Povezane vesti

Albanci najavljuju nove ciljeve: Ilirida, Malesija, Ćamerija...

Vesti online 10.11.2018
U organizaciji Udruženja "Ćamerija" u Prištini je održan marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih Albanaca. Maršu je… »

Marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom

RTV 10.11.2018
PRIŠTINA - U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih… »

Pukao protest! Veliki debakl u Prištini: Na marš za pripajanje Preševske doline Kosovu došla šaka jada (video)

Kurir 10.11.2018
U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv kosovskih Albanaca… »

Albanski marš za ujedinjenje juga Srbije sa Kosovom

Politika 10.11.2018
PRIŠTINA – U Prištini je danas u organizaciji Udruženja „Ćamerija” održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da marš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na odziv… »

Priština: Održan marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom, ali je doživeo debakl

Blic 10.11.2018
U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. RTS navodi da maršš, iako označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na preveliki odziv kosovskih… »

Marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom

Večernje novosti 10.11.2018
U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz… »

Priština: Samo šačica na Maršu za ujedinjenjem Preševa

Mondo 10.11.2018
I Prištini je danas u organizaciji Udruženja Ćamerija, održan je marš za ujedinjenje s Kosovom Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe. Foto: MONDO, Mario Milojević RTS navodi da marš, iako označen kao "istorijsko okupljanje", nije naišao na… »

Marš za ujedinjenje Albanaca s juga Srbije sa Kosovom

RTS 10.11.2018
U organizaciji Udruženja "Ćamerija" u Prištini održan je marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom. Iako označen kao istorijsko okupljanje, marš nije naišao na odziv kosovskih Albanaca. "Dolino Albanija je sa… »

Vesti dana »