Povezane vesti
Burna reakcija snajdera nakon crvenog kartona: Ovo je moja poslednja utakmica u Kataru
Hot sport 09.11.2018
Nakon crevnog kartona koji je dobio nekadašnji vezista holandske rerpezentacije regovao je veoma burno. Nekadašnji igrač Intera i Reala iz Marida sada brani boje člana elitnog ranga katarskog prvenstva. U okviru katarske Premijer lige, tim Al Garafe… »
Iznervirani Snajder: "Ovo je moja poslednja utakmica u Kataru!"
Sportske.net 09.11.2018
Progovorio je Vesli Snajder nakon crvenog kartona koji je dobio. U okviru Premijer lige Katara, ekipa Al Garafe za koju nastupa Vesli Snajder je savladala Katar SC sa 0:2, a oba gola je postigao upravo pomenuti fudbaler iz Holandije. Nije to sve, u… »
Vesti dana »

Baka ubice Čarlija Kirka tvrdi da je njen unuk nevin: Nema šanse da je bio toliko dobar strelac! "FBI, imate pogrešnog čoveka"!
Kurir pre 12 minutajoš 63 povezane

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih

Spanulis podigao ton posle debakla od Turske na jedno pitanje: "Ovo nije razočaranje! Mi smo u Top 4 u Evropi"
Telegraf pre 17 minutajoš 35 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 2 satajoš 29 povezanih

Ubedljiva većina podržala deklaraciju UN o stvaranju države Palestine: Rusija i Srbija za, SAD protiv
Sputnik pre 57 minutajoš 21 povezana