Povezane vesti

Dačić: Poseta pape Srbiji bila bi korisna

RTS 10.11.2018
Svečanom misom u katedrali Uspenja blažene device Marije u Beogradu, obeleženo je 100 godina od završetka Prvog svetskog rata. Na konferenciji za novinare nakon mise, Ivica Dačić je rekao da bi poseta pape Srbiji bila korisna. Šef srpske… »

Dačić: Nadam se uspešnom toku i kraju dijaloga

RTV 10.11.2018
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti… »

Dačić: Nadam se uspešnom toku i uspešnom kraju dijaloga

Večernje novosti 10.11.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i… »

Dačić: Priština je najveća prepreka nastavku dijaloga o Kosovu

Politika 10.11.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani. „Ne… »

"Nadam se uspešnom toku i kraju dijaloga"

Vesti online 10.11.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani. - Mi… »

Dačić: Najnoviji potezi Prištine govore da ona ne ispunjava ništa od dogovorenog

Blic 10.11.2018
Nadam se da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali ne mogu konkretno da kažem kada će razgovori biti nastavljeni, ni kada će biti okončani, rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. - Mi želimo da se… »

Dačić se nada uspehu dijaloga Beograda i Prištine: Ali nije mogao da precizira kada će biti nastavljen i okončan

Kurir 10.11.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani. "Ne… »

Dačić: Nadam uspešnom toku i uspešnom kraju dijaloga sa PR

Dnevnik 10.11.2018
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti… »

Vesti dana »