„Huavej” demantuje medije u Hrvatskoj – ostaje u Srbiji

„Huavej” demantuje medije u Hrvatskoj – ostaje u Srbiji

Politika subota, 10. novembar 2018.
Prethodno se hrvatska delegacija susrela se sa čelnicima „Huaveja”, te mediji redom pišu da ta kompanija planira i da preseli centar iz Beograda u Zagreb
Kineska kompanija „Huavej” saopštila je povodom pisanja hrvatskih medija da planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb, da ostaje u Srbiji. „Do sada smo ostvarili saradnju sa velikim brojem partnera i plan nam je da nastavimo... »

Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji

B92 subota, 10. novembar 2018.
B92: Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji
Kineska kompanija Huavej saopštila je, povodom pisanja hrvatskih medija da planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb, da ostaje u Srbiji.
"Do sada smo ostvarili saradnju sa velikim brojem partnera i plan nam je da nastavimo jačanje pozicije Srbije na putu tehnološkog razvoja", navodi se u saopštenju kompanije Huavej. Kompanija Huavej, kako se ističe, u Srbiji... »

Huavej se seli iz Beograda u Zagreb?

Vesti online subota, 10. novembar 2018.
Hrvatska delegacija susrela se sa čelnicima Huaveja, a hrvatski mediji redom pišu da ta kompanija planira i da preseli centar iz Beograda u Zagreb.
Delegacija prevodvođena tamošnjim premijerom Andrejem Plenkovićem prilikom posete u Kini imala je sastanak i sa čelnicima kineskog tehnološkog giganta Huaveja za Evropu. Navodno, piše danas "Večernji list", ali i drugi regionalni... »

Hrvatski mediji: Huavej se seli iz Beograda u Zagreb?

Blic subota, 10. novembar 2018.
Hrvatska delegacija susrela se sa čelnicima Huaveja, a hrvatski mediji redom pišu da ta kompanija planira i da preseli centar iz Beograda u Zagreb. Delegacija prevodvođena tamošnjim premijerom Andrejem Plenkovićem prilikom posete u Kini imala je sastanak i sa čelnicima kineskog tehnološkog giganta... »

Hrvati se hvale: Huavej se seli iz Beograda u Zagreb

B92 subota, 10. novembar 2018.
B92: Hrvati se hvale: Huavej se seli iz Beograda u Zagreb
Hrvatska delegacija susrela se sa čelnicima Huaveja, a hrvatski mediji redom pišu da ta kompanija planira i da preseli centar iz Beograda u Zagreb.
Delegacija prevodvođena tamošnjim premijerom Andrejem Plenkovićem prilikom posete u Kini imala je sastanak i sa čelnicima kineskog tehnološkog giganta Huaveja za Evropu. Navodno, piše danas Večernji list, ali i drugi regionalni... »

Huawei želi svoj centar preseliti iz Beograda u Zagreb

SEEbiz subota, 10. novembar 2018.
ZAGREB - Hrvatska delegacija predvođena premijerom Plenkovićem za posjeta Kini susrela se i s čelnicima Huaweija za Europu, a ta je kineska tehnološka kompanija, jedna od najvećih u svijetu, zainteresirana za partnerstvo u procesu digitalizacije hrvatskog društva i javne uprave.
Najavio je to u petak na sjednici Vlade premijer Plenković istaknuvši da se u Kini, tijekom Expoa koji je organizirao kineski predsjednik Xi Jinping, susreo s ključnim kineskim državnim kompanijama za brodogradnju, ceste,... »
©2019 Netmark d.o.o.