 09.11.2018
Медији констатују да је Бандић ове огласе платио из буџета Града, односно џепова грађана. У готово свим хрватским дневним новинама је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога… »
Оглас у новинама: Извините због Драгана Марковића Палме

Оглас у новинама: Извините због Драгана Марковића Палме

Мондо 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара Драгана Марковића Палму. Фото… »
Бандић се и "преко новина" извинио због госта из Јагодине

Бандић се и "преко новина" извинио због госта из Јагодине

Н1 Инфо 09.11.2018
Након што се пре неколико дана загребачки градоначелник Милан Бандић извинио због сусрета с Драганом Марковићем Палмом, сад је то извињење одлучио да објави и у форми плаћеног огласа у новинама. У дневним новинама од петка… »

Вести дана »