Povezane vesti

U Srbiji održana veličanstvena vojna vežba “Vek pobednika 1918 – 2018“

Dnevnik subota, 10. novembar 2018.
Vojska Srbije ni izbliza nije ona vojska od pre pet godina, ali je to zasigurno vojska za očuvanje mira i slobode Srbije, istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na poligonu Pešter po završetku vežbe.
Združena taktička vežba s bojevim gađanjem "Vek pobednika 1918-2018", izvedena je istovremeno na 10 lokacija po temi "Priprema i upotreba snaga za reagovanje Vojske Srbije", a u njoj je učestvovalo oko 8.000 pripadnika Kopnene... »

Vojna vežba i u Titelu, prisustvovali Vulin i Mirović

Vesti online subota, 10. novembar 2018.
U sklopu obeležavanja stogodišnjica pobede u Prvom svetskom ratu, u Titelu je održana vojna vežba, u okviru vežbe "Vek pobednika 1918-2018" kojoj su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsednik vlade AP Vojvodine, Igor Mirović.
U toj velikoj vojnoj vežbi koja je, pored Titela, održana na još devet lokacija u Srbiji, učestvovalo je više od 9.000 vojnika i starešina, što je čini najvećom vojnom vežbom viđenom u Srbiji i region. - Od 2012. do danas vojska... »

U regionu niko ravan Vojsci Srbije

Politika subota, 10. novembar 2018.
Najavljujući nova vojna ulaganja, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da se u 2019. očekuje novo naoružanje, viši standard pripadnika vojske i policije i novi dizajn uniformi
Uz učešće 8.000 vojnika na deset lokacija širom zemlje i 645 borbenih sistema, izvedene su združene taktičke vežbe bojevim gađanjem „Vek pobednika 1918–2018”. Najveća vojna vežba u Srbiji je priređena u čast stogodišnjice od... »

"Vek pobednika" – najviše ocene iz ugla struke

RTS subota, 10. novembar 2018.
RTS: "Vek pobednika" – najviše ocene iz ugla struke
Mediji iz regiona i sveta sa pažnjom su pratili vojnu vežbu "Vek pobednika". Agencije prenose da je Srbija pokazala snagu u vreme napetih odnosa oko Kosova i Metohije. A kako je vežba izgledala iz ugla vojske i struke?
Ministar odbrane Aleksandar Vulin vežbu "Vek pobednika" je ocenio kao vrlo dobru. Osam sati vežbalo je osam hiljada vojnika. Od Peštere do Titela – na zemlji, u vazduhu i vodi. "Malo je armija u svetu koje mogu u tako kratkom... »

Vežba Vojske Srbije, na poligonima 8.000 vojnika

N1 Info subota, 10. novembar 2018.
Združena taktička vežba Vojske Srbije "Vek pobednika 1918-2018" u čast stote godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu, završena je vežbom na vojnom kompleksu "Titel".
Izvor: N1 Atraktivna vežba organizovana je na reci Tisi i to tako što je obala reke zamišljenja kao neprijateljska teritorija. Teritorija je osvojena desantom sa reke i pešadijom, a potom i uz podršku iz vazduha. Uspostаvljen je... »

Vojna vežba i u Titelu, prisustvovali Vulin i Mirović

Politika subota, 10. novembar 2018.
TITEL - U sklopu obeležavanja stogodišnjica pobede u Prvom svetskom ratu, u Titelu je održana vojna vežba, u okviru vežbe „Vek pobednika 1918-2018” kojoj su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsednik vlade AP Vojvodine, Igor Mirović. U toj velikoj vojnoj vežbi koja je, pored... »

FOTO: Održana vežba Vojske Srbije, na poligonima 8.000 vojnika

Radio 021 subota, 10. novembar 2018.
Združena taktička vežba Vojske Srbije "Vek pobednika 1918-2018" u čast stote godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu, završena je vežbom na vojnom kompleksu "Titel".
Atraktivna vežba organizovana je na reci Tisi i to tako što je obala reke zamišljenja kao neprijateljska teritorija. Teritorija je osvojena desantom sa reke i pešadijom, a potom i uz podršku iz vazduha. Uspostаvljen je pontonski... »

