Lavrov: Propali napori EU u pregovorima Beograda i Prištine

Lavrov otvoreno o Kosovu: Napori EU propali, Vašington pritiska Kosovo da formira vojsku

Kurir pre 4 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas u Moskvi da su "propali napori Evropske unije" u posredovanju između Beograda i Prištine, a da SAD pritiskaju Kosovo da formira sopstvene oružane snage što je u suprotnosti s međunarodnim pravom. "Aktivno smo podržali dijalog Beograda i Prištine... »

Lavrov: Propali napori EU u pregovorima Beograda i Prištine

N1 Info pre 4 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je u Moskvi da su "propali napori Evropske unije" u posredovanju između Beograda i Prištine, a da SAD pritiskaju Kosovo da formira sopstvene oružane snage što je u suprotnosti s međunarodnim pravom.
"Aktivno smo podržali dijalog Beograda i Prištine za pronalaženje obostrano prihvatljivog rešenja. Podržali smo ulogu EU kao posrednika u tom dijalogu. Međutim, očito je da su napori EU propali, jer je Priština odbila da... »

"Mi i Srbija imamo sličan problem... Kosovo je Srbija"

B92 pre 4 dana
B92: "Mi i Srbija imamo sličan problem... Kosovo je Srbija"
Ministar spoljnih poslova i međunarodne saradnje Unije Komora Suef Mohamed el-Amin potvrdio je u Moskvi da njegova zemlja smatra Kosovo delom Srbije.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je ranije ove nedelje, nakon sastanka sa El-Aminom u Beogradu, rekao da je Unija Komora povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, dok je savetnik kosovskog ministra... »

Lavrov: Napori EU propali, SAD pritiskaju Kosovo da formira vojsku

Novi magazin pre 4 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas u Moskvi da su "propali napori Evropske unije" u posredovanju između Beograda i Prištine, a da SAD pritiskaju Kosovo da formira sopstvene oružane snage što je u suprotnosti s međunarodnim pravom.
"Aktivno smo podržali dijalog Beograda i Prištine za pronalaženje obostrano prihvatljivog rešenja. Podržali smo ulogu EU kao posrednika u tom dijalogu. Međutim, očito je da su napori EU propali, jer je Priština odbila da... »

Lavrov: Propali napori EU, pritisak da Priština formira vojsku

RTS pre 4 dana
RTS: Lavrov: Propali napori EU, pritisak da Priština formira vojsku
Propali su napori Evropske unije u posredovanju između Beograda i Prištine, ocenio je Sergej Lavrov. Naglasio je da se na Prištinu vrši pritisak spolja, pre svega iz SAD, da formira sopstvenu vojsku. Ministar spoljnih poslova Unije Komora Suef Muhamed el Amin potvrdio je da njegova zemlja smatra Kosovo delom Srbije.
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da je očigledno da su napori EU propali, jer je Priština odbila da realizuje sve dogovore koji su do sada postignuti. Precizirao je da se tu pre svega misli na formiranje... »

Lavrov: SAD pritiska Prištinu da formira vojsku

Mondo pre 4 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas da su propali napori EU u posredovanju između Beograda i Prištine, naglasivši da se na Prištinu vrši pritisak spolja, pre svega iz SAD, da formira sopstvenu vojsku.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović "Očigledno je da su napori EU propali, jer je Priština odbila da realizuje sve dogovore koji su do sada postignuti", rekao je Lavrov. Ruski ministar spoljnih poslova precizirao je da se pre svega tu... »

Lavrov: Propali napori EU za rešenje o Kosovu

Danas pre 4 dana
Napori Evropske unije, kada je reč o posredovanju između Beograda i Prištine, propali su, a o tome svedoče i planovi Kosova da formira sopstvene oružane snage, na šta ih pritiskaju SAD, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, prenosi Sputnjik.
„Očigledno je da su napori EU propali, jer je Priština odbila da realizuje sve dogovore koji su do sada postignuti“, rekao je on. Lavrov je precizirao da se pre svega tu misli na formiranje Zajednice srpskih opština. „Pored toga,... »

Lavrov: Propali napori EU, SAD pritiska Prištinu da formira vojsku

Večernje novosti pre 4 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je da su propali napori EU u posredovanju između Beograda i Prištine, naglasivši da se na Prištinu vrši pritisak spolja, pre svega iz SAD, da formira sopstvenu vojsku
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je da su propali napori EU u posredovanju između Beograda i Prištine, naglasivši da se na Prištinu vrši pritisak spolja, pre svega iz SAD, da formira sopstvenu vojsku.... »

Lavrov izneo stav Rusije o dijalogu Beograda i Prištine, ali i vojsci Kosova

Blic pre 4 dana
Napori Evropske unije (EU), kada je reč o posredovanju između Beograda i Prištine su propali, a o tome svedoče i planovi samoproglašenog Kosova da formira sopstvene oružane snage, na šta ih pritiskaju SAD, rekao je ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov. - Očigledno je da su napori EU... »

Rusija: SAD pritiskaju Prištinu da formira vojsku

Vesti online pre 4 dana
Napori Evropske unije, kada je reč o posredovanju između Beograda i Prištine, propali su, a tome svedoče i planovi Kosova da formira sopstvene oružane snage, na šta ih pritiskaju SAD.
- Očigledno je da su napori EU propali, jer je Priština odbila da realizuje sve dogovore koji su do sada postignuti - rekao je Lavrov. Lavrov je precizirao da se pre svega tu misli na formiranje Zajednice srpskih opština. - Pored... »

Lavrov: SAD pritiska Prištinu da formira vojsku

Politika pre 4 dana
MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas da su propali napori EU u posredovanju između Beograda i Prištine, naglasivši da se na Prištinu vrši pritisak spolja, pre svega iz SAD, da formira sopstvenu vojsku. „Očigledno je da su napori EU propali, jer je Priština odbila... »

Rusija se oglasila o dijalogu u Briselu: Očigledno je

B92 pre 4 dana
B92: Rusija se oglasila o dijalogu u Briselu: Očigledno je
Moskva -- Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio da su propali napori EU u posredovanju između Beograda i Prištine i da SAD forsiraju stvaranje vojske.
"Očigledno je da su napori EU propali, jer je Priština odbila da realizuje sve dogovore koji su do sada postignuti", rekao je Lavrov. Ruski ministar spoljnih poslova precizirao je da se, pre svega, tu misli na formiranje... »

Lavrov: Propali napori EU, SAD pritiska Prištinu da formira vojsku

RTV pre 4 dana
RTV: Lavrov: Propali napori EU, SAD pritiska Prištinu da formira vojsku
MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas da su propali napori EU u posredovanju između Beograda i Prištine, naglasivši da se na Prištinu vrši pritisak spolja, pre svega iz SAD, da formira sopstvenu vojsku.
"Očigledno je da su napori EU propali, jer je Priština odbila da realizuje sve dogovore koji su do sada postignuti", rekao je Lavrov. Ruski ministar spoljnih poslova precizirao je da se pre svega tu misli na formiranje Zajednice... »
©2018 Netmark d.o.o.