Povezane vesti

Turska: Dostavili smo snimke Kašogijevog ubistva stranim vladama

Glas Amerike 10.11.2018
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je u subotu da je podelio audio snimke ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija sa Britanijom, Francuskom, Nemačkom, Saudijskom Arabijom i Sjedinjenim Državama. Pet zemalja još nije potvrdilo da je… »

Erdogan: Amerikanci, Nemci, Francuzi i Britanci sve znaju

Vesti online 10.11.2018
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su zvaničnici iz Saudijske Arabije, SAD, Nemačke, Francuske i Velike Britanije preslušali audio-snimke u vezi sa ubistvom novinara Džamala Kašogija koje im je Turska dala. - Dali smo snimke. Dali… »

Erdogan: Dali smo audio-snimke Kašogijevog ubistva, svi znaju

RTS 10.11.2018
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da su zvaničnici iz Saudijske Arabije, SAD, Nemačke, Francuske i Velike Britanije preslušali audio-snimke u vezi sa ubistvom novinara Džamala Kašogija koje im je Turska dala. "Dali smo snimke. Dali… »

Erdogan: Dali smo snimke Kašogijevog ubistva

Dnevnik 10.11.2018
ANKARA: Turske Režep Tajip Erdogan izjavio je danas da su zvaničnici iz Saudijske Arabije, SAD, Nemačke, Francuske i Velike Britanije preslušali audio-snimke u vezi sa ubistvom novinara Džamala Kašogija koje im je Turska dala. "Dali smo snimke. Dali… »

Erdogan: Snimke ubistva Khashoggija smo poslali SAD-u, Njemačkoj...

Al Jazeera 10.11.2018
Saudijska Arabija sigurno zna ko je iz 15-članog saudijskog tima u Istanbulu ubio Jamala Khashoggija, kaže turski predsjednik. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je danas da Saudijska Arabija „sigurno zna“ ko je iz 15-članog saudijskog… »

Erdogan potvrdio da postoji snimak ubistva Kašogija

Novi magazin 10.11.2018
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potvrdio je danas da postoji snimak o ubistvu novinara Džamala Kašogija 2. oktobra u saudijskom konzulatu u Istanbulu i rekao da ga je podelio s Rijadom, Vašingtonom i Parizom. "Dali smo snimke, dali smo ih… »

Erdogan: Postoji snimak o ubistvu Kašogija, dali smo ga

N1 Info 10.11.2018
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potvrdio je da postoji snimak o ubistvu novinara Džamala Kašogija 2. oktobra u saudijskom konzulatu u Istanbulu i rekao da ga je podelio s Rijadom, Vašingtonom i Parizom. "Dali smo snimke, dali smo ih Saudijskoj… »

Erdogan otkrio: Poslao sam snimke Kašogijevog ubistva Americi, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji

Kurir 10.11.2018
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da su audio-snimci ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu dati SAD, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Prema njegovim rečima, Saudijska… »

Erdogan: Poslali smo snimke kašogijevog ubistva Americi, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji

Blic 10.11.2018
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da su audio-snimci ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu dati SAD, Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Prema njegovim rečima, Saudijska… »

Vesti dana »