8.000 Vojnika na deset lokacija: Održana vojna vežba "Vek pobednika 1918-2018"

Večernje novosti subota, 10. novembar 2018.
Vežbi, koja je počela na Pasuljanskim livadama, prisustvovali su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i drugi zvaničnici
U Srbiji se danas održala Združena taktička vežba s bojevim gađanjem "Vek pobednika 1918-2018", u čast obeležavanja 100 godina od pobede u Prvom svetskom ratu. Vežbi, koja je počela na Pasuljanskim livadama kod Ćuprije,... »

"Vek pobednika" – 8.000 vojnika na deset lokacija

RTS subota, 10. novembar 2018.
RTS: "Vek pobednika" – 8.000 vojnika na deset lokacija
Srbija je stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležila velikom vojnom vežbom "Vek pobednika". Reč je o jednoj od najvećih vojnih vežbi u regionu u kojoj je učestvovalo 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa oko 645 borbenih sistema. Predsednik Vučić prisustvovao vežbama na Pasuljanskim livadama i na Pešteri.
16.00 - Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je vežbu kao vrlo dobru, i kao razlog za ponos svakog pripadnika Vojske i svakog građanina Srbije. 14. 35 - Na ušću Begeja u Tisu, kod Titela, počela je vežba desanta u kojoj je... »

"Vek pobednika" VIDEO

B92 subota, 10. novembar 2018.
B92: "Vek pobednika" VIDEO
Združena taktička vežba VS "Vek pobednika 1918-2018" u čast stote godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu, završena je vežbom na vojnom kompleksu "Titel".
Atraktivna vežba organizovana je na reci Tisi i to tako što je obala reke zamišljenja kao neprijateljska teritorija. Teritorija je osvojena desantom sa reke i pešadijom, a potom i uz podršku iz vazduha. Uspostavljen je pontonski... »

Završena vojna vežba Vek pobednika 1918-2018

Novi magazin subota, 10. novembar 2018.
Združena taktička vežba Vojske Srbije "Vek pobednika 1918-2018" u čast stote godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu, završena je danas oko 16 časova vežbom na vojnom kompleksu "Titel".
Atraktivna vežba organizovana je na reci Tisi i to tako što je obala reke zamišljenja kao neprijateljska teritorija. Teritorija je osvojena desantom sa reke i pešadijom, a potom i uz podršku iz vazduha. Uspostаvljen je pontonski... »

Vek pobednika: "Grmi" Vojska Srbije! Foto, video

Mondo subota, 10. novembar 2018.
U čast obeležavanja stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu u Srbiji se danas održava velika vojna vežba "Vek pobednika 1918-2018." U vežbi učestvuje 8.000 vojnika, a održava se na 10 lokacija. Pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske i Centra za obuku jedinica za multinacionalne operacije izveli su na vojnom kompleksu "Borovac" kod Bujanovca taktičku vežbu na kojoj je angažovano oko 1.000 vojnika i 100 borbenih sredstava.
Pokaznom akcijom kod Titela, uz učešće rečne flotile, aviona i artiljerije, završena je velika vojna vežba "Vek pobednika 1918-2018", koja je povodom 100 godina od pobede u Prvom svetskom rat, istovremeno izvedena na deset... »

Vučić: Niko u regionu ne može da se poredi s Vojskom Srbije

SEEbiz subota, 10. novembar 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko u regionu po snazi ne može da se poredi s Vojskom Srbije.
Vučić je na poligonu "Pasuljanske livade" kazao da u regionu samo Rumunija ima veću vojsku od Srbije. "Mi i Mađari smo tu negde, a svi ostali su daleko, daleko iza. Naravno, Grčka ima ogromnu vojsku, to nisu uporedive cifre, ali... »

