Повезане вести
Палма се огласио после Бандићеве изјаве
Спутник 09.11.2018
Председник Јединствене Србије, посланик и председник скупштине Јагодине Драган Марковић Палма каже да не замера градоначелнику Загреба Милану Бандићу, који се извинио хрватској јавности због боравка српског политичара у Загребу… »
Замислите да ја замерам Бандићу што је Готовину прогласио почасним грађанином Загреба: Палма одговорио на медијску хистерију…
Телеграф 09.11.2018
Мени спочитавају што сам био у Аркановој странци, што сам познавао Аркана и што сам у Јагодини примио 75 пензионисаних генерала и адмирала - изјавио је Драган Марковић Палма. Поводом медијске хистерије у хрватским штампаним и… »
Бандић у свим новинама објавио ново извињење због сусрета са Палмом
Спутник 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба Милана Бандића због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера Јединствене… »
Бандић објавио ново извињење због сусрета са Марковићем
РТС 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера Јединствене Србије… »
Бандић у свим новинама објавио ново извињење због сусрета са Палмом
Телеграф 09.11.2018
Бандић је плаћени оглас објавио у “24сата”, “Вечерњем листу”, “Јутарњем листу” …. У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што… »
Лудилу нема краја: Градоначелник Загреба у свим новинама објавио извињење због Палмине посете, поменуо и Аркана
Србија данас 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера Јединствене… »
Бандић у свим загребачким новинама објавио извињење због сусрета са Палмом
РТВ 09.11.2018
ЗАГРЕБ - У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара, народног посланика и лидера… »
Поново се извињава Хрватској јавности: Бандић у свим новинама објавио плаћени оглас због сусрета са Палмом
Вечерње новости 09.11.2018
Медији констатују да је Бандић ове огласе платио из буџета Града, односно џепова грађана. У готово свим хрватским дневним новинама је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога… »
Оглас у новинама: Извините због Драгана Марковића Палме
Мондо 09.11.2018
У готово свим хрватским дневним новинама данас је објављен плаћени оглас јавног извињења градоначелника Загреба, Милана Бандића, због тога што је недавно угостио српског политичара Драгана Марковића Палму. Фото… »
Бандић се и "преко новина" извинио због госта из Јагодине
Н1 Инфо 09.11.2018
Након што се пре неколико дана загребачки градоначелник Милан Бандић извинио због сусрета с Драганом Марковићем Палмом, сад је то извињење одлучио да објави и у форми плаћеног огласа у новинама. У дневним новинама од петка… »
Вести дана »
Шта ће открити случај „Генералштаб“: Сарајевски портал о суђењу Вучићевом министру због пројекта од којег је одустао Трампов зет
Данас пре 15 минутајош 52 повезане
РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ПРОДУЖЕН ЗА ТРИ ДАНА
Пиротске вести пре 14 минутајош 64 повезане
Седница Скупштине Нови Сад: Усвојен план изградње цркве на Лиману, опозиција напустила седницу
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 21 повезана