Повезане вести

Надежди погоршано психичко стање: Певачица на специјалном лечењу

Надежди погоршано психичко стање: Певачица на специјалном лечењу

Вечерње новости 10.11.2018
Надежда Биљић у ноћи 1. на 2. новембар напустила је Задругу 2, а због бега и из Задруге 1 певачица је дужна да телевизији Пинк исплати 100.000 евра. Надежда Биљић у ноћи 1. на 2. новембар напустила је Задругу 2, а због бега и… »
Опасна по околину! Надежда на специјалном лечењу: Зато сам психички оболела, узели су ми пасош!

Опасна по околину! Надежда на специјалном лечењу: Зато сам психички оболела, узели су ми пасош!

Курир 10.11.2018
Надежда Биљић побегла је из "Задруге" и пролази кроз праву животну драму. Ипак, нада се да ће јој продукција опростити овај потез и истиче да без лекова не може, те да јој је неопходно да буде окружена људима који је воле. Како… »
"Оболела сам, стање се погоршало": Надежда Биљић побегла из "Задруге 2", а ово је истина о њеном здрављу

"Оболела сам, стање се погоршало": Надежда Биљић побегла из "Задруге 2", а ово је истина о њеном здрављу

Блиц 10.11.2018
Након што је побегла из прве, а потом и друге сезоне "Задруге", Надежда Биљић сада открива шта се заиста дешава са њеним организмом. Певачица, наиме, каже да сада пролази кроз праву драму, јер јој се психичко стање толико… »

Вести дана »