Mediji o najvećoj vojnoj vežbi u Srbiji ikada

RTV subota, 10. novembar 2018.
RTV: Mediji o najvećoj vojnoj vežbi u Srbiji ikada
BEOGRAD - Mediji u regionu izvestili su danas da Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika", koja se odvija na 10 lokacija širom zemlje i u kojoj učestvuje 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa 645 borbenih sistema.
Pozivajući se na agencijske vesti, mediji prenose da je početku vežbe na Pasuljanskim livadama prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Portal Index. hr je preneo da je reč o jednoj od najvećih vojnih vežbi u regionu... »

Migovi, haubice,: Tenkovi... Vučić na vežbi "Vek pobednika": Kada bih rekao šta smo naručili, uveli bi nam sankcije (foto, video)

Blic subota, 10. novembar 2018.
U Srbiji je danas održana Združena taktička vežba sa bojevim gađanjem "Vek pobednika 1918-2018", kojom se obeležava 100 godina od pobede u Prvom svetskom ratu. Vežbi u kojoj nadleće i osam migova, počela je na Pasuljanskim livadama kod Kraljeva, a prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić,... »

Vučić: U regionu niko ravan Vojsci Srbije, do marta imaćemo 14 Migova 29

RTV subota, 10. novembar 2018.
RTV: Vučić: U regionu niko ravan Vojsci Srbije, do marta imaćemo 14 Migova 29
TITEL, PASULJANSKE LIVADE - "Niko u regionu ne može da se poredi sa Vojskom Srbije, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je prisustvovao vojnoj vežbi koja je izvedena na Pasuljanskim livadama, i najavio nova ulaganja u Vojsku Srbije, kako u naoružanju i opremi, tako i u podizanju standarda njenih pripadnika.
Vučić je podsetio da je Vojska Srbije, kada je on preuzeo resor odbrane, 2012. godine, imala jedan neispravan Mig 29, a da ih je danas letelo osam, da ih ima10, a da će do kraja 2019. Vojska Srbije imati i svih 14 letelica u svom... »

AP: Vojna vežba u Srbiji u jeku tenzija oko Kosova

Mondo subota, 10. novembar 2018.
Srbija održava danas velike vojne vežbe kojima obeležava sto godina od završetka Prvog svetskog rata i, kako izgleda, pokazuje silu u jeku jačanja tenzija oko Kosova, piše danas agencija Asošiejted pres (AP).
Agencija navodi da manevri sa bojevom municijom nazvani "Vek pobednika" uključuju 8.000 vojnika, 100 tenkova i lovce Mig-29 nabavljene iz Rusije. Tenzije su nedavno porasle u regionu gde se Srbija i Kosovo uzajamno optužuju da... »

Pogledajte: Najlepše fotografije sa vojne vežbe "Vek pobednika"

Večernje novosti subota, 10. novembar 2018.
Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika"
Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika". Reč je o jednoj od najvećih vojnih vežbi u regionu u kojoj učestvuje 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa oko 645 borbenih sistema. U... »

Vežba Vojske Srbije, na poligonima 8.000 vojnika

Danas subota, 10. novembar 2018.
Združena taktička vežba sa bojevim gađanjem pripadnika Vojske Srbije održava se danas pod nazivom „Vek pobednika 1918-2018“, u čast stote godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu.
Vežba je počela u devet časova na poligonu „Pasuljanske livade“ u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić, članova Vlade i predstavnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Prema najavama, u vežbi... »

AP: Srbija održava vojnu vežbu u jeku tenzija oko Kosova

Beta subota, 10. novembar 2018.
Srbija održava danas velike vojne vežbe kojima obeležava sto godina od završetka Prvog svetskog rata i, kako izgleda, pokazuje silu u jeku jačanja tenzija oko Kosova, piše danas agencija Asošiejted pres (AP). Agencija navodi da manevri sa bojevom municijom nazvani "Vek Pobednika" uključuju 8.000... »

