Povezane vesti

Turska: Dostavili smo snimke Kašogijevog ubistva stranim vladama

Glas Amerike subota, 10. novembar 2018.
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je u subotu da je podelio audio snimke ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija sa Britanijom, Francuskom, Nemačkom, Saudijskom Arabijom i Sjedinjenim Državama. Pet zemalja još nije potvrdilo da je dobilo te snimke. Turski ministar inostranih... »

Erdogan: Amerikanci, Nemci, Francuzi i Britanci sve znaju

Vesti online subota, 10. novembar 2018.
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su zvaničnici iz Saudijske Arabije, SAD, Nemačke, Francuske i Velike Britanije preslušali audio-snimke u vezi sa ubistvom novinara Džamala Kašogija koje im je Turska dala.
- Dali smo snimke. Dali smo ih Saudijskoj Arabiji, Amerikancima, Nemcima, Francuzima i Britancima, svima njima. Oni su preslušali sve razgovore. Sve znaju - rekao je Erdogan. On je takođe pozvao Rijad da identifikuje ubicu u... »

Erdogan: Dali smo audio-snimke Kašogijevog ubistva, svi znaju

RTS subota, 10. novembar 2018.
RTS: Erdogan: Dali smo audio-snimke Kašogijevog ubistva, svi znaju
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su zvaničnici iz Saudijske Arabije, SAD, Nemačke, Francuske i Velike Britanije preslušali audio-snimke u vezi sa ubistvom novinara Džamala Kašogija koje im je Turska dala.
"Dali smo snimke. Dali smo ih Saudijskoj Arabiji, Amerikancima, Nemcima, Francuzima i Britancima, svima njima. Oni su preslušali sve razgovore. Znaju", rekao je Redžep Tajip Erdogan. Pozvao je Rijad da identifikuje ubicu u... »

Erdogan: Dali smo snimke Kašogijevog ubistva

Dnevnik subota, 10. novembar 2018.
ANKARA: Turske Režep Tajip Erdogan izjavio je danas da su zvaničnici iz Saudijske Arabije, SAD, Nemačke, Francuske i Velike Britanije preslušali audio-snimke u vezi sa ubistvom novinara Džamala Kašogija koje im je Turska dala.
"Dali smo snimke. Dali smo ih Saudijskoj Arabiji, Amerikancima, Nemcima, Francuzima i Britancima, svima njima. Oni su preslušali sve razgovore. Znaju", rekao je Erdogan. On je takođe pozvao Rijad da identifikuje ubicu u 15-članum... »

Erdogan otkrio: Poslao sam snimke Kašogijevog ubistva Americi, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji

Kurir subota, 10. novembar 2018.
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da su audio-snimci ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu dati SAD, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.
Prema njegovim rečima, Saudijska Arabija zna da je ubica Kašogija bio u grupi od 15 ljudi koji su u Tursku stigli dan pre ubistva. Turski državni tužilac Irfan Fidan prethodno je rekao da je novinar "ugušen neposredno po ulasku u... »

Erdogan: Postoji snimak o ubistvu Kašogija, dali smo ga

N1 Info subota, 10. novembar 2018.
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potvrdio je da postoji snimak o ubistvu novinara Džamala Kašogija 2. oktobra u saudijskom konzulatu u Istanbulu i rekao da ga je podelio s Rijadom, Vašingtonom i Parizom.
"Dali smo snimke, dali smo ih Saudijskoj Arabiji, dali smo ih Vašingtonu, Nemcima, Francuzima i Englezima", rekao je turski šef države na konferenciji za štampu koju je prenosila televizija. Tursko predsedništvo je kasnije... »

Erdogan potvrdio da postoji snimak ubistva Kašogija

Novi magazin subota, 10. novembar 2018.
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potvrdio je danas da postoji snimak o ubistvu novinara Džamala Kašogija 2. oktobra u saudijskom konzulatu u Istanbulu i rekao da ga je podelio s Rijadom, Vašingtonom i Parizom.
"Dali smo snimke, dali smo ih Saudijskoj Arabiji, dali smo ih Vašingtonu, Nemcima, Francuzima i Englezima", rekao je turski šef države na konferenciji za štampu koju je prenosila televizija. Tursko predsedništvo je kasnije... »

Erdogan: Snimke ubistva Khashoggija smo poslali SAD-u, Njemačkoj...

Al Jazeera subota, 10. novembar 2018.
Saudijska Arabija sigurno zna ko je iz 15-članog saudijskog tima u Istanbulu ubio Jamala Khashoggija, kaže turski predsjednik.
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je danas da Saudijska Arabija „sigurno zna“ ko je iz 15-članog saudijskog tima koji je stigao u Istanbul dan uoči zločina, ubio Jamala Khashoggija. Turski lider je, također, rekao... »

Erdogan: Poslali smo snimke kašogijevog ubistva Americi, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji

Blic subota, 10. novembar 2018.
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da su audio-snimci ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu dati SAD, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Prema njegovim rečima, Saudijska Arabija zna da je ubica Kašogija bio u grupi od 15... »
©2019 Netmark d.o.o.