Povezane vesti

Albanci najavljuju nove ciljeve: Ilirida, Malesija, Ćamerija...

Vesti online subota, 10. novembar 2018.
U organizaciji Udruženja "Ćamerija" u Prištini je održan marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom.
RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih Albanaca. Maršu je prisustvovalo nekoliko stotina Albanaca iz opština sa juga Srbije. Oni su na maršu izrazili želju za ujedinjenjem i... »

Pukao protest! Veliki debakl u Prištini: Na marš za pripajanje Preševske doline Kosovu došla šaka jada (video)

Kurir subota, 10. novembar 2018.
U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih Albanaca. Navodi se da je na nekim su od transparenata koje je... »

Marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom

RTV subota, 10. novembar 2018.
RTV: Marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom
PRIŠTINA - U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom.
RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih Albanaca. Navodi se da je na nekim su od transparenata koje je razvilo nekoliko stotina okupljenih Albanaca iz opština sa juga Srbije, na... »

Albanski marš za ujedinjenje juga Srbije sa Kosovom

Politika subota, 10. novembar 2018.
PRIŠTINA – U Prištini je danas u organizaciji Udruženja „Ćamerija” održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih Albanaca. Navodi se da je na nekim su od transparenata... »

Priština: Samo šačica na Maršu za ujedinjenjem Preševa

Mondo subota, 10. novembar 2018.
I Prištini je danas u organizaciji Udruženja Ćamerija, održan je marš za ujedinjenje s Kosovom Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe.
Foto: MONDO, Mario Milojević RTS navodi da marš, iako označen kao "istorijsko okupljanje", nije naišao na odziv kosovskih Albanaca. Navodi se da je na nekim su od transparenata koje je razvilo nekoliko stotina okupljenih Albanaca... »

Marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom

Večernje novosti subota, 10. novembar 2018.
U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom.
U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih... »

Priština: Održan marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom, ali je doživeo debakl

Blic subota, 10. novembar 2018.
U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da maršš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na preveliki odziv kosovskih Albanaca. Navodi se da je na nekim od transparenata koje je... »

Marš za ujedinjenje Albanaca s juga Srbije sa Kosovom

RTS subota, 10. novembar 2018.
RTS: Marš za ujedinjenje Albanaca s juga Srbije sa Kosovom
U organizaciji Udruženja "Ćamerija" u Prištini održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. Iako označen kao istorijsko okupljanje, marš nije naišao na odziv kosovskih Albanaca.
"Dolino Albanija je sa tobom", "Dolino Kosovo je sa tobom", "Dolino Sandžak je sa tobom", neki su od transparenata koje su razvili nekoliko stotina okupljenih Albanaca iz opština sa juga Srbije, na maršu kojim demonstriraju želju... »
©2019 Netmark d.o.o.