AP: Srbija pokazuje silu

B92 subota, 10. novembar 2018.
B92: AP: Srbija pokazuje silu
Srbija održava velike vojne vežbe kojima obeležava sto godina od završetka Prvog svetskog rata i, kako izgleda, pokazuje silu u jeku jačanja tenzija oko Kosova.
To piše agencija Asošiejted pres. Agencija navodi da manevri sa bojevom municijom nazvani "Vek Pobednika" uključuju 8.000 vojnika, 100 tenkova i lovce Mig-29 nabavljene iz Rusije. Tenzije su nedavno porasle u regionu gde se... »

Predsednik Vučić na vežbi Vek pobednika: Vojska Srbije grmela na poligonu! (kurir TV)

Kurir subota, 10. novembar 2018.
Združena taktička vežba "Vek pobednika 1918-2018" veliko je finale obeležavanja pobede Vojske Srbije u Prvom svetskom ratu. KURIR TV UŽIVO JE PRENOSILA VOJNU VEŽBU NA PEŠTERU Vežba se izvodi istovremeno na deset lokacija i u njoj učestvuje oko 8.000 pripadnika Kopnene vojske, Ratnog vazduhoplovstva... »

Mediji u regionu o najvećoj vojnoj vežbi u Srbiji ikada

Večernje novosti subota, 10. novembar 2018.
Mediji u regionu izvestili su danas da Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika"
Mediji u regionu izvestili su danas da Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika", koja se odvija na 10 lokacija širom zemlje I u kojoj učestvuje 8.000 pripadnika Vojske... »

Vučić ponosan: Evropsko udruženje elektromreža odbilo zahtev Prištine da preuzme struju sa severa Kosova (kurir TV)

Kurir subota, 10. novembar 2018.
Združena taktička vežba "Vek pobednika 1918-2018" veliko je finale obeležavanja pobede Vojske Srbije u Prvom svetskom ratu, nakon čega je usledilo obraćanje predsednika Vučića. On je na samom početku istakao da je presrećan zbog onoga što smo danas mogli da vidimo, naglasivši da "nigde kao u vojsci... »

I vojska i vežba - za mir i za očuvanje slobode

Politika subota, 10. novembar 2018.
PEŠTER – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, po završetku Združene vojne vežbe „Vek pobednika”, da Vojska Srbije ni izbliza nije ona vojska od pre pet godina, ali da je to zasigurno vojska za očuvanje mira i slobode Srbije. „Ovo radimo da bi mogli da sačuvamo slobodu i mir zemlje”,... »

Istorija: Osam aviona MIG-29 na srpskom nebu! Foto

Mondo subota, 10. novembar 2018.
U okviru jedne od najvećih vojnih vežbi u regionu "Vek pobednika" srpskim nebom, prvi put u istoriji, letelo je osam aviona MIG-29.
"Presrećan sam! Videli smo prvi put u istoriji Srbije osam migova 29 na nebu iznad nas, svih naših osam dvadesetdevetki. Nikad to nismo imali", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je prisustvovao vežbi na... »

Kod Bujanovca 1.000 pripadnika Vojske Srbije

Mondo subota, 10. novembar 2018.
Pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske i Centra za obuku jedinica za multinacionalne operacije izveli su na vojnom kompleksu "Borovac" kod Bujanovca taktičku vežbu na kojoj je angažovano oko 1.000 vojnika i 100 borbenih sredstava.
Nosilac vežbe je Četvrta brigada, a komandant je brigadni general Slobodan Stopa. Cilj vežbe je da se prikaže obučenost snaga za reagovanje u izvođenju taktičkih radnji i postupaka u toku izvođenja operacije u različitim... »

