Povezane vesti
Rodžer Federer: Bilo bi posebno 100. turnir osvojiti baš u Londonu
Hot sport 09.11.2018
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da bi eventualno osvajanje završnog turnira u Londonu bilo posebno za njega. Razlog je taj jer bi to ujedno bio njegov 100. trofej u karijeri. – Izuzetno mi je drago što sam osvojio 99 trofeja, srećan sam što… »
Federer: Bilo bi posebno osvojiti turnir u Londonu
Beta 09.11.2018
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da bi eventualno osvajanje završnog turnira u Londonu bilo posebno za njega, jer bi to ujedno bio njegov 100. trofej u karijeri. "Izuzetno mi je drago što sam osvojio 99 trofeja, srećan sam što sam ove… »
Federer pred završni turnir: Doći ću do 100. trofeja u Londonu!
Hot sport 09.11.2018
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da bi eventualno osvajanje završnog turnira u Londonu bilo posebno za njega, jer bi to ujedno bio njegov 100. trofej u karijeri. – Izuzetno mi je drago što sam osvojio 99 trofeja, srećan sam što sam ove… »
Vesti dana »
Jutro hladno, tokom dana umereno oblačno, temperatura do 14 stepeni
RTV pre 16 minutajoš 6 povezanih
Nastavljeni raketni napadi na Iran, sirene za vazdušnu opasnost širom Izraela; pogođena kuvajtska rafinerija Mina al-Ahmadi
RTS pre 6 minutajoš 2 povezane
Danas počinje isplata redovne i privremene novčane naknade za februar 2026.
Pirotske vesti pre 31 minutajoš 2 povezane
Vučić: Očekujem važan i dobar glas iz SAD koji se tiče Srbije, sutra u podne saopštavamo sve mere
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 6 satijoš 1 povezana