Povezane vesti

Zvona sa Hrama Svetog Save u čast Dana primirja

RTS 10.11.2018
Srpski patrijarh Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona u Hramu Svetog Save na Vračaru povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u nedelju, 11. novembra, u 12.30. "Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej dao je blagoslov da se… »

Zvona hrama Svetog Save oglasiće se na Dan primirja

Politika 10.11.2018
Srpski patrijarh Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona u Spomen hramu Svetog Save na Vračaru povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u nedelju, 11. novembra, u 12.30. „Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej dao je blagoslov… »

SPC: obeležava Dan primirja: Zvona sa Hrama svetog Save oglasiće se sutra

Blic 10.11.2018
Njegova svetost patrijarh srpski Irinej dao je blagoslov da se sutra oglase zvona u Spomen hramu Svetog Save na Vračaru, povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu. Iz pres-službe Srpske pravoslavne crkve (SPC) saopšteno je da je srpski… »

Patrijarh: Zvona hramu Svetog Save sutra u čast primirja

Danas 10.11.2018
Srpski patrijarh Irinej dao je danas blagoslov da se, povodom povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u nedelju, 11. novembra, u 12:30 časova, oglase zvona u Spomen hramu Svetog Save na Vračaru. Patrijarh Irinej je, kako se navodi u… »

Zvona u hramu Svetog Save povodom Dana primirja

Novi magazin 10.11.2018
U hramu Svetog Save na Vračaru sutra će se u 12.30 oglasiti zvona povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, saopštila je danas Srpska pravoslavna crkva. Kako se navodi, patrijarh SPC Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona na predlog ambasadora… »

Patrijarh dao blagoslov da se u nedelju oglase zvona

RTV 10.11.2018
BEOGRAD - Srpski patrijarh Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona u Spomen hramu Svetog Save na Vračaru povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u nedelju, 11. novembra, u 12.30. "Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej dao je… »

Patrijarh dao blagoslov da se oglase zvona na Dan primirja

Dnevnik 10.11.2018
BEOGRAD: Srpski patrijarh Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona u Spomen hramu Svetog Save na Vračaru povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u nedelju, 11. novembra, u 12.30. "Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej dao je… »

Dan primirja u Prvom svetskom ratu: Patrijarh dao blagoslov da se oglase zvona

Večernje novosti 10.11.2018
Srpski patrijarh Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona u Spomen hramu Svetog Save na Vračaru povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u nedelju, 11. novembra, u 12.30. Srpski patrijarh Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona u… »

Zvona u Hramu će se u nedelju oglasiti povodom Dana primirja

N1 Info 10.11.2018
U Hramu Svetog Save na Vračaru sutra će se u 12.30 oglasiti zvona povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Kako se navodi, patrijarh SPC Irinej dao je blagoslov da se oglase zvona na predlog ambasadora Velike… »

Vesti dana »