Dačić: Poseta pape Srbiji bila bi korisna

Dačić: Poseta pape Srbiji bila bi korisna

RTS subota, 10. novembar 2018.
RTS: Dačić: Poseta pape Srbiji bila bi korisna
Svečanom misom u katedrali Uspenja blažene device Marije u Beogradu, obeleženo je 100 godina od završetka Prvog svetskog rata. Na konferenciji za novinare nakon mise, Ivica Dačić je rekao da bi poseta pape Srbiji bila korisna.
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da je njegov stav poznat – poseta pape bila bi korisna. "Vi moj stav znate. Iznosio sam ga više puta. Smatram da bi to bilo korisno za Srbiju i za srpski narod u celini", rekao je Dačić... »

Dačić: Priština je najveća prepreka nastavku dijaloga o Kosovu

Politika subota, 10. novembar 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani. „Ne mogu da kažem konkretno kada će biti nastavljen dijalog i... »

"Nadam se uspešnom toku i kraju dijaloga"

Vesti online subota, 10. novembar 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani.
- Mi želimo da se razgovara otvoreno u pokušaju da se traže rešenja i kompromisi - rekao je Dačić, ali je dodao da je najveća prepreka dijalogu i dogovoru vlast u Prištini, a ne međunarodna zajednica. Odgovarajući na pitanja... »

Dačić: Najnoviji potezi Prištine govore da ona ne ispunjava ništa od dogovorenog

Blic subota, 10. novembar 2018.
Nadam se da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali ne mogu konkretno da kažem kada će razgovori biti nastavljeni, ni kada će biti okončani, rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. - Mi želimo da se razgovara otvoreno u pokušaju da se traže rešenja i... »

Dačić se nada uspehu dijaloga Beograda i Prištine: Ali nije mogao da precizira kada će biti nastavljen i okončan

Kurir subota, 10. novembar 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani. "Ne mogu da kažem konkretno kada će biti nastavljen dijalog i... »

Dačić: Nadam se uspešnom toku i uspešnom kraju dijaloga

Večernje novosti subota, 10. novembar 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti... »

Dačić: Nadam se uspešnom toku i kraju dijaloga

RTV subota, 10. novembar 2018.
RTV: Dačić: Nadam se uspešnom toku i kraju dijaloga
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani.
"Ne mogu da kažem konkretno kada će biti nastavljen dijalog i da li će on biti okončan do nekog roka koji EU utvrđuje, pre svega, zbog svojih izbora koji će biti sledeće godine, ali mi želimo da se razgovara otvoreno, da se... »

Dačić: Nadam uspešnom toku i uspešnom kraju dijaloga sa PR

Dnevnik subota, 10. novembar 2018.
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se nada da će dijalog Beograda i Prištine imati uspešan tok i uspešan kraj, ali da ne može konkretno da kaže kada će razgovori biti nastavljeni, a ni kada će biti okončani.
"Mi želimo da se razgovara otvoreno u pokušaju da se traže rešenja i kompromisi", rekao je Dačić, ali je dodao da je najveća prepreka dijalogu i dogovoru vlast u Prištini, a ne međunarodna zajednica. Odgovarajući na pitanja... »
©2019 Netmark d.o.o.