Vučić:U regionu niko ravan Vojsci Srbije, imamo dosta noviteta

Večernje novosti subota, 10. novembar 2018.
Niko u regionu ne može da se poredi sa Vojskom Srbije, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Niko u regionu ne može da se poredi sa Vojskom Srbije, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je prisustvovao vojnoj vežbi koja je izvedena na Pasuljanskim livadama, i najavio nova ulaganja u Vojsku... »

Vučić: Vojska Srbije napreduje koracima od sedam milja

RTS subota, 10. novembar 2018.
RTS: Vučić: Vojska Srbije napreduje koracima od sedam milja
Predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić rekao je posle vežbe na Pasuljanskim livadama za RTS da je Vojska Srbije sve ozbiljnija i najavio nova ulaganja u 2019. Mnogo sam srećan, drhtala je zemlja kada su migovi nadletali, kada su bombe pale – treslo se pola brda, poručio je Vučić.
Aleksandar Vučić je rekao da se dramatično snaži Vojska Srbije i to ne koracima od milje, već od sedam milja. Istakao je da je, kada je došao na mesto ministra odbrane, u Vojsci bio samo jedan neispravan "mig", da bi ih danas u... »

Vučić: Niko u regionu, po snazi, ne može da se poredi sa VS

Danas subota, 10. novembar 2018.
Predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić rekao je posle vežbe na Pasuljanskim livadama za RTS da je Vojska Srbije sve ozbiljnija i najavio nova ulaganja u 2019.
Mnogo sam srećan, drhtala je zemlja kada su migovi nadletali, kada su bombe pale – treslo se pola brda, poručio je Vučić i dodao da se dramatično snaži Vojska Srbije i to ne koracima od milje, već od sedam milja, prenosi RTS. „Mi... »

Vučić: Niko u regionu, po snazi, ne može da se poredi sa VS

N1 Info subota, 10. novembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da niko u regionu po snazi ne može da se poredi s Vojskom Srbije.
Vučić je na poligonu "Pasuljanske livade" kazao da u regionu samo Rumunija ima veću vojsku od Srbije. "Mi i Mađari smo tu negde, a svi ostali su daleko, daleko iza. Naravno Grčka ima ogromnu vojsku, to nisu uporedive cifre, ali... »

Vučić na pasuljanskim livadama: Vojska Srbije najjača u regionu, bezbednjacima prosečna plata 100.000

Kurir subota, 10. novembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko u regionu po snazi ne može da se poredi s Vojskom Srbije. Vučić je na poligonu "Pasuljanske livade" kazao da u regionu samo Rumunija ima veću vojsku od Srbije. "Mi i Mađari smo tu negde, a svi ostali su daleko, daleko iza. Naravno Grčka... »

Vučić: Niko u regionu ne može da se poredi s Vojskom Srbije

Novi magazin subota, 10. novembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko u regionu po snazi ne može da se poredi s Vojskom Srbije.
Vučić je na poligonu "Pasuljanske livade" kazao da u regionu samo Rumunija ima veću vojsku od Srbije. "Mi i Mađari smo tu negde, a svi ostali su daleko, daleko iza. Naravno Grčka ima ogromnu vojsku, to nisu uporedive cifre, ali... »

Vučić: Mnogo sam srećan

B92 subota, 10. novembar 2018.
B92: Vučić: Mnogo sam srećan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da niko u regionu po snazi ne može da se poredi s Vojskom Srbije.
Vučić je na poligonu "Pasuljanske livade" kazao da u regionu samo Rumunija ima veću vojsku od Srbije. "Mi i Mađari smo tu negde, a svi ostali su daleko, daleko iza. Naravno Grčka ima ogromnu vojsku, to nisu uporedive cifre, ali... »

Vučić: Niko u regionu ne može da se poredi s Vojskom Srbije, bezbednjacima prosečna plata ...

