Povezane vesti

Oružje nije tu da bismo napali nekoga, nego za preventivni uticaj: Vučić se obratio javnosti posle vojne vežbe "Vek…

Telegraf 10.11.2018
- Presrećan sam zbog onoga što smo danas videli i nigde kao u vojsci ne može da se vidi koliko rada je potrebno da bi se videli rezultati - poručio je predsednik Srbije. Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije, Aleksandar Vučić, posle… »

I Hrvati došli na "Vek pobednika": Njihovi oficiri gledaju moćnu srpsku vojsku (foto)

Srbija danas 10.11.2018
Velika vojna vežba "Vek pobednika" kojom Srbija obeležava stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu privukla je veliku pažnju, kako u našoj zemlji, tako i u regionu. Tome svedoči i činjenica da su vojnoj vežbi prisustvovali i oficiri Oružanih… »

Dodik: Evropa nije vratila Srbima za doprinos slobodi

RTV 10.11.2018
VIŠEGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da Evropa u proteklih 100 godina nije vratila Srbima za doprinos koji su oni dali njenoj slobodi. "Srbi su dali nesumnjiv doprinos novoj Evropi. Ta Evropa za ovih 100 godina nije… »

"Evropa nije vratila Srbima za doprinos slobodi"

B92 10.11.2018
Višegrad -- Predsednik RS Milorad Dodik ocenio je da Evropa u proteklih 100 godina nije vratila Srbima za doprinos koji su oni dali njenoj slobodi. "Srbi su dali nesumnjiv doprinos novoj Evropi. Ta Evropa za ovih 100 godina nije vratila Srbima za… »

Dodik: Evropa nije vratila Srbima za doprinos koji su dali njenoj slobodi

Kurir 10.11.2018
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, ocenio je danas da Evropa u proteklih 100 godina nije vratila Srbima za doprinos koji su oni dali njenoj slobodi. "Srbi su dali nesumnjiv doprinos novoj Evropi. Ta Evropa za ovih 100 godina nije vratila Srbima… »

Dodik: Evropa nije vratila Srbima za doprinos slobodi

RTS 10.11.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da Evropa u proteklih sto godina nije vratila Srbima za doprinos koji su oni dali njenoj slobodi. "Srbi su dali nesumnjiv doprinos novoj Evropi. Ta Evropa za ovih sto godina nije vratila Srbima za… »

Mediji u regionu o vežbi "Vek pobednika"

Vesti online 10.11.2018
Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika", o kojoj pišu i mediji u regionu, objavljujući detalje vežbe i citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Mediji u BiH navode da vežbi… »

Vulin: Vežba razlog za ponos svakog našeg građanina

Studio B 10.11.2018
Na kraju vežbe „Vek pobednika 1918-2018“, ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović posmatrali su s broda posebne namene „Kozara“, na privremenom poligonu „Titel“… »

„Vek pobednika“

RT Kragujevac 10.11.2018
Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom pod nazivom „Vek pobednika“. Reč je o jednoj od najvećih vojnih vežbi u regionu u kojoj učestvuje 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa oko 645 borbenih sistema… »

Mediji u regionu bruje o veku pobednika: "u Srbiji golema vojna vježba"

Srbija danas 10.11.2018
Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom „Vek pobednika“, o kojoj pišu i mediji u regionu, objavljujući detalje vežbe i citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Mediji u BiH navode da vežbi… »

Vojska će biti još jača: Vučić najavio dolazak novih moćnih letelica

Srbija danas 10.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je po završetku segmenta vojne vežbe ''Vek pobednika'' na intervidovskom poligonu ''Pasuljanske livade'' da Srbija kupuje tri jurišna helikoptera Mi-35, dva helikoptera Mi-17 i kineske naoružane bespilotne… »

Dodik: Srbi ponosni na moćne oružane snage vojske

N1 Info 10.11.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Srbija mora da ima moćne oružane snage da bi se sačuvao mir, što i kod Srba koji ne žive u Srbiji izaziva ponos. Dodik, koji je prisustvovao jednom delu vojne vežbe "Vek pobednika" na Pešteru… »

Ceo region pomno pratio najveće vojne vežbe u Srbiji ikada: Vek pobednika glavna vest u medijima bivše Jugoslavije, evo šta…

