Uhapšen Smederevac osumnjičen da je silovao maloletnicu

Uhapšen Smederevac osumnjičen da je silovao maloletnicu

Novi magazin nedelja, 11. novembar 2018.
Smederevac N.T. (48) uhapšen je pod sumnjom da je u nekoliko navrata tokom jula i avgusta ove godine silovao petnaestogodišnju J.P. objavile su "Večernje novosti".
On se sumnjiči i da je devojčici davao kokain, da bi je potom seksualno zlostavljao, zbog čega se u krivičnoj prijavi koju je policija predala Višem tužilaštvu u Smederevu tereti i za omogućavanje uživanja opojnih droga. Određeno... »

Manijak iz Smedereva silovao devojčicu od 15 godina: Prvo je drogirao pa onda napastvovao

Kurir nedelja, 11. novembar 2018.
Smederevac N.T. (48) uhapšen je pod sumnjom da je u nekoliko navrata tokom jula i avgusta ove godine silovao petnaestogodišnju J.P. On se sumnjiči i da je devojčici davao kokain, da bi je potom seksualno zlostavljao, zbog čega se u krivičnoj prijavi koju je policija predala Višem tužilaštvu u... »

Hapšenje u smederevu: Policija privela muškarca zbog sumnje da je devojčici (15) davao kokain pa je silovao

Blic nedelja, 11. novembar 2018.
Smederevska policija uhapsila je N. T. 48 iz Smedereva zbog sumnje da je silovao petanestogodišnju J. P. iz tog grada. N. T. se sumnjiči da je devojčici davao kokain, a potom je i seksualno zlostavljao, saznaju "Novosti". Prema izvorima " Novosti", N. T. je policija lisice na ruke stavila zbog... »

Užas u smederevu: Privatni preduzetnik davao devojčici (15) kokain pa je silovao?

Večernje novosti nedelja, 11. novembar 2018.
Smederevska policija uhapsila je N.T. 48 iz Smedereva zbog sumnje da je silovao petanestogodišnju J.P. iz tog grada.
Smederevska policija uhapsila je N.T. 48 iz Smedereva zbog sumnje da je silovao petanestogodišnju J.P. iz tog grada. N.T. se sumnjiči da je devojčici davao kokain, a potom je i seksualno zlostavljao, saznaju "Novosti". Prema... »
©2019 Netmark d.o.o.