Beta subota, 10. novembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko u regionu po snazi ne može da se poredi s Vojskom Srbije. Vučić je na poligonu "Pasuljanske livade" kazao da u regionu samo Rumunija ima veću vojsku od Srbije. "Mi i Madjari smo tu negde, a svi ostali su daleko, daleko iza. Naravno Grčka... »

Vučić: Srbija je tenkovska velesila, iz Rusije stiže još 30 oklopnih vozila

Vesti online subota, 10. novembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na vojnoj vežbi "Vek pobednika 1918-2018" da je Srbija vojna velesila koja ima jednu od najrespektabilnijih armija u regionu.
Vučić je izjavio da je presrećan što je na Pasuljanskim livadama danas drhtala zemlja, što smo prvi put videli osam aviona MiG-29 kako preleću nad Srbijom - Ovo je ozbiljna vojska, slede velika ulaganja u nju. Uskoro stiže... »

Vežba „Vek pobednika 1918-2018“

Danas subota, 10. novembar 2018.
Završnica združene, višestepene i jednostrane taktičke vežbe sa bojevim gađanjem „Vek pobednika 1918-2018“ održava se danas povodom obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata, u čast i slavu srpskih junaka koji su izvojevali velike pobede i slobodu za svoju Srbiju.
Vežba je zasnovana na odluci predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vućića, smernicama ministra odbrane Aleksandra Vulina i naređenju načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika... »

Vojska Srbije izvodi vojnu vežbu u čast 100 godina od pobede u Velikom ratu

Nova ekonomija subota, 10. novembar 2018.
Združena taktička vežba sa bojevim gađanjem pripadnika Vojske Srbije počela je danas pod nazivom "Vek pobednika 1918-2018", u čast stote godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu. Vežba je počela u devet časova na poligonu "Pasuljanske livade" u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića,... »

Avioni, tenkovi, rakete, Brnabićeva, Vučić... FOTO

B92 subota, 10. novembar 2018.
B92: Avioni, tenkovi, rakete, Brnabićeva, Vučić... FOTO
Združena taktička vežba sa bojevim gađanjem pripadnika Vojske Srbije počela je pod nazivom "Vek pobednika 1918-2018".
Vežba se održava u čast stote godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu. Vežba je počela u devet časova na poligonu "Pasuljanske livade" u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić, članova Vlade i... »

Vežba "Vek pobednika" Srbija ima čime da se brani

Večernje novosti subota, 10. novembar 2018.
Naša vojska u subotu na 10 lokacija izvodi taktičku vežbu sa bojevim gađanjem "Vek pobednika 1918-2018". Demonstracija na poligonima "Pasuljanske livade", "Međa", "Orešac", "Borovac", "Pešter", "Titel"...
STOGODIŠNjICU pobede u Prvom svetskom ratu, Vojska Srbije obeležava u subotu združenom taktičkom vežbom "Vek pobednika 1918-2018", najvećom u poslednjih nekoliko godina. Oko 8.000 vojnika, pripadnika svih rodova srpskih oružanih... »

Vulin: "Vek pobednika" je dokaz da se na vojsku vredi osloniti

Blic subota, 10. novembar 2018.
Velika vojna vežba "Vek pobednika", kojom će sutra Srbija obeležiti 100. godišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu, dokaz je da imate vojsku na koju se vredi osloniti, poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin. Vulin je rekao da su poslednje vežbe sa kojima bi "Vek pobednika" mogao da se uporedi... »

U subotu vojna vežba na 10 lokacija

Danas subota, 10. novembar 2018.
U čast pobede saveznika u Prvom svetskom ratu U Srbiji će u subotu, u čast pobede saveznika u Prvom svetskom ratu, biti održana velika vojna vežba „Vek pobednika 1918-2018“.
Reč je o jednoj od najvećih vojnih vežbi u regionu u kojoj će učestvovati 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa oko 645 borbenih sistema, a prema rečima ministra odbrane Aleksandra Vulina, Vojska je „u potpunosti je spremna“ za... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.