Povezane vesti
Nadeždi pogoršano psihičko stanje: Pevačica na specijalnom lečenju
Večernje novosti 10.11.2018
Nadežda Biljić u noći 1. na 2. novembar napustila je Zadrugu 2, a zbog bega i iz Zadruge 1 pevačica je dužna da televiziji Pink isplati 100.000 evra. Nadežda Biljić u noći 1. na 2. novembar napustila je Zadrugu 2, a zbog bega i iz Zadruge 1… »
Opasna po okolinu! Nadežda na specijalnom lečenju: Zato sam psihički obolela, uzeli su mi pasoš!
Kurir 10.11.2018
Nadežda Biljić pobegla je iz "Zadruge" i prolazi kroz pravu životnu dramu. Ipak, nada se da će joj produkcija oprostiti ovaj potez i ističe da bez lekova ne može, te da joj je neophodno da bude okružena ljudima koji je vole. Kako ističe, pasoš… »
"Obolela sam, stanje se pogoršalo": Nadežda Biljić pobegla iz "Zadruge 2", a ovo je istina o njenom zdravlju
Blic 10.11.2018
Nakon što je pobegla iz prve, a potom i druge sezone "Zadruge", Nadežda Biljić sada otkriva šta se zaista dešava sa njenim organizmom. Pevačica, naime, kaže da sada prolazi kroz pravu dramu, jer joj se psihičko stanje toliko pogoršalo, da bez… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 51 minutajoš 30 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 25 minutajoš 22 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih