Neverovatno hapšenje: Dileri policajce gađali živim tvorom

Neverovatno hapšenje: Dileri policajce gađali živim tvorom

Sputnik subota, 10. novembar 2018.
Prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika, banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji jer su ih dileri, kako bi izbegli hapšenje, gađali ni manje ni više nego — tvorom, ekskluzivno saznaje „Srpskainfo“.
Prema saznanjima portala „Srpskainfo“, sve se odigralo juče u jutarnjim časovima u naselju Šibovi u Banjaluci, a uhapšeni su V. S. i L. T. Dobar dan, u Banjaluci narkodileri prilikom hapšenja gađali policajce tvorom. Gađali.... »

Šok u Banjaluci: Dileri gađali policiju živim tvorom!?

Mondo subota, 10. novembar 2018.
Banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika, jer su ih osumnjičeni dileri, kako bi izbegli hapšenje, gađali ni manje ni više nego - živim tvorom!?
Foto: MONDO/Samir Cacan Kako piše portal Srpskainfo.com, sve se odigralo juče u jutarnjim časovima u naselju Šibovi u Banjaluci, a uhapšeni su V.S. i L.T. "Inspektori su došli do informacije da u jednoj vikednici u pomenutom... »

Dileri u Banjaluci policajce gađali tvorom!

Alo subota, 10. novembar 2018.
Alo: Dileri u Banjaluci policajce gađali tvorom!
Sve se odigralo juče u jutarnjim časovima u naselju Šibovi!
Prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji, jer su ih dileri gađali ni manje ni više nego tvorom, kako bi izbegli hapšenje, ekskluzivno saznaje Srpskainfo. Sve se odigralo juče u jutarnjim časovima... »

Dileri u Banjaluci policajce gađali živim tvorom kako bi izbegli hapšenje

Blic subota, 10. novembar 2018.
Prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji, jer su ih dileri gađali ni manje ni više nego tvorom, kako bi izbegli hapšenje, ekskluzivno saznaje Srpskainfo. Prema saznanjima sve se odigralo juče u jutarnjim časovima u... »
©2019 Netmark d.o.o.