Povezane vesti

Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, moramo da kopamo

Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, moramo da kopamo

Sportski žurnal 10.11.2018
Košarkaši Partizana pobedili su Cibonu sa 86:67 u derbiju sedmog kola ABA lige. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da su njegovi igrači meč protiv Cibone počeli kao pijani i istakao da tako ne smeju da igraju protiv jačih ekipa… »
Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, a uvek smo u stanju da zabrljamo! Sa Novicom dogovor - kad bude spreman, vratiće se

Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, a uvek smo u stanju da zabrljamo! Sa Novicom dogovor - kad bude spreman, vratiće se

Mozzart sport 10.11.2018
Italijan pričao i o statusu Entonija Brauna, kao i o tome koliko su crno-beli daleko od Zvezde u ovom trenutku. Košarkaši Partizana pobedili su ubedljivo Cibonu u derbiju sedmog kola Jadranske lige, ali trener crno-belih Andrea Trinkijeri imao je dosta… »
Trinkijeri: "Žao mi je navijača ako će moji igrači ovako da igraju protiv ozbiljnih timova"

Trinkijeri: "Žao mi je navijača ako će moji igrači ovako da igraju protiv ozbiljnih timova"

Sportske.net 10.11.2018
Dobio je Partizan "balkanski klasik" sa skoro 20 razlike, ali to njegovom treneru nije dovoljno. Ubedljivo je na kraju Partizan slavio protiv Cibone, ali rezultat 86:67 ne oslikava čitav nastup crno-belih, o čemu je govorio i trener Andrija Trinkijeri… »
Trinkijeri: Moramo da kopamo, imam "dil" sa Novicom

Trinkijeri: Moramo da kopamo, imam "dil" sa Novicom

Mondo 10.11.2018
Trener Partizana posle trijumfa protiv Cibone opomenuo igrače, ali im i čestitao. Govorio je o statusu kapitena crno-belih. "Mislimo ovako da igramo protiv Zvezde, Budućnosti...? Auuu... Mladi smo, ali moramo da naučimo da ne smemo ovako da otvorimo… »
Trinkijeri o Novici Veličkoviću

Trinkijeri o Novici Veličkoviću

Vesti online 10.11.2018
Trener Partizana posle trijumfa protiv Cibone opomenuo igrače, ali im i čestitao. Govorio je o statusu kapitena crno-belih. Ispunjena dvorana "Aleksandar Nikolić" videla je treći uzastopni trijumf Italijanovog tima, a on je istakao značaj ambijenta… »

Vesti dana »