Kurir 10.11.2018
Mediji u regionu izvestii su danas da Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika", koja se odvija na 10 lokacija širom zemlje i u kojoj učestvuje 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa 645 borbenih… »

Mediji u regionu o najvećoj vojnoj vežbi u Srbiji ikada

Studio B 10.11.2018
Mediji u regionu izvestii su danas da Srbija togodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom „Vek pobednika“, koja se odvija na 10 lokacija širom zemlje i u kojoj učestvuje 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa 645 borbenih… »

Kopka ih kakvo nam to tajno oružje stiže: Mediji u regionu bruje o vojnoj vežbi "Vek pobednika"

Srbija danas 10.11.2018
Mediji u regionu izvestii su danas da Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika", koja se odvija na 10 lokacija širom zemlje I u kojoj učestvuje 8.000 pripadnika Vojske Srbije sa 645 borbenih… »

Stiže još 19 moćnih letelica za Vojsku Srbije: Detaljan plan nabavke aviona, helikoptera i posebne opreme iz Kine (foto)…

Telegraf 10.11.2018
Stići će još nešto - rekao je Vučić, ali da ne može detaljnije da govori, jer bi nam, dodao je, neki uveli sankcije. Niko u regionu ne može da se poredi sa Vojskom Srbije, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je… »

Mediji u regionu o vežbi "Vek pobednika"

RTS 10.11.2018
Srbija stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu obeležava velikom vojnom vežbom "Vek pobednika", o kojoj danas pišu mediji u regionu, objavljujući detalje vežbe i citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Mediji u BiH navode da vežbi… »

Vučić: U regionu niko nije ravan Vojsci Srbije

Al Jazeera 10.11.2018
U vježbi 'Vek pobednika 1918-2018', kojom Srbija obilježava stogodišnjicu pobjede u Prvom svjetskom ratu, učestvuje 8.000 vojnika. Stogodišnjicu pobjede u Prvom svjetskom ratu Srbija u subotu obilježava velikom vojnom vježbom "Vek pobednika… »

Dodik uz Vučića na pešteru: Ovo je potrebno da bi se sačuvao mir! Nama koji živimo izvan Srbije, a Srbi smo, izaziva…

Kurir 10.11.2018
Predsednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik prisustvovao je združenoj taktičkoj vežbi "Vek pobednika 1918-2018" kojom se obeležava pobeda Vojske Srbije u Prvom svetskom ratu. Dodik je tom prilikom uputio… »

Kakvo to tajno oružje stiže u Srbiju: Mediji u regionu bruje o vojnoj vežbi "Vek pobednika"

Telegraf 10.11.2018
Jedna izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića posebno je bila zanimljiva regionalnim medijima. I mediji u regionu sa velikom pažnjom izveštavaju o vojon vežbi "Vek pobednika" koja se održava u Srbiji na 10 lokacija. U fokusu pažnje hrvatskih i… »

Ponos srpske Vojske se pokazao u punom sjaju: Moćni "Lazar" zagrmeo i oduševio sve! (foto)

Srbija danas 10.11.2018
Srbija obeležava stogodišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu velikom vojnom vežbom "Vek pobednika" Novi član aktivne postavke Vojske Srbije je i Lazar 3 oklopno vozilo, točkaš, formulе pogona 8dž8 za različitе aplikacijе i misijе. Njegove… »

Vučić poručio: U regionu niko ravan Vojsci Srbije (foto)

Srbija danas 10.11.2018
Niko u regionu ne može da se poredi sa Vojskom Srbije, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je prisustvovao vojnoj vežbi koja je izvedena na Pasuljanskim livadama, i najavio nova ulaganja u Vojsku Srbije, kako u naoružanju… »

Predsednik i premijerka Srpske na velikoj vojnoj vežbi Vojske Srbije: Dodik i Cvijanovićeva uz Vučića na Pešteru

Kurir 10.11.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović prisustvovaće združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem "Vek pobednika 1918-2018" na poligonu Pešter, povodom obeležavanja stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu… »

"Mi smo tenkovska vojna sila": Vučić najavio dolazak novih oklopnih vozila

Srbija danas 10.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na vojnoj vežbi "Vek pobednika 1918-2018" da je Srbija vojna velesila koja ima jednu od najrespektabilnijih armija u regionu! Vučić je izjavio da je presrećan što je na Pasuljanskim livadama danas… »

Vesti dana »