Povezane vesti

Palma se oglasio posle Bandićeve izjave

Palma se oglasio posle Bandićeve izjave

Sputnik 09.11.2018
Predsednik Jedinstvene Srbije, poslanik i predsednik skupštine Jagodine Dragan Marković Palma kaže da ne zamera gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću, koji se izvinio hrvatskoj javnosti zbog boravka srpskog političara u Zagrebu. On je rekao da ne… »
Zamislite da ja zameram Bandiću što je Gotovinu proglasio počasnim građaninom Zagreba: Palma odgovorio na medijsku…

Zamislite da ja zameram Bandiću što je Gotovinu proglasio počasnim građaninom Zagreba: Palma odgovorio na medijsku…

Telegraf 09.11.2018
Meni spočitavaju što sam bio u Arkanovoj stranci, što sam poznavao Arkana i što sam u Jagodini primio 75 penzionisanih generala i admirala - izjavio je Dragan Marković Palma. Povodom medijske histerije u hrvatskim štampanim i elektronskim medijima u… »
Bandić objavio novo izvinjenje zbog susreta sa Markovićem

Bandić objavio novo izvinjenje zbog susreta sa Markovićem

RTS 09.11.2018
U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, zbog toga što je nedavno ugostio srpskog političara, narodnog poslanika i lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića… »
Bandić u svim novinama objavio novo izvinjenje zbog susreta sa Palmom

Sputnik 09.11.2018
U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama danas je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba Milana Bandića zbog toga što je nedavno ugostio srpskog političara, narodnog poslanika i lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića… »
Ludilu nema kraja: Gradonačelnik Zagreba u svim novinama objavio izvinjenje zbog Palmine posete, pomenuo i Arkana

Ludilu nema kraja: Gradonačelnik Zagreba u svim novinama objavio izvinjenje zbog Palmine posete, pomenuo i Arkana

Srbija danas 09.11.2018
U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama danas je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, zbog toga što je nedavno ugostio srpskog političara, narodnog poslanika i lidera Jedinstvene Srbije, Dragana… »

Telegraf 09.11.2018
Bandić je plaćeni oglas objavio u “24sata”, “Večernjem listu”, “Jutarnjem listu” …. U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama danas je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, zbog toga što je… »
Bandić u svim zagrebačkim novinama objavio izvinjenje zbog susreta sa Palmom

Bandić u svim zagrebačkim novinama objavio izvinjenje zbog susreta sa Palmom

RTV 09.11.2018
ZAGREB - U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama danas je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, zbog toga što je nedavno ugostio srpskog političara, narodnog poslanika i lidera Jedinstvene Srbije, Dragana… »
Ponovo se izvinjava Hrvatskoj javnosti: Bandić u svim novinama objavio plaćeni oglas zbog susreta sa Palmom

Ponovo se izvinjava Hrvatskoj javnosti: Bandić u svim novinama objavio plaćeni oglas zbog susreta sa Palmom

Večernje novosti 09.11.2018
Mediji konstatuju da je Bandić ove oglase platio iz budžeta Grada, odnosno džepova građana. U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, zbog toga što je nedavno… »
Bandić se i "preko novina" izvinio zbog gosta iz Jagodine

Bandić se i "preko novina" izvinio zbog gosta iz Jagodine

N1 Info 09.11.2018
Nakon što se pre nekoliko dana zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izvinio zbog susreta s Draganom Markovićem Palmom, sad je to izvinjenje odlučio da objavi i u formi plaćenog oglasa u novinama. U dnevnim novinama od petka, Bandić je objavio… »
Oglas u novinama: Izvinite zbog Dragana Markovića Palme

Oglas u novinama: Izvinite zbog Dragana Markovića Palme

Mondo 09.11.2018
U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama danas je objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, zbog toga što je nedavno ugostio srpskog političara Dragana Markovića Palmu. Foto: Beta/HINA/Admir BULJUBASIC/DS Deo… »

Vesti dana »