Povezane vesti
Rodžer Federer: Bilo bi posebno 100. turnir osvojiti baš u Londonu
Hot sport 09.11.2018
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da bi eventualno osvajanje završnog turnira u Londonu bilo posebno za njega. Razlog je taj jer bi to ujedno bio njegov 100. trofej u karijeri. – Izuzetno mi je drago što sam osvojio 99 trofeja, srećan sam što… »
Federer: Bilo bi posebno osvojiti turnir u Londonu
Beta 09.11.2018
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da bi eventualno osvajanje završnog turnira u Londonu bilo posebno za njega, jer bi to ujedno bio njegov 100. trofej u karijeri. "Izuzetno mi je drago što sam osvojio 99 trofeja, srećan sam što sam ove… »
Federer pred završni turnir: Doći ću do 100. trofeja u Londonu!
Hot sport 09.11.2018
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da bi eventualno osvajanje završnog turnira u Londonu bilo posebno za njega, jer bi to ujedno bio njegov 100. trofej u karijeri. – Izuzetno mi je drago što sam osvojio 99 trofeja, srećan sam što sam ove… »
Vesti dana »

Uhapšen Obrenovčanin zbog nasilja u porodici, nakon što je bivšu partnerku posekao nožem
Serbian News Media pre 51 minutajoš 33 povezane

Muk, tuga i nakon 84 godine: Najtužniji čas danas je održan u Šumaricama u znak sećanja na nastradale đake, radnike, očeve i majke - godišnjica surovog nemačkog zločina na srpskim narodom (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 41 povezana

Stručnjak za energetiku: Zabrana tranzita ruskog gasa kroz EU od 2026. ostavlja Srbiju bez dovoljnih količina gasa
Serbian News Media pre 11 minutajoš 44 povezane

Oglasila se MOL grupa: Nije bilo spoljnog uticaja na požar u našoj rafineriji u Mađarskoj
Telegraf pre 2 satajoš 38 povezanih