Lisice sudiji iz Lazarevca zbog primanja mita

Lisice sudiji iz Lazarevca zbog primanja mita

B92 petak, 9. novembar 2018.
B92: Lisice sudiji iz Lazarevca zbog primanja mita
Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. (59) uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita, saopštio je MUP.
U istoj akciji uhapšen i M. S. (66) zbog sumnje da je pomagao u izvršenju tog krivičnog dela. S. S. i M. S. uhapšeni su jer su, kako se sumnja, od jednog okrivljenog primili 2.000 evra uz obećanje da ce sudija S. S., koja je u... »

Sudija uhapšena pod sumnjom da je primila 2.000 evra mita

Dnevnik petak, 9. novembar 2018.
BEOGRAD; Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. (58) uhapšena je pod sumnjom za navodno primanje mita, a jedna osoba je uhapšena zbog sumnje da joj je u tome pomogla, saopštio je MUP Srbije.
Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, sumnja se da su sudija i M. S. (65), navodno primili mito od 2.000 evra od jednog okrivljenog uz obećanje da će sudija koja je u postupku protiv tog okrivljenog bila predsednik veća, doneti... »

Lazarevac, uhapšena sudija zbog sumnje da je primila mito

RTS petak, 9. novembar 2018.
RTS: Lazarevac, uhapšena sudija zbog sumnje da je primila mito
Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. uhapšena je zbog sumnje da je primila mito, saopštio je MUP. Uhapšen i M.S. zbog sumnje da je pomagao u izvršenju krivičnog dela.
S. S. (59) i M. S. (66) uhapšeni su jer su, kako se sumnja, od okrivljenog primili 2.000 evra uz obećanje da će sudija, koja je u predmetnom postupku protiv optuženog bila predsednik veća, doneti odluku kojom će postupak vratiti... »

Dvoje sudija iz Lazarevca uhapšeno zbog mita od 2.000 evra

Danas petak, 9. novembar 2018.
Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. (59) uhapšena je zbog sumnje da je primila mito, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Kako se navodi, uhapšena je i M. S. (66) zbog sumnje da je primila mito u vrednosti od 2.000 evra uz obećanje da će sudija S. S. u predmetu u kojem je bila predsednica veća doneti odluku kojom će postupak vratiti na ponovljeno... »

Sudija u Lazarevcu "pala" zbog mita od 2.000 €

Mondo petak, 9. novembar 2018.
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji s pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije uhapsila je sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S.S. (59) zbog sumnje da je primala mito.
Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac MUP je saopštio da se ona sumnjiči da je od jednog okrivljenog primila 2.000 evra kako bi kao predsednik veća donela odluku o vraćanju postupka na ponovno suđenje, čime bi okrivljenom bila... »

Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu uhapšena zbog mita

Politika petak, 9. novembar 2018.
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S.S. (1959) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.... »

Slučaj hapšenja u Lazarevcu: Policija uhapsila i muža sudije koja je primala mito

Blic petak, 9. novembar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. (1959) zbog postojanja osnova sumnje da je... »

Uhapšena sutkinja u Lazarevcu zbog primanja 2.000 evra mita

N1 Info petak, 9. novembar 2018.
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije uhapsila je sutkinju Osnovnog suda u Lazarevcu S.S. (59) zbog sumnje da je primala mito, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Ona se sumnjiči da je od jednog okrivljenog primila 2.000 evra kako bi kao predsednik veća donela odluku o vraćanju postupka na ponovno suđenje, čime bi okrivljenom bila izrečena blaža kazna. Policija je uhapsila i M.S. (66) zbog... »

Uhapšena sudija iz Lazarevca zbog primanja mita

RTV petak, 9. novembar 2018.
RTV: Uhapšena sudija iz Lazarevca zbog primanja mita
LAZAREVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S.S. (1959) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.
Policija je uhapsila i M.S. (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita u pomaganju. Sumnja se da su od jednog okrivljenog primili 2.000 evra uz obećanje da će sudija S.S., koja je u predmetnom... »

"Novosti" saznaju: Uhapšeni sudija i suprug zbog sumnje da su primili mito

Večernje novosti petak, 9. novembar 2018.
Pripadnici Sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno informativne agencije uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. i njenog supruga zbog sumnje da su primili mito od 2.000 evra
Pripadnici Sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno informativne agencije uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. i njenog supruga zbog sumnje da su primili mito od 2.000 evra. Oni su, kako se... »

Nadal - Australijanci 9:0

Vesti online  pre 6 sati  još 20 povezanih

Stravično! Sudarila se dva ruska "suhoja"

Pravda  pre 1 sat  još 19 povezanih

Nole zna šta ga čeka: Šapovalov će se razmahati

Mondo  pre 27 minuta  još 16 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.